Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 6

• 80 897
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
# 646
# 647
Дъгичка wavey привет
И аз като Ямур много уморена се чувствам тази вечер  ooooh!
Даже по едно време придремнах с мишката в ръка  Embarassed Wink
Сега обаче съм съвсем бодра и първо ще изчета с повишено внимание всичко, което е е по страничките от ... 4-5 дни може би  #Crazy имам чувството , че вчера беше понеделник ... newsm78  ... голяма тръстика както му казвате ... ooooh! и след това ще изгледам епизода както си трябва  Naughty Wink Grinning
 Hug Hug Hug

Приятна вечер  Hug

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 23:19 от dai4e

# 648
  • AMS
Техниката ми засече  и не посмях да я натоварвам повече, но поне изгледах хубавия епизод

# 649
  • AMS
Момичета, това за мен беше най- хубавият момент

МОЯТ ФИЛМ

# 650
Момичета,тази вечер превод при рускините нямаше. Но слагам няколко интересни коментара на момичетата за сцената с Ямур и Рюзгяр.

„Ето така изглежда любовта!”

„Е, Рюзгяр най-накрая постъпи правилно. Остави чашите в бара и отиде при момичето.
И получи награда за смелостта си. А ние разбрахме кого обича Ямур в действителност!”

Малко разбрах от епизода,защото беше много динамичен и имаше много диалози,но ми беше много интересно.

Направих много ,много снимки, може би повече от 200. От 11 часа ги качвам и техниката и при мен не е наред и става много бавно и съвсем накрая взех ,че ги изтрих. Въобще не знам как стана,но поне да ви се оплача. Няма да опитвам наново,защото само след няколко часа ще пътувам и е крайно време да си лягам. Мисля да пробвам за няколко дни живота без интернет ,да видя как ще ми се отрази.

Пожелавам на всички вас много хубави празнични дни и да пишете,а аз ще ви чета в понеделник!

До скоро!

Скрит текст:

Лека нощ!  smile3524 smile3524 smile3524

# 651
  • AMS
пресни гифчетааа

# 652
Здравейте момичета!

Добро утро в петък! Grinning

Хубав ден-празничен е! newsm10

24 май- Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост!!!

За повода днес няма по-подходящо пожелание от думите на Стоян Михайловски в текста на песента-
 "Върви, народе възродени"!

Върви, народе възродени,
към светла бъднина върви,
с книжовността, таз сила нова,
ти чест и слава поднови!

Върви към мощната просвета!
В световните борби върви,
от длъжност неизменна воден -
и Бог ще те благослови!

Напред! Науката е слънце,
което във душите грей!
Напред! Народността не пада
там, гдето знанието живей!

Честит празник на всички, това е ден не само за хората свързани с наука и образование,
а празник на цялата нация, за всички българи!
Честит празник на Българската идентичност! bg

До по-късно! thumbsup bye

# 653
bg Честит да ни е най-българския празник 24 май  bg

Честит празник на Българската идентичност! bg

Марги  smile3525 чудесно казано  newsm10 smile3501

И слушайки химна " Св.св. Кирил и Методий" празничния ден е още по-празничен  newsm51

# 654
Привет и от мен Hug

Честит празник на всички българи!

Рейтинг

# 655
24 май

24 май е 144-ият ден в годината според григорианския календар (145-и през високосна). Остават 221 дни до края на годината. 24-ти май е Ден на славянската писменост и култура. Според църковния календар Денят на Св.Св. Кирил и Методий, създали първообраза - Глаголицата - на българската писменост, която е и славянска писменост, се чества на 11 май. Глаголицата претърпява своеобразни промени, докато се оформи в сегашния си вид - Кирилица, на която се пише на български, руски, украински, македонски, сръбски и други езици.Кирилицата е официална азбука в Монголия и в някои републики от бившия Съветски съюз, а до 19 в. се е ползвала и в Румъния.
Свързването на датата 24-ти май с Деня на Славянската писменост и Българската култура произлиза от това, че след 1916, когато в България е установен Григорианския календар като държавен, граждански календар, денят на Св.св. Кирил и Методий отбелязван от Българската Православна Църква на датата 11 май по църковния литургичен календар се пада на 24 май по държавния и така тази дата добива по-голяма гражданственост. След 1968 година Църквата чествува Св.св.Кирил и Методий на 11 май и така 24 май остава само Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост.

