Мебели Виденов 2

• 177 161
  • 797
  •   1
Отговори
# 75
  • Sunshine state
Малее, хора, като Ви случам ме хваща страх! С ММ поръчахме в събота спален комплект Катерина + матрак, оставихме 100лв капаро, но като ви слушам се чудя, дали да не изтегля и капарото и да търся спалня някъде другаде...ужас! всички ли са така недоволни ? аз си знаех, че не са качествени,  но чак пък толкова зле да  е положението....
Не е зле положението.Мебелите не са масивни,но са хубави.То си пише,че са от ПДЧ и действително за цената си са хубави.И аз ги предпочетох точно заради цената.Като се скапят,ще ги сменим с нови,няма да векуваме с тях,я. Спалнята ни също е от тях и вече 3-та година не е мръднала.  Peace

# 76
Слава Богу, че има и що-годе доволни клиенти! Благодаря ви, момичета Simple Smile поне малко се поуспокоих Simple Smile моя приятелка поръча кухня и спалня от Валдом в София, като дойдат ще обмисля поне кухнята да е от тях ...иначе събирам оферта от разни старозагорски майстори....
още веднъж благодаря Simple Smile спалнята от Видинов наистина  мн ми хареса, особено заради височината -240см, механизма и вътрешното разпределение, а цената и никак не е малка,  850 си е сума, за която може доста неща да си купи човек ...

# 77
# 78
Здравейте!
И аз да споделя опит - поръчахме си 6 стола престиж - кожени, спазиха си срока хората, вече 7 месеца близо си ги ползваме и сме доволни, дано повече да издържат. А сега от едно известно време гледам този гардероб: http://videnov.bg/%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0% … D0%B0%D0%BD%D1%86
 newsm78
притеснява ме, че е 2,40 висок, а вратите са цели, не са както другите разделени на две- гардероб + надстройка... Ако някой е поръчвал такъв моля да сподели   bouquet

# 79
  • Раковски
Ако вратите дойдат прави и нивелирате шкафовете не виждам как ще се изкривят вратите, само дано са сложили повече панти, че на този тип мебели дават евтини и със съмнително качество и може би малко като бройка панти.

# 80
Ако вратите дойдат прави и нивелирате шкафовете не виждам как ще се изкривят вратите, само дано са сложили повече панти, че на този тип мебели дават евтини и със съмнително качество и може би малко като бройка панти.
               Същото си мислех....

# 81
  • Sunshine state
За толкова пари не бих поръчвала от Виденов. Разгледайте нещо по-масивно,пък макар и по-малко. Peace

# 82
За толкова пари не бих поръчвала от Виденов. Разгледайте нещо по-масивно,пък макар и по-малко. Peace

За колко пари? Аз по евтини от Виденов и Арон не съм срещала?

# 83
  • Sunshine state
Ами дават,че е намален от 800 на 600лв гардероба. Няма ли нещо от истинско дърво,а не ПДЧ за около тия пари?

# 84
За жалост няма такъв размер за тези пари,  а на мен размера ми е важен. Гардероб с тези размери на други фирми, пак от пдч,  които питах излиза минимум двойно, даже двойно отгоре  Sad а относно пантите гледам че са предвидени 5 на всяко крило...

# 85
Здравейте, аз имам диван от Виденов от 5 -6 месеца вече, много съм доволна, но има една странна натрапчива миризма, която не иска да се маха. Ако някой има същия проблем и се преборил с него нека да сподели как. Също така искам да питам като се изпере тапицерията изцяло ли трябва да изсъхне, преди да се сложат калъфите, или трябва да са леко влажни  newsm78 Притеснявам се да не се свият нещо.

# 86
  • Раковски
Ами дават,че е намален от 800 на 600лв гардероба. Няма ли нещо от истинско дърво,а не ПДЧ за около тия пари?

По груби сметки материалите (ПДЧ, кантове, фазер, панти, дръжки) излиза около 550 лв (ориентировъчно), материала е Кастемона (Габровница). Тук за да излезне по-евтино материала е 16 мм, кантовете се водят, че са ПВЦ 22/0,5, пантите вероятно са евтини, дръжките пише са МДФ което не ми се вижда да е по-добро от металната дръжка пък дори и евтина, краката като ги гледам на чертежа ми се струва малко вероятно да издръжи целия гардероб с багажа, пише, че имат реглаж та точно резбата може да не издържи.

И ако някой от Виденов чете нека да разберат, че има разлика между дюбел и дибла, ето и нагледно показано със снимков материал.
ДИБЛА

ДЮБЕЛ

# 87
  • Sunshine state
Здравейте, аз имам диван от Виденов от 5 -6 месеца вече, много съм доволна, но има една странна натрапчива миризма, която не иска да се маха. Ако някой има същия проблем и се преборил с него нека да сподели как. Също така искам да питам като се изпере тапицерията изцяло ли трябва да изсъхне, преди да се сложат калъфите, или трябва да са леко влажни  newsm78 Притеснявам се да не се свият нещо.
Аз бих ги оставила да изсъхнат. Зор си е слагането след пране,но си стават. Иначе не ми се нрави идеята за влажна тапицерия и калъф върху нея. Нямам проблеми с миризмата от новите им мебели-някой по-назад сподели за натрапчива миризма на гардероб,но при нас я няма.Мирише само на нова дървесина,но вече отминава. Peace
shadowman,явно си много навътре в тия неща,а аз хич не разбирам.Ясно е,че нещата им не са направени за вечни времена. Simple Smile

# 88
  • Бургас
Обещах снимки на сглобените мебели.
Извинявам се за качеството на снимките ,но са с тел ...
гардероб+скрин и спалнята
Като качество...ми леко "паянтови"са/най-вече гардероба/, но за цената са си ОК.
ММ ги сглобява и каза,че с леко подсилване ще ни вършат работа Simple Smile
За миризмата-миришат приятно ,на новичко  Wink

# 89
...краката като ги гледам на чертежа ми се струва малко вероятно да издръжи целия гардероб с багажа, пише, че имат реглаж та точно резбата може да не издържи.

При мен чекмеджетата на скрина се разпадат ПДЧ-то се изронва...и не може да се намести на дупчиците, където трябва да влязат тия дюбели...

Общи условия

Активация на акаунт