Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 6

• 80 891
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • AMS

Момичета, благодаря ви за всичко сложено в темата!!!  Hug Hug Hug
Добавям още две гифчета за сега. Няма никакъв проблем да използвате гифовете и клиповете, които правя!!! Те са за всички вас!!!  Hug Hug Hug Клипът едва се сдържах да не започна да го правя още като видях сцената. Страхотно.

ПП: Хубавата Езги 

Последна редакция: пт, 24 май 2013, 17:47 от di...va

# 661

Момичета, благодаря ви за всичко сложено в темата!!!  Hug Hug Hug
Добавям още две гифчета за сега. Няма никакъв проблем да използвате гифовете и клиповете, които правя!!! Те са за всички вас!!!  Hug Hug Hug Клипът едва се сдържах да не започна да го правя още като видях сцената. Страхотно.

Дива  newsm10 клипът е с най-красивия и най-трогателния момент в епизода   smile3501 smile3525

И с тези две гифчета си уловила момент, в който Хакан и Ямур заслужават поздравления - много нестабилен и неприятно заядлив стана Емре   #Crazy newsm78 Crossing Arms  

# 662
Фрагман 1 Епизод 21

# 663
  • AMS
Тони,  Hug благодаря за фрагмана!!!

# 664
  • AMS
Момичета, времето минава бързо.  ooooh! Ето дори снимки от партито за финала на първи сезон

а това е зад кадър  Rolling Eyes

Скрит текст:

# 665
 wavey Привет, момичета  wavey

Дива,   bouquet за снимките - в страхотно настроение са всички и Берен е прелестна в радостта си   thumbsup

# 666
Здравейте,Беренки! Hug
Дива,много хубави снимки! Онази зад кадър е от снимките на финалните сцени на еп.22,където пак ще ни оставят с увиснали ченета! Joy Joy Joy
Дайче, Hug
Да ви сложа малко снимки на Кенан и Берен!И като гледам и тях ги следят репортерите,както правят с Мурат Йълдъръм и Бурчин Терзиоглу! ooooh!

# 667
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Приятен ден ви желая!!!   bouquet
Тони,  Hug и аз загрях, че зад кадър снимката би трябвало да е от последния епизод, но ще видим какво са ни подготвили в Intikam. Аз започнах Revenge от началото и съм до средата на първи сезон. Ще го отупам тия дни до края. Много ми е интересно. Сценарият е върховен!!!  Виждам, че  в началните епизоди почти всичко върви едно към едно и колкото повече напредвам, толкова повече виждам, как в Intikam доразвиват, адаптират, надграждат и показват нещата.  Intikam ми харесва повече, защото го няма това типично американското, а е по-наше. По-близка ми става историята. Екипът на Intikam е страхотен!!! За сега до голяма степен надиграват американския.
20 епизод беше много хубав!

# 668
Дива, Hug вече и ти падна в капана! Joy Joy Joy Добре дошла! Peace Аз миналата седмица схрусках 2-ри сезон и вече нямам търпение да започнат трети сезон,че и втори сезон завърши уникално! Peace

Сега една клюка дето шета във фейсбук:
after #Intikam CRUSHED 20 dakika, now It is Crushing "Kurtlar Vadisi Pusu" .. INTIKAM CAME IN THE FOREFRONT of AB rating !
След като Интикам е задминал "20 минути",сега същото се е случило и с "Вълците" в АВ групата!
http://www.televizyongazetesi.com/intikam-dizisi-kurtlar-vadisin … 0317#.UaCmDkrnH9W
При първоначален рейтинг 8.36,сега сме с рейтинг 25.96,което говори много добре за нивото на нашето сериалче! Peace

# 669
Здравейте момичета!

Спокойна събота!
Времето днес се усмихна,   Flowers Sunflower дано и вашите усмивки са били с вас и за близките ви!  Laughing

Приятна вечер! Hug

Дайче, Тони, Дива, привет и за вас!   bouquet  Hug

Цитат
за снимките - в страхотно настроение са всички и Берен е прелестна в радостта си