# 656
Честит 24 Май на всички!
Марги,много хубаво написано за Българската Идентичност!  bouquet
Чики,  bouquet Дъга,  bouquet Дива,  bouquet прекрасен клип,който вече засякох в арабският фейс на Интикам! Peace Дайче,  bouquet
Аз открих нещо интересно при арабките:
това е песента,която звучи в еп.20,когато Ямур се връща от затвора и влиза в къщата и си спомня за всички спомени с баща й в тази къща!

http://www.youtube.com/watch?v=uWLnrFeeOSw
Текста на Турски и на Английски ще сложа в спойлер:
Скрит текст:
Turkish Lyrics:

Kucugum, daha cok kucugum, bu yuzden butun hatalarim
Ovunmem bu yuzden, bu yuzden kendimi ozel, onemli zannetmem
Kucugum, daha cok kucugum, bu yuzden butun sacmalamam
Yenilmem bu yuzden, bu yuzden kendime hala guvensizligim

Ne kadar az yol almisim, ne kadar az, yolun basindaymisim meger
Elimde yalandan, kocaman, rengarenk, gecici, oyuncak zaferler

Kucugum, daha cok kucugum, bu yuzden butun korkularim
Gururum bu yuzden, bu yuzden cocuk gibi korunmasizligim
Kucugum, daha cok kucugum, bu yuzden sonsuz endisem
Savunmam bu yuzden, bu yuzden bir kucuk iz birakmak icin didinmem

Kucugum, daha cok kucugum...

English Lyrics:

I am little (young), still very little,for this reason all my mistakes
I am not proud of for this reason, I don't feel myself special for this reason
I am little, still very little, for this reason my all absurdities
I don't get defeated for this reason, I am still distrustful to myself for this reason

How little way I have proceeded, how little, it seems that I am still on the beginning of the way
I have untrue, huge, colorful, temporary, toy victories on my hand
How little way I have proceeded, how little, it seems that I am still on the beginning of the way

I am little, still very little, for this reason all my fears
For this reason my pride,for this reason my childlike unprotected
I am little, still very little, for this reason my endless worry
For this reason my defense, for this reason my endurance to make a little track/mark

How little way I have proceeded, how little,it seems that I am still on the beginning of the way

I am little (young), still very little ..

Последна редакция: пт, 24 май 2013, 12:35 от __Malcho__

# 657
Дъгичка, Дива, Чики, Тони, Марги,  newsm51 за всичко, което направихте преди и по-време на гледането на снощния 20 епизод   smile3501 newsm51
Тони  wavey сценаристите ни изненадаха и някой събития в твоите подсказки ги оставиха за следващ епизод и това е едно от нещата, което прави гледането на Intikam още по-вълнуващо, интересно и прекрасно  thumbsup thumbsup thumbsup
Определено турската версия на Отмъщението във всяко едно отношение много повече ми харесва   newsm20
Берен отново е уникална в ролята си  newsm10 newsm17 а Енгин - очарована съм от неговия Хакан  smile3501
Дъгичка wavey много съжалявам за злополучното изтриване на снимките, много  ooooh! но ти благодаря, че отново ни беше в помощ и този път по време на гледането  newsm51
Дива  wavey чудесни гифчета и клип   newsm51
Аз влизах тази сутрин и в руския форум, но това с което ще подсиля поста е от нашия - по-добри сте  newsm10 smile3501 newsm51
Тази сцена в последната част на епизода е затвърждава в мен усещането, че всеки следващ епизод на Intikam ще е по-вълнуващ от предходния  yes smile3555 thumbsup

Дива,  Embarassed слагам две от твоите гифчета, за да подсиля поста си и се надявам да не ти е неприятно  ooooh!

Не е лесно за Ямур да бъде силна, да иска да бъде силна, да ... успее да остане силна, а Берен тази сцена е неповторима с изключителния си артистичен талант  smile3555  newsm74

Тони, Чики  wavey

# 658
  • AMS
ЧЕСТИТ 24 МАЙ!!!

# 659
Здравейте отново!

Нека е празничен денят ни! Grinning

Дайче, Чики, Тони, Дива,  Hug
Скрит текст:
Аз съм в повече емоционална днес, защото образованието е моето професионално поприще, и защото тези сфери на живота ни-наука и култура са повод за нашата гордост като нация, особено в момента на фона на случващото се в живота ни! Rolling Eyes
Повод за повече уважение най-вече на самите нас към самите нас!!!
Повод за оптимизъм, повод за вяра и надежди в доброто на всички ни занапред!!! Hug
Аз не гледам он-лайн, но следя с интерес това което поствате в темата за епизодите в момента.
И на мен много ми хареса този сцена... Heart Eyes

Аз лично предпочитам бъдеще за тази двойка...Ямур-Рюзгяр!!! Heart Eyes

Дива, благодаря за гифчетата! Hug   bouquet

Последна редакция: пт, 24 май 2013, 20:32 от margita9

Общи условия

Активация на акаунт