Скоро Цветница ще е при нас, вадим + тестове по 2 на всеки кръгъл час - 133

• 28 965
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
и понеже съм човека с най много опит ще кажа че хемостазата към момента няма да и помогне. тя мина доста тежка хормонална терапия за инвитрото и после погълна нечовешки количества ЧХГ под формата на овитрел. така че прави задължително панела пълният на тромбофилията за да видиш имаш ли предразположеност.
и за твое успокоение ще кажа че тия синки най-вероятно показват разширени вени, а не дълбоки тромбози. аз никога не съм имала нито синини, нито болка, само подуване.

# 256
Прах, това са спукани капиляри. Аз имам "едно такова" на бедрото,  а моя приятелка си ги има в излишък по краката и най-вече прасците (тя работеше все на крак, но дори като се спря с правостоящите професи и не се махнаха). Малко е кофти на външен вид като се съберат множество спукани капиляри, но все си мисля, че са знак за промени в ежедневието - по-малко заседяване, по-малко висене на крак по цял ден, повече движение... А като те огрее слънчицето и хванеш тен ще се заличат.  Но това са само предположения от запаса с личен опит  Naughty  Hug

# 257
Добро утро на всички!  bouquet
Аз май съм най-ранобудна, станала съм от 6 часа, то винаги така си ствам де. Сега пийвам кафето и по-късничко отивам на работа!
Приятен ден на всички! Hug

# 258
  • Северозапада
Ехо, добро утро

Днес аз ще се погрижа да се заредите със сили за през деня
Пънче, много добри новини  Hug
Мише, не се натоварвай много, но може и от разширяването на матката да е това пробождане. По спомен, и мен само от едната страна ме бодеше.
Ние вчера ходихме до болница "Надежда" като вариант за раждане. Останах очарована от обстановката и не знам как бих отишла в държавна болница след този оглед. Такава болница съм виждала само по филмите. Надявам се и персонала да е като от филмите, но досегашните отзиви са такива.
Хубав ден  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 259
Хайде под прашеца от Ант  newsm75 newsm79 newsm28
Добро утро!  Hug Как е хубаво да започна деня опрашолена!
Стискам палци за тези, които са на преглед и имат нужда!  fingerscrossed Чакаме само добри новини!
Всички други ги нагушвам!  Hug
И ви желая прекрасен ден!!!   bouquet

# 260
  • София
Добро утро и от мен!   food010  Hug

Мравче, мерсаж за закуската и за прашеца!  newsm28
 Mr. Green Рейни, как се усеща хълцането на беба в корема? Много ми е любопитно!  Heart Eyes
Весе, да ти е жив и здрав таткото!  nbirthday
Qncheto89   welcome
Принцес, честити ти хубави резултати!  newsm18
Suga Mama , браво за изпита!  thumbsup
Наистина Чоко как е?  newsm56
Тоничка, доколкото ми стана ясно и твоите резултати са хубави - браво! Дано си ми спокойна!   remybussi
Даниелка, шемет такъв, как и се радваш на лелята.  hahaha Hug Честит ти мечо Пух!
Оооо Феичка  Heart Eyes имаш рокля!!! Нямам търпение да я видя!   jumpuu Аз днес също си ходя по главата след сериозно количество винце изпито с приятелка снощи.   Stuck Out Tongue Winking Eye
Сандра, направление за какво ще си взимаш? Май съм пропуснала нещо.  newsm78
Пате, как си днес?   action032
Пънчита, браво за страхотните новини! Стискам ти палци за едно малко чудо съвсем скоро!   jumpuu fingerscrossed И как си затри гащите, бре момиче!  Joy

Ми май за сега толкова. Прегръдки на всички!  Hug

# 261
Добро утро! Hug
Мраве, мерсаЖ за закуската и най-вече за кафето!  bouquet
А за болницата моят съвет е, не прави компромиси с нищо!  Peace Hug

Бягам по задачки. На всички лек ден!  bouquet

# 262
  • София
Добро утро и от мен.
Мише, почивай повече. Радвам се, че си добре.   Hug
Кашмирче, пак имаш такава вискока стойност като миналия месец... newsm78
Дани, да днес сме. Но Тони е от 11, а аз ще чакам пак до довечера!
Нервно ми е...и притеснено! Ще видим и док какво ще каже за БХС и какво предстои оттук нататък... Confused

Слънчев ден!

