Математически турнири - 22

• 85 073
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Във връзка с резултатите от Бургас,някой знаели , защо на 3-то място децата имат по 66 точки и кога е денят ,в който могат да се видят работите на децата.Благодаря предварително

? Колко точки да имат? Трето място е с трети поред изкарани брой точки.

Май не се изразих правилно,за което се извинявам. Интересуваше ме дали има друго оценяване, освен обявеното,защото в Бургас всички деца на трето място,а те са 8 имат по 66 точки,което означава,че не са решили по три от най-лесните задачи  Rolling Eyes . Малко ми е странно,затова си помислих,че може би има допълнително оценяване

# 211
На мен пък ми е трудно да повярвам, че повечето деца, както и моето, явно не са решавали задачите предварително.

# 212
Интересуваше ме дали има друго оценяване, освен обявеното,защото в Бургас всички деца на трето място,а те са 8 имат по 66 точки,което означава,че не са решили по три от най-лесните задачи
Възможна е и такава комбинация при някое дете, но по-вероятно е да не са решили задача за 9 точки.

# 213
Интересуваше ме дали има друго оценяване, освен обявеното,защото в Бургас всички деца на трето място,а те са 8 имат по 66 точки,което означава,че не са решили по три от най-лесните задачи
Възможна е и такава комбинация при някое дете, но по-вероятно е да не са решили задача за 9 точки.
Разлика от 9 точки спрямо максималния резултат може да бъде реализирана по доста начини. Не виждам какво точно Ви притеснява.

# 214
Разлика от 9 точки спрямо максималния резултат може да бъде реализирана по доста начини. Не виждам какво точно Ви притеснява.

Нали от 1- 5  задача се оценяват с по 3 точки, от 6-10 с 5точки,а от 11-15 със 7точки,или аз нещо бъркам  Rolling Eyes

# 215
Нали от 1- 5  задача се оценяват с по 3 точки, от 6-10 с 5точки,а от 11-15 със 7точки,или аз нещо бъркам  Rolling Eyes
Бъркаш. Тази година регламентът е друг.

Задачите са разпределени на групи по трудност: от 1 до 3 се оценяват с по 1 точки; от 4 до 6 – с по 3; от 7 до 9 – с по 5; от 10 до 12 – с по 7 и от 13 до 15 – с по 9 точки.

# 216
Нали от 1- 5  задача се оценяват с по 3 точки, от 6-10 с 5точки,а от 11-15 със 7точки,или аз нещо бъркам  Rolling Eyes
Бъркаш. Тази година регламентът е друг.

Задачите са разпределени на групи по трудност: от 1 до 3 се оценяват с по 1 точки; от 4 до 6 – с по 3; от 7 до 9 – с по 5; от 10 до 12 – с по 7 и от 13 до 15 – с по 9 точки.

Благодаря за пояснението   Peace ,наистина не знаех

# 217
На мен пък ми е трудно да повярвам, че повечето деца, както и моето, явно не са решавали задачите предварително.
Не разбирам какво искаш да кажеш Simple Smile

# 218
Не разбирам какво искаш да кажеш Simple Smile
Това, че състезанието в Бургас се проведе в неделя със същите задачи, които са били дадени в другите градове и по-късно качени в интернет още в събота Simple Smile

# 219
Здравейте!
Търся тестовете за последните 4-5 години,давани на състезанието "Деня на детето"за кандидатстване след 4 клас в ОМГ-Пловдив.Дали някой от вас може да ми помогне?Благодаря предварително!

# 220
Търся задачите давани на състезанието Еврика за завършен 5клас последните 2-3 години.
Дали някой има тези тайни теми?

На този сайт липсват картинките и има само една година.
http://evrika107.hit.bg/6.html

Трудно ми е да открия стари броеве сп. Рикчо.

# 221
  • ride my bike...
http://www.mgberon.com/html/news.php
Варна - 4-ти клас

# 222
А къде са резултатите от ВМС на СМГ?
Аз да си повторя въпроса... Дали в СМГ вече са им казали резултатите?

# 223
# 224
  • Варна
Отвори се и при мен, не, че не знаех резултата на моята щерка. Simple Smile Далеч е от максималните резултати тя, 53т с елементарни грешки при пресмятане от заплес и грозно писане.

Общи условия

Активация на акаунт