"Модерните" детски градини на Европа

• 19 708
  • 318
  •   1
Отговори
# 225
Мерси, значи може и да не гледам. Значи реално темата не е за осиновяването на деца от хомосексуални двойки, а за любимата ми пост-постмодерност. Sunglasses

# 226
  • София
Ох, сложно е, и за двете неща е, даже и за петте, които и да са те. Laughing
Гледай де, ако имаш нерви. Иначе трябва да си преразказваме цял ден.

# 227
Прекалено ми е горещо. Ясно за какво става дума, едва ли някак ще ми промени мнението по изброените въпроси.   Grinning

# 228
...От тази гледна точка ще бъде полезно да пуснеш и друг източник, ако имаш възможност.

...

http://www.dn.se/nyheter/sverige/var-tredje-forskola-missar-jamstalldhetsmalen

http://www.google.se/#hl=en&gs_rn=12&gs_ri=psy-ab&cp … =1536&bih=848

а някъде из тази тема аз и още една живееща в скандинавието пуснахме инфо за резултатите от тукашния екстремен феминизъм (фалшиви обвинения в изнасилване за да се направят едни пари)
реакцията беше очаквана
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=702308.0
та държавите с висока толерантност стигат до високи извращения, за съжаление
дано българите си останат стъпили на земята и не се подлъжат по тези "модни" истерии

Последна редакция: нд, 05 май 2013, 19:47 от Анонимен

# 229
# 230
  • София

дано българите си останат стъпили на земята и не се подлъжат по тези "модни" истерии

Ние само традиционните извращения ще продължим да практикуваме- расизъм, бой, ***не и сръбска музика. Няма опасност да станем екстремно толерантни в близките 200- 300 години.

# 231
ми дано
не че нашите са нещо хубаво, но поне са някак си по-човешки пред тукашната свърхтолерантност
вече имам чувството, че живея в тодорживкова държава
хората ги е страх да кажат/напишат какво мислят по наболял въпрос
че току-виж се окаже политически некоректно и им се случат случки

# 232
  • В заешката дупка
та държавите с висока толерантност стигат до високи извращения, за съжаление

Ааааа, ние в Исландия си нямаме ДГ с безполови деца. Не ни набутвайте и нас в кюпа. А може би е не сме особено толерантни: проституцията и стриптийз клубовете се преследват от закона. Но пък гей браковете и отглеждането да деца от гей двойки не е проблем.

# 233
  • София
Да, бе, расизъм в България... Пак глупости, Бояна.

# 234
  • София
Еми толкова си мога, Елица, бъди по- толерантна към по- тъпите от теб, ние не сме виновни. Peace

# 235
Мда, ето още една статия за извращенията на политкоректността.

# 236

Расизъм,  Бояна нарича това, че не сме съгласни циганите да крадат безнаказано.

# 237
  • София

Расизъм,  Бояна нарича това, че не сме съгласни циганите да крадат безнаказано.
Но пък сме съгласни българите да крадат безнаказано, както и сме съгласни циганите да живеят като роби на своите барони. И най- вече неспособността да отличим маргиналите от хората от определен етнос. Към турците отношението не е по- добро.

# 238
  • София
Отново глупости.
Общувала съм с достатъчно цигани, които са чисти, образовани, работят, не крадат, спазват закона и прочее. Повечето обаче са от другия типаж, с тях "не сме съгласни", без значение каква е етническата им принадлежност.
Има и преки наблюдения върху регион със смесено население, където от Освобождението до ден днешен си живеят мирно хората.
Дори много често се оказва, че расистите са от другата страна и всъщност се капсуловат и реагират неадекватно със защитната реакция на малцинството.
С гейовете същата работа.

# 239
  • София
Отново глупости.
Общувала съм с достатъчно цигани, които са чисти, образовани, работят, не крадат, спазват закона и прочее. Повечето обаче са от другия типаж, с тях "не сме съгласни", без значение каква е етническата им принадлежност.
Има и преки наблюдения върху регион със смесено население, където от Освобождението до ден днешен си живеят мирно хората.
Дори много често се оказва, че расистите са от другата страна и всъщност се капсуловат и реагират неадекватно със защитната реакция на малцинството.
С гейовете същата работа.
Къде говоря за теб? Ти вероятно не си расист, но повечето българи са, изследвано е това, а и се вижда с просто око.

И съм сигурна, че имаш причина да ходиш след мен из темите и да ми обясняваш във всяка, че пиша глупости, разбрах какво мислиш, но ми се струва, че започваш да проявяваш признаци на синдрома на Вилико.

Общи условия

Активация на акаунт