Дайче, да...Берен изглежда много добре, но това е Берен, тя наистина е прелестна във всеки един момент, защото е винаги естествена!
Няма излишно маниерничене, няма ненужни пози, открита толкова колкото е нужно и за нея самата и за околните. Открита с мярка и с доза и в емоциите, и в отношенията си, и в позициите си.
Определено се е научила да управлява живота си и в личен и в професионален план, което никак не е лесно, но тя е намерила своя верен начин.  
Да знаеш кога, как и до колко да си себе си, но и това което се очаква, предполага от теб-изисква да намериш баланса-което е и изкуството да живееш.  Thinking
Мен това ме впечатлява у нея...това умело нейно "жонглиране" с това което е тя самата и това което й се случва. Този нейна своеобразна хармония: " тя-светът-тя" Peace Grinning

Поредното познато лице-SEDA DEMİR  /Седа Демир/. Определено малко ме изненада/първоначално/ нейната поява-от една страна миловидността й/чисто визуално като усещане/ гледайки я с тази лъчезарна и топла усмивка и от друга образа на героинята й-Селен, която недвусмислено заяви сериозността на мястото което ще получи в историята, място което ще търси, за което е готова да воюва на всяка цена дори.

От малкото като начало което научих за нея-усещането ми за голяма опасност от нея е налице.

Част от семейство Арсой, но и без пряка родствена връзка, което до голяма степен ще повлияе на желанието й да отстои на мястото което й се иска в него на всяка цена и с всички средства. Силна привързаност към Емре прераснала навярно с времето в измамното усещане за любов към него. Потисканите до момента намерения и чувства към него които сега когато е така близо до него ще се изяснят и за самата нея, появилата се Ямур и привлякла вниманието му обаче ще определят основно поведението и мисълта й, ще станат доминиращи и мотивиращи я.

Умна и досетлива, бързо схвана случващото се около нея и в дома на Арсой-и вълненията на Джемре и сериозността от близостта на  Ямур като пречка пред нея.

Усети и нехаресването на Шахика към Ямур, намеренията й да я държи настрана от Емре, нещо което напълно съвпадаше и с нейните желания в момента, устройваше я напълно. Така, че вече имаше един "съюзник" в целта си-свободен достъп до Емре.

Интересното е, че и не остави съмнения и в самата Ямур от срещите си с нея, че не я харесва. Че не желае присъствието й до Емре, че ще брани своето място в живота му, ако се наложи и трябва.
Ако не друго поне бе открита в намерението си да воюва. С риск да прозвучи абсурдно- това много ми хареса. Откритите и явни "врагове" не са толкова опасни, по-опасни са измамните познанства и приятелства. Mr. Green
Независимо какви са намеренията/тук не става дума изобщо за това до колко да правилни или не, допустими  или не/, човек трябва да има все пак и някаква смелост да ги предявява открито. Подмолността е нещото което винаги ме дразни най-много. Mr. Green
За момента не виждам такава у нея колкото и силно да е усещането ми, че неприятностите с нея и от нея тепърва предстоят. newsm78

От малкото което съм чела и гледала/по-скоро само като инфо тук в темата/ Селен ще е интересен и динамичен образ-поне за сега, жалко, че края й е фатален. Rolling Eyes
Успя да привлече и моето внимание като зрител, любопитна ми е вече и имам своите въпроси "защо" и за нея.  Confused: Rolling Eyes

И Седа Демир допринесе за този ми интерес, намирам играта й за добра, получава й се представянето на героинята, смятам/разбира се без претенции на познавач Wink , а само като зрител/, че тази роля, ще покаже завидните й професионални умения. Peace

Следва и нещо за новия виновник и новото лице получило "наказанието" на Ямур. newsm78
Г-н Садри...как и защо бе включен с схемата на отмъщението?
До колко бе виновен, доколко заслужи застигналата го участ?

Покрай него, една друга тема събуди интереса ми...но и за нея вече в следващият коментар. Peace

Приятна вечер за сега и до по-късно! Hug

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 01:50 от margita9

# 670
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Дивичко, не знам дали съм виждала по-нежен и красив букет в живота си. Благодаря за удоволствието.

# 671
Светалчо, привет! Hug

Г-н Садри...как и защо бе включен с схемата на отмъщението на Ямур?
До колко бе виновен, доколко заслужи застигналата го участ? newsm78

Мястото и най-вече важността на позицията му като прокурор по делото на баща й, бе повода и той логично попадна в списъка й като поредната "жертва".
Казвам жертва, но не мисля, че всъщност е такъв, просто го застигна нечестността която прояви, липсата на всякакво чувство за справедливост, което на всичко отгоре му бе вменено като длъжностна характеристика/като прокурор в с-мата на право раздаване и право защита/, да не говорим от чисто човешка гледна точка.

При това взето напълно съзнателно решение от негова страна, да подмине важни доказателства с цел лична изгода в бъдеще-като политическа кариера която щеше да му осигури Халдун.
Да, донякъде бе подложен на манипулация и натиск от него, но решението бе негово, както и отговорността за него. Той сам предпочете избора си, воден от амбициите си навярно към онзи момент.
Дори не се замисли, не си представи нито за миг какво щеше да коства това на един човек... ooooh! Crossing Arms
Единствено мисълта за собствената му полза и изгода бе в ума му, тя го направляваше, тя го интересуваше. Това мога донякъде да го разбера и приема/без да съм съгласна-категорично  Naughty Stop/, това да мислиш за себе си добре-донякъде, но когато е за сметка на една истина, на един човешки живот-това е недопустимо. Недопустимо е от чисто човешка страна, недопустимо бе и от професионалната му ангажираност в случая. Това е просто престъпление...по служба. Mr. Green

От това което ми показа като отношение в целият епизод обаче-не мисля, че бе все пак лош човек, просто бе взел грешната посока за пътя си в професионален план, посока която го обърка и като човек, в личен план.

Хареса ми дори, че в предположенията си за това кой е изпратил видеото и след това докато разследваха случилото се за разлика от останалите той единствен бе най-добронамерен/така да се каже/ не влезе в разни "схеми" на хипотези...кой и защо??? newsm78
Опита се до последно да гледа обективно на фактите с които разполагаше/доколкото изобщо бе възможно под силното влияние на емоцията и притеснението му/, без да прави прибързани изводи и заключения.

Направи ми впечатление дори сравнително доброто му отношение към предполагаемата виновница-жената с която бе сниман/Бурчак или Бурджу- newsm78/
Не я нападна веднага, не я заклейми по никакъв начин, все пак нямаше как да е сигурен, че е тя, макар да беше очевидно на първо четене.
Това някак ме навежда към мисълта, че в кариерата си, а и живота до момента едва ли всичко направено от него е било само не добро и неправилно.
Може би е имало случаи/и то не един и два/ в които е вземал и верните и правилни решения, устоявал е на дребни изкушения, не знам...може би...защо не? Thinking
Определено и като цяло не бе лош човек, доброто прозираше донякъде у него, поне такова усещане остави у мен. Thinking

По повод на изневярата му...тук, няма какво да кажа, освен, че за мен това е негова вина и грешка за която е отговорен най-вече пред съпругата си и семейството си-но лично.
Това бе своеобразно неуважение към тях, и наистина повече от лицемерно от негова страна да залага на семейните ценности в предизборната си кампания.
Пълен популизъм! Mr. Green
Затова и донякъде това да бъде спрян по пътя си към върха, именно с това видео за него го намирам за точно и на място. То бе и най-подходящото наказание за безотговорността на думите и делата му в момента в претенциите да бъде кмет на града, да бъде пример именно с тази си позиция.

Застигна го отмъщението на Ямур...провалена кариера, провалени отношения в семейството, провален живот и бъдеше донякъде и като цяло.

