"Модерните" детски градини на Европа

• 19 708
  • 318
  •   1
Отговори
# 75
Имаш ли доказателства за връзката между студения климат и алкохолизма?

Доказателства от нета нямам,но ако ти е интересно може сама да потърсиш сигурно и за това са писали някъде научни трудове.Логично е при топло време хората да търсят начин да се охлаждат,както и при студено начини да се загряват.

Стана ми любопитно, защото на времето се занимавах точно с това и не помня да съм чела за такава връзка. На мен не ми е логична, затова поисках повече информация.

# 76
Източните учения се занимават с тази връзка-не точно с алкохола,а с установяването на равновесие между околната среда и вътрешната(на човека),но не знам дали представляват интерeс за теб.
Студията,които правят трябва да ги поръчаш от изток и не знам дали биха отговаряли на западните критерии-това е големият проблем и  неразбиране.

# 77
За "модерните семейста" и пр. ще кажа само едно-общество без сериозни проблеми като това на видеото просто има нужда да си създаде проблеми и си ги създава успешно. На запад хората последните 60 години  растяха като в инкубатор.  
Все пак на запад нормалните хора  са мнозинство, но думата им все по-рядко се чува-просто в един момент проблемите, които сами си създадоха ще ги хванат за гушите-Като в историята за Франкенщайн-нищо ново под слънцето.
 Геиове и пр е имало винаги, навсякъде и по всяко време-това не е нито ново, нито нещо ненормално. Но тук вече се намесват и децата, което не е било никога досега в историята-ето това ще прелее чашата. Децата не са виновни и не бива да се намесват, те нямат отношение към тези проблеми. Ако гейовете искат наследници то е редно да  се намери по-приемлив начин или просто да се примирят че не могат да имат всичко и че всяко действие срещу природата се плаща.
А за алкохолизма-всички северни народи пият, не само руснаците-влече ги просто, климатът е такъв. Просто в Русия са изтървали контрола.

Последна редакция: вт, 30 апр 2013, 11:17 от Герри

# 78
  • София

Аз пък не намирам това за нормално семейство и държа на класическия модел,а не от отклоненията да правя норма.Даже няма нужда да обяснявам на детето кое е нормално-то само може да направи добра преценка.
Класическо, колко класическо да е? В такова в което те пребиват и те оставят без пръсти или в такова в което направо те продават на определена възраст? Най-добре за децата е да ги гледат нормални родители, пък били те и от един и същ пол.

# 79
  • Galaxy 13197853088
Проблема с педерасите се решава бързо и лесно, но не е демократично.

# 80

Аз пък не намирам това за нормално семейство и държа на класическия модел,а не от отклоненията да правя норма.Даже няма нужда да обяснявам на детето кое е нормално-то само може да направи добра преценка.
Класическо, колко класическо да е? В такова в което те пребиват и те оставят без пръсти или в такова в което направо те продават на определена възраст? Най-добре за децата е да ги гледат нормални родители, пък били те и от един и същ пол.
Я чакай малко и не смесвай понятията. Искаш да кажеш, че извращения не може да има при еднополовите семейства, а деца без пръсти както и продадени се случват само при нормалните семейства? В цитирания от теб случай на детето без пръсти май майката и бащата не бяха женени, а бащата май не беше и истинския баща, като се има в предвид, че майката беше и в много млада възраст-това нормално семейство ли е според теб? А колко продадени деца от семейства на мъж, жена, сключили църковен брак и трудещи се честно и почтено познаваш?
Ето тази демагагия не понасям. То бива бива, ама не прескачайте границата на търпимостта, моля.  Класическо семейсто от мъж и мъж и от жена с жена няма, това не е нормално и рано или късно ще се берат плодовете. не е добре да се сравняват несравними неща.

# 81
Проблема с педерасите се решава бързо и лесно, но не е демократично.

Никакъв проблем нямаш с педерасите, хайде холан. Да не би да ти подсвиркват? Heart Eyes

# 82
  • Galaxy 13197853088
Гнусни са ми ... но да не се отклоняваме от темата.

# 83

Аз къде съм писала,че класическият модел трябва да е този посочен от теб? Нормални родители от един и същи пол...Aко са си самодостатъчни като двойка-ок,но ако не са-представляват опастност за други,в случая за децата и моделите,които искат да наложат.Затова запада е в упадак,заради слободията.

# 84
Ом-проблема не е само в слободията, защото слободия на запад има само за тези, които имат пари.
В момента децата се третират като стока и някои хора просто си "купуват" наследниците.
А и думата "човешки ресурси" е много показателна. Децата не са ценност вече, а ресурс. Говори се за права на децата, но едновременно с това на тях не им се дава право на глас да кажат съгласни ли са да участват в този експеримент наречен еднополово семейство. А тези, които се опитват да ги защитят са заклеймявани като хомофоби.
Интересно наистина и докъде ли може да се стигне? Демагогията не знае граници...

# 85
  • София
Я чакай малко и не смесвай понятията. Искаш да кажеш, че извращения не може да има при еднополовите семейства, а деца без пръсти както и продадени се случват само при нормалните семейства? В цитирания от теб случай на детето без пръсти май майката и бащата не бяха женени, а бащата май не беше и истинския баща, като се има в предвид, че майката беше и в много млада възраст-това нормално семейство ли е според теб? А колко продадени деца от семейства на мъж, жена, сключили църковен брак и трудещи се честно и почтено познаваш?
Ето тази демагагия не понасям. То бива бива, ама не прескачайте границата на търпимостта, моля.  Класическо семейсто от мъж и мъж и от жена с жена няма, това не е нормално и рано или късно ще се берат плодовете. не е добре да се сравняват несравними неща.
A вече и допълнителни уточнения за класическо нормално семейство се появяват. Църковният брак и въобще бракът не са достатъчно условие за нормално семейство. Твоето е в доста по-голяма степен демагогия.
Извращения при еднополовите семейства е много по-малко вероятно да има, защото на тях за да им дадат да осиновят дете, ги проверяват много по-старателно. Докато за другите "нормалните" рамножаването е въпрос на физиология.

# 86
Време е тази тема да се затвори.

# 87
  • Galaxy 13197853088
И несъгласните да бъдат съдени и баннати форевър дамм ...

# 88
  • В заешката дупка
Удачно ли е тази тема да споделя, че най-добрият приятел на сина ми в ДГ има две майки.  Страхотно хлапе. А майките са му големи образи. Grinning

# 89
Удачно ли е тази тема да споделя, че най-добрият приятел на сина ми в ДГ има две майки.  Страхотно хлапе. А майките са му големи образи. Grinning

Изобщо не е. Ще развратиш нашите деца. 

Общи условия

Активация на акаунт