ЮНИ на вратата чука, скоро с бебчета ще бъдем всички тука!

• 24 868
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
neli_d -стискам палци  Praynig

# 601
Ivvangeline, Честит рожден ден...много хубави емоции!

neli_d , успех! Simple Smile

# 602
  • София
neli_d , успех  fingerscrossed

# 603
Ivvangeline Честит Рожден Ден на патерица   bouquet
И моите баби от години дават зор за бебета, ама ние по-добре си знаем кога сме готови. Те сега пък за една сватбичка ме ръчкат - няма угодия Mr. Green За мен тъкмо навреме си се сетила за деца Heart Eyes
Нели И от мен имаш едни стиснати палчета всичко да мине леко и безпроблемно. Ще чакаме новини Hug   

# 604
neli_d всички сме с теб и бебчо, желая ти всичко да мине леко и да си гушкаш най-сладкото бебче  Hug

# 605
Добро утро мами Hug

Ivvangeline, Честит рожден ден! Бъди много много усмихната и щастлива!

neli_d пожелавам ти много късмет и всичко ще е наред с теб и бебчо! Ще чакаме новини Hug

Мен днес глад ме мори,понеже не спах от киселини цяла нощ и явно са ми се обострили стомашните несгоди.Станах и започнах да готвя една зеленчукова супа с каквото намерих в хладилника и така ще се лекувам в тая ми ти жега Laughing и после ще ходим при доки да видим какво е положението.

# 606
  • София
Здравейте и от мен момичета, аз с всяка сутрин се събуждам все по-изморена и все по-схваната ама си викам "още малко"  Heart Eyes

neli_d пожелавам ти успех мила и най-лекото раждане с най-прекрасното бебче  Heart Eyes ще чакаме радостните новини  Hug

# 607
neli_d  стиснати палчета и от мен , всичко ще е наред , ще чакаме новини  Hug Hug Hug

Ivvangeline Честит рожден ден и от мен   bouquet  Бъди здрава, щастлива , много усмихната и леко и безпроблемно раждане   bouquet  hbday

fashionmama  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 608
Те сега пък за една сватбичка ме ръчкат - няма угодия Mr. Green    

Еее има време, може като нас - Тео беше на 2 години и 4 месеца на нашата сватба страхотен шафер.
Вие ще си имате две Simple Smile все пак и ти и мъжа ти трябва да сте си починали и да се чувствате хора и да си изживеете деня. Като знам аз как бях като парцал първата година и нещо и чак като тръгнах на работа си починах  Mr. Green и почувствах и аз човек.

# 609
Здравейте, мили мами - може ли да ми кажете дали в родилното трябва да си без пръстени, понеже вече не мога да си махна годежния пръстен от подуването - пробвах със сапун, лед, олио и какво ли още не... никак не искам да го режа   bouquet

# 610
Добро утро и от мен момичета, Hug
Нели Д успешно и безпроблемно раждане и да гушнеш най прекрасното бебче на света .Всички сме с теб очакваме новини от теб. Hug
Ivvangeline Честит рожден на патерици .Да си жива и здрава и най вече едно безпроблемно раждане.   bouquet
Фешънмама мойте най искреннни  съболезнования ,знам как се чувстваш защото преди 1 година аз изживях същия ужас.Все още мие мъчно и когато го прочетох си излях мъката в плач,мъчно ми е че няма да види внука си да изживее радостните моменти с нас,но знам че е с нас е ще ни помага. Не знам дали е съдба но точно след случилото се след 2-3 месеца аз забременях с момче едно взема друго дава .Концентрирай се върху бебчето то ще ти даде сили да продължиш.Приеми мойте прегръдки Hug
При нас усилено тече ремонта ,но аз май съм най голямата калпазанка покрай ремонта и другите неща нищо не съм купила за бебчето,нито знам все още в коя болница ще раждам нито нищо .Дано след празниците ми дойде музата и да го свърша като задачка.И аз като другите мами с по едно детенце тази бременност като че ли минава ей така не и отделям достатъчно внимание,покрай каката ,ремонта и куп още задачки времето минава .А като се замисля има няма 1 месец още.
Хайде спирам че стана много дълго не пиша ама като се почне няма спиране .Хайде хубав и усмихнат ден от мен мили дами Hug

# 611
Ivvangeline и от мен на патерица, честит юбилей! Пожелавам ти много здраве, щастие и почожителни емоции!
neli_d Стискам палци да мине бързо, лесно и безпроблемно и скоро да гушкаш сладкото бебче!
fashionmama Съжалявам много за загубата ти, опитай се да гледаш напред и мисли за прекрасното събитие, което предстои Hug

Аз не можах да спя, напоследък все повече бебка ме натиска високо в дясно в ребрата и в черния дроб и много боли, цяла нощ не се е местила и ме натиска, ужасно е Sad

# 612
Нели, стискаме палци и чакаме най-хубавата новина!!!!!

# 613
Нели, стискам и аз палци, всичко да мине без проблем и да си гшнеш бебче  Hug
Ivvangeline bdbaloni newsm38

# 614
  • Paris, France
Здравейте, момичета!
И аз се присъединявам със стиснати палци за neli_d, май-май ще си имаме още един талисман за следващата тема Wink.
Точно от утре започва да тече и последният месец за мен, направо не мога да повярвам колко бързо мина времето. И като цяло, всичко беше толкова невероятно - първи опити за бебе, първи тест за бременност, първа бременност и то успешна, дано да продължава все така...
Аз се шашкам тия дни, защото кантарът отчита всеки път повече и вече съм + 13 кг. Докторът ми каза предния път "никаква захар!", а аз само на сладко налитам, което въобще не е типично за мен. И съм се разпекла - някакви кексове, кремове... все сладки неща. Не знам до къде ще я докарам така. Остават ми 4 кг до бариерата, която съм си поставила, все си викам: "има надежда". Сигурно на някои от вас им звуча смехотворно, ама аз съм си доста кльощава по принцип и никога не съм виждала тия цифри на кантата, та... си е стресиращо, а и ако още малко наддам, имам чувството, че ще ми се пречупи гръбнакът от тежестта.

Напомням пак, пращайте идеи за име на новата тема на ЛС. Дотук има само 3, хайде, поетесите, къде сте?

Общи условия

Активация на акаунт