Наказан ли бе обаче, за вината си към баща й, към нея самата като едно дете с болезнено детство и страшни спомени от това? Thinking

Уви-не мисля. Naughty

Наказан бе за това, че това което говореше не бе истината водеща го в поведението му, наказан бе за липсата на честност/в повечето случаи навярно, едва ли винаги и на 100%/ в отношенията с околните, за предателството му към най-близкия човек до него-съпругата му, близките му, но...има едно- но. newsm78

В случая по делото с баща й, той носеше конкретни и преки, лични отговорности като прокурор повлиял за хода на делото в полза на една от страните, конкретна негова вина от и за това, и нея трябваше, следваше той да понесе. Но това нямаше как да стане по друг начин освен, ако бе предаден на правосъдието, какъвто е и реда за това.
Нямаше как да стане по "начина" на Ямур.
Наказан по "начина" на Ямур...да, наказан бе, донякъде и тя намери някакво удовлетворение, но за съжаления/по мое мнение/ не възтържествува справедливостта за истината за баща й. Rolling Eyes
Името на баща й все още не бе изчистено, така както заслужаваше, както истината го предполагаше и изискваше.

Наказанието за г-н Садри бе свързано с това да бъде ограничен във възможността да вреди на околните с това, че не спазва обещанията си, че е подвластен на манипулации.
Но същинската отговорност която носеше и към нея като следствие на делото на баща й, така и не бе поета...тази му вина и грешка просто се сляха с останалите, а не биваше.  

Всъщност и предните две жертви които получиха своите "червени задрасквания" не понесоха отговорността конкретно по случая "Адил"...тя, истината по случая "Адил" все още не бе истината, а нечия версия за нея, удобната и друга версия. newsm78

Това както и факта, че живота в момента на Ямур бе съсредоточен единствено върху това да търси разправа за баща си, губеше време в миналото, вместо да се опита да подреди живота си занапред е поредното доказателство за позицията ми по случая с нейното отмъщение... Rolling Eyes
Напълно ненужно и безсмислено...опасно и вредно най-вече за нея самата... Rolling Eyes

Никой не може да се върне назад и да създаде ново начало,
но всеки може да започне днес и да създаде нов край.

Няколко неща не ми се изясниха... newsm78

- Останал ли е Садри след случая в системата като прокурор и до кога?
- Какво още е правил през годините до момента-тази работа в партията нещо не ми е ясна в какво се състои/състояла/?
- Защо едва сега бе решил да прави кариера в позицията кандидат за кмет?
Досега каква политическа кариера е правил, да е кмет ли бе следващото стъпало нагоре за него?

Понеже гледам повече от само зрител/ search/ и забравям, че става дума все пак само за история в сериал  Wink  тук-там имам забележки, че липсва връзка и някак логика с него и около неговата поява, но само го споменавам, не е критика в никакъв случай. Peace Grinning

А и може да се изяснят някои спорни/за мен и в момента/ детайли за него в бъдещите епизоди, затова никакво прибързване с критиките. Grinning  Wink  

Самият артист ми е много симпатичен независимо героят му.  Peace

Да приключвам, че пак се увлякох, извинявам се! Praynig   bouquet   Hug

Спокойна нощ и до утре отново с мнения за еп. 3-ти!  Smile thumbsup

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 00:51 от margita9

# 672
 wavey Добра вечер, момичета  Hug Hug Hug

Дайче, Hug
Да ви сложа малко снимки на Кенан и Берен!И като гледам и тях ги следят репортерите,както правят с Мурат Йълдъръм и Бурчин Терзиоглу! ooooh!

