Отговори
# 135
Здравейте от мен !! Аз оше съм 2 в 1  Wink
Днес бях на тонове (супер са) но доки каза че като отида утре ще ми даде направление за преносване (термина ми беше 23.04 нито ми е паднала тапата,нито разкритие ,даже контракции нямам) и ако през уикенда не съм родила в понеделник отивам с багажчето в ТК ..
От 1 страна ми е спокойно че момента наближава и има някакво развитие но от др почва да ме хваща шубето ....  Confused Попринцип се чакало 10 дни но доки ме посъветва да изчакаме седмица за да не са мн замърсени водите на бебчо...
Е това е от мен момичета,лека вечер !!
Мила, аз преносвам 5 ден и ме настаниха в тк за проследяване. Та ако ни родя до събота ще ти кажа как процедират, но и аз мисля че няма да тръгне само бебето и ще се наложи  да му помогнат. Утре ще го коментирам със завеждащата отделението какво ще правим все пак идват и доста почивни дни кой би се занимавал с нас тогава.
ок..чакам новини от "кухнята" тогава Wink

# 136
Задължително утре след прегледа-разговора ще пиша  Simple Smile

# 137
  • София
да се отчета и тук, че не съм писала от доста време
Днес бях на преглед- асдки съм разочарована- термина ми е в неделя, а единствения напредък е 50% изгладена шийка и тапата ми започнала да пада (макар и да не ми прилича на тапа)...разкритие-няма, контракции- подготвителни от време на време, води-колкото искаш, плацента- 2-ра степен, а доки каза, че ще ме чака до 7-ми, което ми се вижда много далеч Sad иначе малчо е 3500 гр. и каза че главата не й е много голяма, а по скоро е дебело бебе О_о прогнозата е да родя бебе над 3900гр. :О
Това е от мен. Стискайте палци бебка да реши сама да излиза, че вече нямам търпение  Praynig

# 138
Явно пак само аз съм кукувицата!!!
jos,къде изчезна,цял следобед те няма.Дано се появиш с хубави новини за ново бебе!!!

# 139
Здравейте от мен !! Аз оше съм 2 в 1  Wink
Днес бях на тонове (супер са) но доки каза че като отида утре ще ми даде направление за преносване (термина ми беше 23.04 нито ми е паднала тапата,нито разкритие ,даже контракции нямам) и ако през уикенда не съм родила в понеделник отивам с багажчето в ТК ..
От 1 страна ми е спокойно че момента наближава и има някакво развитие но от др почва да ме хваща шубето ....  Confused Попринцип се чакало 10 дни но доки ме посъветва да изчакаме седмица за да не са мн замърсени водите на бебчо...
Е това е от мен момичета,лека вечер !!
Мила, аз преносвам 5 ден и ме настаниха в тк за проследяване. Та ако ни родя до събота ще ти кажа как процедират, но и аз мисля че няма да тръгне само бебето и ще се наложи  да му помогнат. Утре ще го коментирам със завеждащата отделението какво ще правим все пак идват и доста почивни дни кой би се занимавал с нас тогава.
ок..чакам новини от "кухнята" тогава Wink
Добро утро мила   bouquet
Току що мина визитацията и ми обясниха, че по принцип приемат 7 дни след термина (8 с деня на термина) и за всеки персонално преценяват по какъв начин ще се намесят. Т.е. дали система или секцио това става на място. Аз понеже все още не съм достигнала тези 8 дни (падат се в неделя) сега чакам завеждащата отделението да ме прегледа и да видим какво ще правим. Все пак сутринта на записа имах контракции и може да не се наложи намеса. Стискайте палци.
Jos, се загуби стискам палци да ни зарадва с някоя хубава новина.

# 140
Момичета, след прегледа решиха утре да  индуцират раждането. Дано утре и аз стана горда мама. Стискайте палци всичко да мине успешно

# 141
Момичета, след прегледа решиха утре да  индуцират раждането. Дано утре и аз стана горда мама. Стискайте палци всичко да мине успешно

успех !! стискам палци Wink

# 142
Здравейте и от мен мили мами, честито на всички който вече гушкат малките си рожбички, защото чувството е неописуемо!
 На 21.04 в 7:30 ми изтекоха водите и в 19:00 се появи малкия мъж на мама - Георги - 3,500 кг. и 52 см.! Раждането беше малко по мъчително от колкото трябваше защото беше така нареченото "сушо раждане", но пък си ЗАСЛЪЖАВАШЕ всяка болка....!!!

# 143
Да се отчета и аз. На 21.04. в 13.45 се роди малкият ни юнак Александър. Не съвсем малък, де- 4100 г и 52 см. Роди се нормално, много бързо и аз съм без нито един шев, което е най- важното.
След първите ми кошмарни раждания, които бяха предизвикани, това беше просто песен. Между 10.30 и 11.00 имах две прерязвания в стомаха и от 11.00 започнаха болки на 3 мин. по 1,5 мин. В 12.30 мъжът ми приготви багажа и вика хайде към болницата. Аз не исках- не може да е толкова бързо. Добре, че не ме послуша. Обадихме се на лекаря, облякох се и в 13.00 бях в отделението. Скараха ми се набързо, че съм чакала толкова и викат направо на магарето. Докторът ми пристигна в този момент и след малко се появи принцът. Пожелавам на всички жени подобно раждане. Не съм си и представяла, че може да ми се случи. Съжалявам, че ще го кажа, но е от голямо значение да имаш уговорка с лекар, поне при нас.
Вчера се прибрахме. Кърмим се, малко повече плачем, особено нощем, но не се оплаквам. Чувството е страхотно. 

# 144
честити бебоци  Hug
witch, стиснати палци от мен!
п.п. имам си още една лентичка вече Simple Smile

Последна редакция: нд, 28 апр 2013, 21:39 от jos

# 145
Честито на всички родили   bouquet
Jos, много се радвам за вас с бебока  smile3525 smile3525 smile3525 даже благородно ти завиждам. Пожелавам ти бързо възстановяване.
Аз  днес в 7 ще получа система и се надявам до обяд да съм мама. Дано не боли много, че ме е много страх, но както и да протече ще видя бебка, което е най-важното.

# 146
the witch,  Hug  Hug  Hug
дано не те боли много, и бързо да гушнеш бебочето!
Всяка болка си заслужава, а болката ще забравиш най-бързо!

# 147
jos, Mary cherry, Вержиния Андреева - да са ви живи и здрави бебчетата!  bouquet

jos, казваш, че си тръгнала към болницата без болки, с разкритие само. Кое те накара да тръгнеш? Водите ти ли изтекоха?

# 148
Честито на всички вече гушкащи бебчета бъдете живи и здрави  newsm51 newsm51 newsm51

# 149
Леееелееееееее колко мноо бебчета Simple Smile хайде честито.Да са ви живи и здрави и много да ви радват. smile3525 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51
Jos,лелеее супер,ама на всички ви браво Simple Smile Много се радвам,хайде отивайте в Родени Simple Smile
the witch,успех мила и дано наистина да не боли много.А ако те боли,мисли само за едно...за бебчето,което ще гушкаш,след броени минути Simple Smile Стискам палци Hug

Общи условия

Активация на акаунт