# 263
Кашмирче, ами радвам и се на лелята. hahaha Толкова я чаках, искам я още малко да ми гостува и после за 9 месеца ще и дам отпуска, ако иска платена даже! Joy Да ви кажа, вчера на мъжо виках че не съм се радвала толкова на цикъл до сега. Laughing Доволна съм и слънчева, дано всичко е наред като ида и на доктор. Аз казах на жената, която ще ме придружи до АГ-то понеже е нов за другия понеделник, ако е свободна да идем. Чакам да ми каже със сигурност дали я устройва и да запази часа. А за Мечо - сладък е нали? Моят син си има един такъв и заспива с него като си го гушка. Heart Eyes Ти как си мила? Hug
Веси, мила споко. Всичко ще е наред с бебо. Искам да ти кажа, че момчетата са много привързани към майките си. Аз- като майка на син ти го казвам. Като ти се хвърли на вратлето, е няма по-голямо щастие. Снощи особено много се гушка в мен. Heart Eyes А сутринта като се събуди пък каза, защо баща му не го е целунал преди да излезе за работа. Laughing Аз му казвам, че спеше и не е усетил че го е целунал. Grinning Сладур, какво да го правиш. Голям е и разсъждава вече. Тези дни изръси пак нещо. Ще споделя да се посмеете и вие. Mr. Green Пак за сестричка говори милия че иска и като порасне малко, той като батко щял да я учи на италиянски, понеже в градината не може да говори на български. Joy Няма да разберат какво говори. hahaha Такива ми ти работи при нас. Hug
Аз изчезвам на работа, после ще се включа към обяд-следобяд. Grinning

# 264
  • Северозапада
Кашмирче, много странно се усеща хълцането. На мен ми подскача корема на приблизително равни интервали в продължение на 10-тина минути по няколко пъти на ден.

# 265
Добро утро и от мен,не съм ви чела  но днес ще наваксам в почивка съм  днес Laughing
Стискам палци на Тони и Весито и на всички нуждаещи се. Hug

# 266
  • София

Добро утро, мацки  Hug

Веселушко, и аз изобщо не усетих времето на бременността ми. Най-вероятно е отлетяло така, защото е било приятно  Hug Ще видиш как ще хвръкне и при теб.

Тоничка, какво значи по-ниско, слизало е до 0.5 приблизително, но това не е ниско. Ти ще усетиш ако нещо не е наред с теб, споко! Peace

Флауърче, никога повече няма да пиеш, ама и никога по-малко, нали нали? hahaha

Смайл, да се оправяш бързичко, ей  Praynig

Сладката, дано свикнете с беба  Hug

Шуга мама, е ха дано не дойде де  Party

Пънче, ихаааааааааа браво, браво честито! Все с такива добри новинки, а за другото  hahaha hahaha hahaha

Поспаланчо, ски сега??? Ти вернос е шегуваш, сега е време за рафтинг, какви ски  Crazy. Как е малкия  Heart Eyes

Сигме, тъжно ми е като прочета, че си развалина.. така ми се иска вече сагата ти да приключи. Hug

Мишки, наминавай така да знаем, че всичко е наред с теб Blush

Кашмирче, аз написах.. нали знаеш как се тресе лекичко човек като хълца, такъв лек подскок, ритмично в коремчето на всеки 10-15 секунди примерно (може и малко по-големи интервали)

Отивам на кафе, след това при мама и малко разходки, глупости... абе ще си вея дупарата навън един вид  Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 267
Здравейте!
Не съм ви чела,малко съм притеснена(не малко де).Преди час прокървих много различно като цвят и повечко като количество.Тази нощ не усещах тежеста в корема която е съпътстваща всяка вечер.Сега нещо корема ми е разбъркан т.е не мога да разбера тъпата болка от какво е нещо около плаода или просто черва стомах и т.н.Свързах се с докторката която ми препоръча моя док,но сега съм на работа и няма как да отида дори и колежката успее да дойде.Но утре със сигурност ще отида така се разбрахме за сега.
Нали имам кисти доста големки та при пукане което каза док че може да се случи ,знаете ли какво следва т.е да не би да изтича кръв и това кървене да се дължи на това пукане?
Ох омотах се май дано ме разберете.

# 268
Здравейте, мили мои Simple Smile
Весе, Тони - палчета за прегледа, само с хубави новини да се върнете!!!
Сигме -  Hug
Рейни - приятна разходка Simple Smile Дано и ние усетим щастието и безметежността на леката бременност  Praynig  и  newsm79 newsm75 newsm79 newsm75
Дани - радвамс е, че си по-добре и си щастлива в прегръдката на сина си!
Мравчееее - дано това да е вашето прекрасно място да видите за първи път малкото си бебенце!!!
Принцес - браво за хубавите резултати!!! Все такива да носиш и за напред!
Честита рокля на Фейчка, със здраве да си я носиш ( както се казва )
Нелка -  Hug
Пънче - много се радвам за вас, хайде сега действайте и скоро да се похвалиш и ти Simple Smile
Зузиииич и за теб много  Hug
Шуга Мам - дано не я дочакаш лелката, а да те посети след 9 месеца чак Simple Smile
За всички, които не успях да спомена   bouquet
Лилка - за съжаление не мога да кажа нищо по този въпрос, само мога да те  Hug и да се моля всичко да е наред, аз наистина вярвам, че ще е така!!!
Аз пък утре си чакам МЦ!

# 269
  • София
Лилка, аз съм имала киста, но се е пукала с цикъла, та не мога да кажа за твоята ситуация как ще е! Само се моля и стискам палци всичко да е наред!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт