Тоскана, Италия

• 127 649
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Но градините Бардини са просто прекрасни.
От тях се открива невероятна гледка към цяла Флоренция и можете да си спестите няколкото километра ходене до пл. Микеланджело, за да видите Флоренция отвисоко. Peace

Roje Аз съм на същото мнение...
Добре дошъл приятелю, надявам се всичко да е било прекрасно       bouquet

Последна редакция: вт, 26 авг 2014, 18:48 от Bled

# 241
Да споделя и аз впечатленията си от великолепната Флоренция - http://sunnywanderer.wordpress.com/2013/11/28/florence-renaissance/
и чаровната Пиза - http://sunnywanderer.wordpress.com/2014/01/17/pisa/.
Приятно четене и още по-приятно пътешестване на всички!

# 242
  • София
Благодаря и тук, наистина има защо zaiobaio

# 243
Не съм прочела още пътеписа, но момиченцата са страхотни, страшни сладурани. Да са ви живи и здрави!

# 244
Благодаря!  Heart Eyes

# 245
  • София
Но градините Бардини са просто прекрасни.
От тях се открива невероятна гледка към цяла Флоренция и можете да си спестите няколкото километра ходене до пл. Микеланджело, за да видите Флоренция отвисоко. Peace

Roje Аз съм на същото мнение...
Добре дошъл приятелю, надявам се всички да е било прекрасно    bouquet
Добре заварила, ако си в Италия, Bled приятелко Hug
Все още сме в Лидо на плаж Simple Smile Утре на обед пътуваме за Венеция, оттам с влака до Милано и в петък летим за София.
До тук всичко беше прекрасно. като почнеш от хотелите и апартаментите, в които спахме и стигнеш до Венеция, която е най-необикновения град на света. Със сигурност на човек му е необходима поне седмица, за да преброди вълшебните малки улички и се наслади на красотата и. За бижутата и Мурано глас няма да говоря, че достатъчно говорят дебитните ми карти Joy максимално опоскани Joy Флоренция е прекрасна, а Рим достолепен Peace
Сега бягам пак към плажа, като се върна ще разказвам Peace

# 246
roje22, като се върнеш, ще се радвам(а и всички четящи) да споделиш за вашето италианско приключение. Весело в най-прекрасната Венеция.
Отивам и аз да чета блога на zaiobaio.

# 247
  • София

Добре заварила, ако си в Италия, Bled приятелко Hug

Добре дошъл приятелю, надявам се всичко да е било прекрасно       bouquet

Това "Добре дошъл" беше символично приятелю, колкото и да искам сега не мога.
Бъди сигурен, че ако бяхме там, сега щеше да сме на плажа до вас.
Толкова се радвам, че всичко ви харесва....
Внимавай с картите, остави и за друг път        bouquet

# 248
zaiobaio, благодаря!  bouquet Твоят блог е финала на голямото четене в последните месеци. Съвсем оформих представата си и за Флоренция, която ще видя утре, и за Пиза- нея след два дни. Продължавай да пишеш и снимаш - справяш се прекрасно! Hug

# 249
  • София
цлете
Приятно пътуване и незабравими мигове ти желая......

# 250
Благодаря , Блед!  Hug Имаш принос кам организацията  bouquet Със сигурност ще е незабравимо, както винаги в Италия.

# 251
  • София
Цлете Hug пожелавам Ви най-прекрасната почивка. И завиждам за Монца Peace
Ето и един подарък от мен.
Да не забравиш да опитате най-хубавия сладолед не само във Флоренция, не само в Италия, а и в света. Световният шампион сред джелатериите. Джелатерия Риналдини. Само на 30 метра от Катедралата. Движейки се от църквата Санта Мария Новелла към Катедралата.

# 252
Цлете, благородно завиждам за това, което ти предстои!!!  Hug Незабравимо прекарване в "Цветето" и неговата по-стара сестра  Wink!

Като стана дума за ядене - на нас ни беше много любимо едно ресторантче на площада пред църквата Санта Мария Новела. Те са няколко, ние все сядахме в първото от страната на гарата. Ако случайно наминете оттам - кухнята им е превъзходна. Яли сме ризото с морски дарове, пица, паста, минестроне, салати, пили сме вино и бира. Всичко беше супер! А цените са нормални, доста по-ниски от тези на ресторантите на Пиаца делла Синьория.  Peace

# 253
  • София
zaiobaio чудесни пътеписи. Разказът ти за Флоренция ми достави истинска наслада. Все още не съм посетила този изумителен град (решавам, че е толкова близо, че винаги мога да отида  Laughing), но се надявам някой ден да му се "отдам".

# 254
Зайобайо,абонирах се за местенцето ти,много интересно четиво ми осигуряваш,благодаря!  bouquet
Роже,и твоите пътеписи няма да пропусна,очаквам с удоволствие да разкажеш подробно за цялото пътуване (разказите за Барселона ще са ми много полезни  bouquet ) .

Общи условия

Активация на акаунт