Тони  wavey чудесни снимки на Берен с Кенан, чоооок   smile3501 newsm17 newsm10
Толкова много искам за удивилите ни с професионализъм и талант актьори, както и с чудесния си позитивизъм и непринудено поведение на личности в реала,  да спре най-сетне тази папарашка помиярщина ...   smile3511
Не мога добре да изразя с думи  Embarassed това което чувствам  Embarassed и приветствам чудесния коментар за Берен на Марги  smile3501 newsm10 smile3525
...Берен изглежда много добре, но това е Берен, тя наистина е прелестна във всеки един момент, защото е винаги естествена!
Няма излишно маниерничене, няма ненужни пози, открита толкова колкото е нужно и за нея самата и за околните. Открита с мярка и с доза и в емоциите, и в отношенията си, и в позициите си.
Определено се е научила да управлява живота си и в личен и в професионален план, което никак не е лесно, но тя е намерила своя верен начин.  
Да знаеш кога, как и до колко да си себе си, но и това което се очаква, предполага от теб-изисква да намериш баланса-което е и изкуството да живееш.  Thinking
Мен това ме впечатлява у нея...това умело нейно "жонглиране" с това което е тя самата и това което й се случва. Този нейна своеобразна хармония: " тя-светът-тя" Peace Grinning
..........
От малкото което съм чела и гледала/по-скоро само като инфо тук в темата/ Селен ще е интересен и динамичен образ-поне за сега, жалко, че края й е фатален. Rolling Eyes
Успя да привлече и моето внимание като зрител, любопитна ми е вече и имам своите въпроси "защо" и за нея.  Confused: Rolling Eyes
Тони, оставих и тази част от цитата на Марги за Селен-чето, защото предполагам, че тя не е чела твоите повествования в темата ни и ми е трудно в момента да ги открия и си ги припомня и за себе си  #Crazy newsm78 Струва ми се, че ще се получи едно прекрасно допълнение и ако не ти представлява трудност би могла да ги сложиш отново.  Wink Party

Дива wavey аз също още в началото като "резюме" изгледах някои епизоди на "оригинала" и преди няколко дни последния преведен 22 епизод от 2 сезон пак по същата "причина" и споделям напълно твоите впечатления  yes thumbsup
Радвам се, че притесненията на Чики в това отношение като отвори темата за Берен и  Intikam отпаднаха и заслужават поздравление и Берен, и продуценти, и авторски екип за много сполучливия си и премерен риск в реализирането на този проект.  Wink Peace Hug
Тони  wavey освен на твоята находка във ФБ, аз се прехласнах и на тeзи колажи във ФБ  thumbsup thumbsup thumbsup
Beren Saat Greece
преди 10 часа
Yasemin & Ahmet

Beren Saat Fans Club Bsfc
преди около час

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.
Марги   bouquet

smile3524

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 00:57 от dai4e

# 673
  • AMS
Момичета, слагам това, благодарение на арабките във ФБ

Intikam 21.Bolum Fragmani - 2

Скрит текст:
ПП: Свърших целия първи сезон на Revenge. Отивам да лягам.

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 05:29 от di...va

# 674
Здравейте момичета!

Хубава неделя! Laughing

Светалчо, Дайче, Тони, Дива,  Hug

Разминаваме се като време на присъствие, но няма как, всеки със задачите си.  Peace
Споделеното в темата обаче е връзката и срещата ни все пак, а тя е повече от приятна, за което благодаря!   bouquet

За всички останали-Чики, Дъга, Мариана, Джули, Клари, и гости на балкона-до среща и с вас!  Hug  bouquet

Неделя е ден за почивка/поне за повечето/но и за подготовка за новата седмица. Минутките ми за отдих и развлечение за виртуала и днес ще са около  тема: еп. 3-ти. newsm78

Много ми харесаха и Хакан и Рюзгяр, определено са ми любимци, наред със самата Ямур.  Heart Eyes

Има нещо у двамата което е много идентично, еднакво-напълно при това...
макар да са толкова различни един от друг... Thinking

Ето вероятния ми отговор на това какво бе то, при това и красив. Peace Grinning
И двамата знаеха не просто цената, а стойността на нещата в живота си и не само на техния, но и на този около тях, на другите в него.
Повече за тях по-късно. Peace

И един муз. поздрав! Grinning
http://www.vbox7.com/play:efad19a3  Sting - Desert Rose

За сега ви пожелавам спокоен и интересен неделен ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт