"Модерните" детски градини на Европа

• 19 785
  • 318
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Герри, а стига с тоя бог бе! Аз съм атеист и агностик, и отглеждам три деца, сигурно според теб ги малтретирам защото не ги водя на църква?!?!?
Прекалено взе да се кудкудяка в тая тема
Останете си със здраве!
Не, няма да си остана. Ти си ограничена и религиозна, двете в комбинация никак не са добре.

# 121
  • София
Не знам кое намираш за извратено в примера ми, но моите деца освен мен и баща си нямат никого  и подобен зловещ сценарии за жалост съществува като възмоген. Иначе аз тепърва да си сменям ориентацията верно звучи извратено. И хич не ми е все едно дали законът позволява децата ми при евентуално трагично стечение на обстоятелствата ще бъдат отглеждани от гейове.
Не казваш, ако се влюбиш в жена дали ще спреш да живееш с децата си.

Бояна-твърдиш, че няма доказателства дали гей семействата вредят на децата. Но да допуснем че с времето се докаже, че вредят. Чий интереси са поставени по-високо в случая-със сигурност не тези на децата, защото никой не ги пита тях дали са съгласни да участват в този експеримент.
Има прекрасни гей семейства, но не създават ли те неясна и изкривена представа за света у децата си? Никой не би могъл да даде отговор на този въпрос на този етап нали? Но пропогондата тече със страшна сила и се лепят етикети.  
И тъпите хора създават на децата си изкривена представа за света, но няма айкю тест нужен за разрешително човек да се размножи?
И да предположим, че с времето се осъзнае вредата, която тези глупави хора нанасят на децата си, ще им забраним ли да имат деца.

На вас ви убягва главното, казах го и ще го повторя- човек е свободен по начало и да е гей, и да има деца и да е гей едновременно, а съвременната цивилизация е дотолкова напреднала, че да се осъзнае нуждата ползването на тази свобода да бъде регламентирано. Така, ако гей родителите неглижират децата си или ги малтретират ще подлежат на санкции. Та е нелепо да разсъждаваме да имат ли хората свобода, те я имат така или иначе и всички опити във вековете тази свобода да бъде ограничавана са се провалили. Толкова.

# 122
  • Пловдив
Да си представим, че един мъж и една жена имат деца. Единия партньор умира или се развеждат. Децата остават при другия. И той сменя резбата. К'во трябва да направят социалните според вас? Да му отнемат децата?

# 123
Не знам кое намираш за извратено в примера ми, но моите деца освен мен и баща си нямат никого  и подобен зловещ сценарии за жалост съществува като възмоген. Иначе аз тепърва да си сменям ориентацията верно звучи извратено. И хич не ми е все едно дали законът позволява децата ми при евентуално трагично стечение на обстоятелствата ще бъдат отглеждани от гейове.
Не казваш, ако се влюбиш в жена дали ще спреш да живееш с децата си.

Бояна-твърдиш, че няма доказателства дали гей семействата вредят на децата. Но да допуснем че с времето се докаже, че вредят. Чий интереси са поставени по-високо в случая-със сигурност не тези на децата, защото никой не ги пита тях дали са съгласни да участват в този експеримент.
Има прекрасни гей семейства, но не създават ли те неясна и изкривена представа за света у децата си? Никой не би могъл да даде отговор на този въпрос на този етап нали? Но пропогондата тече със страшна сила и се лепят етикети.  
И тъпите хора създават на децата си изкривена представа за света, но няма айкю тест нужен за разрешително човек да се размножи?
И да предположим, че с времето се осъзнае вредата, която тези глупави хора нанасят на децата си, ще им забраним ли да имат деца.

На вас ви убягва главното, казах го и ще го повторя- човек е свободен по начало и да е гей, и да има деца и да е гей едновременно, а съвременната цивилизация е дотолкова напреднала, че да се осъзнае нуждата ползването на тази свобода да бъде регламентирано. Така, ако гей родителите неглижират децата си или ги малтретират ще подлежат на санкции. Та е нелепо да разсъждаваме да имат ли хората свобода, те я имат така или иначе и всички опити във вековете тази свобода да бъде ограничавана са се провалили. Толкова.
Бояна-ами ако си тъп и гей едновременно вредата се уравновесява-веднъж им навреждаш като си тъп, но пък компенсираш с това че си гей.
Вообще да си гей е много добре май-хем си свободен, хем прогресивен, хем и деца знаеш как се гледат, а и си високо в йерархията.

# 124
  • София
 От 15 годишна до сега само в мъже съм се влюбвала и категорично съм доказала ориентацията си. Ами гадно ми е само да си го помисля, казано по-грубо. Друго ми е интересно - какво мислят психолозите по въпроса? И как преодоляват деца от такива семейства т.нар. едипова фаза?

# 125
  • Пловдив
Както и другите семейства преодоляваме.

Вие правите ли секс пред децата си? Щото аз не. И си мисля, че и гей-семействата не го правят. Нали това е основната разлика между "нормално" семейство от мъж и жена и гей семейство.

# 126
Свобода в днешни времена имат само хората с пари независимо дали са гейове или не. Така че свобода пак няма за всички, Бояна. И свободата се плаща, не се дава даром. Нека и гейовете да си я извоюват-ако могат всички ще ги подкрепят.

# 127
  • София
От 15 годишна до сега само в мъже съм се влюбвала и категорично съм доказала ориентацията си. Ами гадно ми е само да си го помисля, казано по-грубо. Друго ми е интересно - какво мислят психолозите по въпроса? И как преодоляват деца от такива семейства т.нар. едипова фаза?
Няма такива категорични неща в живота, да знаеш. ( а за психолозите- кажи как преодоляват едиповата фаза момчета без бащи или с повече бащи или без майки) Не вярвам на теб да ти е по- гадно да си представиш, че можеш да си хомосексуално, отколкото на мен, че ще оставя детето си сирак. Дори съм готова да се обзаложа, че ако можеш да избираш дали да умреш или да обърнеш резбата ще избереш второто. И тогава ще се откажеш ли да живееш с децата си? (и да знаеш, че ти започна първа  Wink)

Бояна-ами ако си тъп и гей едновременно вредата се уравновесява-веднъж им навреждаш като си тъп, но пък компенсираш с това че си гей.
Вообще да си гей е много добре май-хем си свободен, хем прогресивен, хем и деца знаеш как се гледат, а и си високо в йерархията.
Това са глупости. И въобще  въображаемата йерархия в главите ви е съставена на база на много странни ценности и представи.

# 128
Как тази тема от тема за детски градини се превърна в спор дали гейовете тормозят децата си, като не ги водят на църква? newsm78

# 129
  • София
 Това няма нищо общо със секса. Питам в едно гей семейство в кого ще е влюбено 5-годишното момченце или момиченце ? Аз на 5 бях безумно влюбена в баща ми и не вьрвах, че някога ще обичам друг мъж и в това нямаше нищо сексуално.

# 130
...
Всъщност, отношението е тест, а не самите гей-двойки. Успееш ли да се справиш с различното и да го впрегнеш да работи за теб, значи си минал теста. Ето, например не само са си уредили отношенията, ами и обществото получава допълнителна полза, като ресурсите на гей-двойките се осмислят икономически и в хуманитарен план, като отглеждат нормални граждани (защото там социалните ги гледат под лупа, точно заради страховете на останалите хора), и така да подпомагат цялото общество. Стига с това "правилните хора, от правилните семейства, на правилното място", няма такива. Има общества които се възползват от предимствата на различните индивиди (толерантност или прагматичност), и такива дето ги ограничават. Чети си история и виж кои държави кога се издигат и кога пропадат. Най-силните и продължителни империи възприемат странностите на завладените, и ги вписват в цялата империя (Римската империя), а тези дето си отиват бързо  и лесно, въобще не са толерантни към околните и подвластните (империята на Атила примерно, или спартанците с идеалните тела)... Оставете подбора да си свърши работата — той отсява по прагматични критерии, а не по страховете, заблудите или измислените правила.   Hands Thumbsup

# 131
  • София
Това няма нищо общо със секса. Питам в едно гей семейство в кого ще е влюбено 5-годишното момченце или момиченце ? Аз на 5 бях безумно влюбена в баща ми и не вьрвах, че някога ще обичам друг мъж и в това нямаше нищо сексуално.

Питам баща ми като е загубил баща си, когато е бил на 2 с кого се е съревновавал за спечелването сърцето на майка си? А ако беше загубил майка си? А децата, чиито родители се развеждат?

Хайде мислете преди да се хвърляте в области, от които нямате и понятие.

# 132
  • Пловдив

Ще си избере единия баща. Както се налага да избират децата с пастрок. Особено ако втория мъж на майка им се грижи за тях повече и ги обича повече от биологичния им баща.

# 133
  • София
 И вие смятате, че е ок едно 5 год. момче да е романтично влюбено в мъж или момиченце в жена? Ако е така наистина нещата не вървят на добре. Замислете се!

# 134
  • София
И вие смятате, че е ок едно 5 год. момче да е романтично влюбено в мъж или момиченце в жена? Ако е така наистина нещата не вървят на добре. Замислете се!

Защо не четеш и защо не отговориш на въпросите по- горе?
Започвам да си мисля, че просто се заяждаш.

Общи условия

Активация на акаунт