Домакини - първи сезон/единадесети епизод - бебешки :)

• 31 166
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
  • в сърцата на децата <3
Туй е, че като си отворя браузъра началната ми страница става туй противно нящо, което не желая да използвам, вместо тази, която съм си избрала аз. И отдолу под адреса излиза един допълнителен ред пак с това нещо, разни копчалъци и търсачка, които също не желая да използвам...
Намерих му регистите обаче на гадта и го изтрих!  Mr. Green Кака си Яна ще пробват да мотат, объркАли са адреса май, май.  Crazy
Не съм го сваляла и идея си нямам с какво се е лепнало, при положение че спам не отварям и нищо не съм сваляла последните дни.  ooooh!
Тъй то - много са нахални, ама добре, че сме си оправни  Laughing И ММ като си инсталира разни програми все ми прецаква браузъра, а хич не ми е ясно защо все моя (той ползва друг и си го е направил неговия по подразбиране). После няколко часа наново правя настройки...
Между другото от обяд ги шпионирам тия щъркелчета. Биг Брадър щъркелов вариант  Mr. Green

# 286
Ау Смърфи изглежда много вкусно, я дай една рецептичка   bouquet[/color]

Да ти кажа никога не съм правила, ама реших сега да опитам. Изглежда ми лесно.

http://my-sweetsweethome.blogspot.com/2013/02/blog-post_21.html
  bouquet
И заангажиращо  Crazy А там, имате ли, праз по това време на годината, а бутер тесто Shocked

Праз и всякакви видове зеленени има целогодишно. Тук са богопомазани откъм климат и географски особености. Огромна страна от 0 метра до 5000 метра надморска височина, гледат най-разнообразни култури и имат по 4 реколти годишно, защото климатът не се променя. Не са индустриализирана страна и затова всичката им храна е много натурална и чиста.
И бутер тесто има. То от тестата само бутер тесто продават, друго като за пица и т.н. не продават. Или сам си месиш, или си намираш разбран хлебар, който да ти направи. Иначе ядат много тестени неща, ама по различни от нашите. Продават много видове като нашите питки за дюнери.

# 287
  • София
Върнахме се Peace
Беше хубаво, ядохме памука и понички...

# 288
Върнах се от работа (леле как непривично звучи точно в тази тема). Силно се надявам да съм приключила със служебните ангажименти поне за няколко години напред.
Приспахме се с малкия - за първи път на отворен прозорец. Не знам дали цяла нощ ще откараме така, защото на мен ми става студено от време на време (хормони, предполагам), но засега спи човекът.
Смърфиетка, тази Колумбия много започва да ми харесва, да знаеш  Heart Eyes
Люси, това за памука и поничките го прочетох като "луканка и пуканки"  Simple Smile Гладна кокошка луканка сънува, мда.

# 289
Здравейте,момичета!Аз от вчера съм на гости на нашите и не ми остава време за нет.Ще ме извините,че рядко се разписвам Hug
Днес бях на преглед,докторът каза да стискам поне още десетина дни и след празниците ще се видим да обсъдим раждането(ако всичко е наред,де).
Майка ми продължава да купува за бъдещето бебе разни нещица,вече нямам къде да ги слагам,ама пусти мерак,първо внуче ще е.
За всички по една прегръдка Hug

# 290
  • ул. "Мечтание"
Смърфиетка, тази Колумбия много започва да ми харесва, да знаеш  Heart Eyes

И на мен, и на мен!!! Mr. Green Laughing

Днес ега ти деня... Няма такава мистерия... Преди няколко месеца разпечатвах нещо си и тонерът уж свърши, листите също ми бяха свършили, даже отказваше да светне в зелено принтера. И тая вечер мъжа ми реши да пробва да разпечата нещо... и листи вътре имаше и тонер.  Shocked Thinking Crazy

# 291
Момичета сладки, мисля повече да не пиша тук.
Харесвате ми всички, просто в момента не мога да се включвам адекватно в разговорите и дискусиите.
Искам само да пожелая на Коконче успех с поредното начало, на Мари- щастлив финал, на Ста ди- най-
лесното раждане, на Беболина- успех в нова работа, на Вио- здраво бебче на финал, на Ваничка- победа на отбора, на Смърфиетка- да научи езика бързо, на Люси- много книги занапред, марче- рапорт даден.
Стефи- отчет?
Куини, Фортуна, Ерма, Милена, мария27, и другите, които не съм споменала. Hug
Не ми отговаряйте, много ми е тъжно и болно.
Валенцето- и за теб, мила, и за Нощни. Hug
Славчето и Креми забравих. Hug
и ДНЗ, и други май, извинете ме.

# 292
  • Талант на 2012,2013 г.
А сега... ново двайсе...

Що стана бре жено та така ни редиш и с нас се разделяш?!? Thinking newsm78 Crazy ooooh!

# 293
  • ул. "Мечтание"
Дарил, ние и неадекватни включвания приемаме, да знаеш!  Hug  bouquet
Тук сме, когато решиш!  Hug

# 294
Дари, какво става? Ако искаш, сподели какво има, може пък да помогнем. Гуш от мен  Hug

# 295
  • София
Имаме си една шантава, сама живее ама на нея все и е неизмито и непрекъснато лиска вода по балкона.
Те, това трябва да съм била АЗ!! Признат грях, половин грах.  
Добър вечер, красавици!  Hug
Пет страници съм изчела. Зная всичко, кой ще ходи в Пловдив, кой си има лястовици, на цирк е ходил, добре сте похапна ли, алергии гадни, бебета чакаме,  прозорци не измити, но......аз идвам с парцалчето!!! не се тревожете. Бърза помощ за почистване някой да иска..... 0887....е, на ЛС ще ви го дам. Взимам малко пари, ей тъй колкото да не е без хич,  но похапвам повечко.  Mr. Green и най-вече сладичко.
Нощни, хубави снимки!!
Много съм уморена. Едва се влача, може и да е от топлото.  newsm78 Не, не е, бъдете сигурни!!
Отивам да се "врътна" из форума да видя какво става...
Чао!  Heart Eyes
пп сега видях...Дарил, какво става???  А не, така не може! Може да бъдем тъжни само когато сме болни или има някой около нас болен. Няма да те оставим!!  Heart Eyes Ние тук сме си другарки!!

# 296
Отивам при самотните родители.
Нищо лично. Допреди месеци и аз бях така, домакиня.
Но така стана, че нали видя, Мари, темата, нито съм щастлива, нито мъж имам, все аз съм виновна.
Винаги съм била и съм позитивна, насреща- нищо.
Тук като ви чета, все едно нещо ме хваща за гърлото. Затова засега спирам да пиша.
Все се чудя дали трябваше да търпя, както ме съветва майка ми.
Целувки!

# 297
  • при късмета
Дарил  Hug само да ти кажа, че щастие има за всички и ти ще намериш своето.Пожелавам ти го най-искрено и голяма част от него вече имаш, там в подписа ти  Hug

# 298
  • ул. "Мечтание"
Дарил, искрено ти съчувствам.  Sad Много силно се надявам да намериш щастието си и спокойствието си. Praynig Praynig Praynig Прегръдки! С теб сме, дори да не си тук!  Hug

# 299
  • Талант на 2012,2013 г.
Само едно ще ти напиша Дарил:

Това са ПОПРАВИМИ неща... Hug

Общи условия

Активация на акаунт