Жената Рак – 8

• 59 544
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Честит рожден ден на всички със закъснение,че не влизам всеки ден във форума!Да сте живи и здрави и много хубави емоциИ!Много подаръци и не на последно място много ЛЮБООООВ! Laughing

# 121
Подаръците си ги получавам поне месец по-рано (от няколко години насам Tired) и то защото аз толкова харесвам нещо и не се сдържам и го "измрънквам " уж за рождения ден...И така на самия ден съм на сухо...и се чувствам не добре. Аз съм като малко дете по отношение на рождения си ден...искам балони, подаръци, торта...всички да се въртят около мен ..та нали аз съм "кралицата на точно този ден" Tired ....да ама не Tired..И по-лошото е ,че тази моя черта няма да се промени никога Tired..Все такава "глезана" ще си остана..

# 122
  • Varna
Подаръците си ги получавам поне месец по-рано (от няколко години насам Tired) и то защото аз толкова харесвам нещо и не се сдържам и го "измрънквам " уж за рождения ден...И така на самия ден съм на сухо...и се чувствам не добре. Аз съм като малко дете по отношение на рождения си ден...искам балони, подаръци, торта...всички да се въртят около мен ..та нали аз съм "кралицата на точно този ден" Tired ....да ама не Tired..И по-лошото е ,че тази моя черта няма да се промени никога Tired..Все такава "глезана" ще си остана..

И аз съм същата като теб - само, че искам да съм принцеса Simple Smile Скоро и моята дата наближава 6 юли Simple Smile

А на всички едно голямо:   baloni happy bd bdbaloni happy bd baloni

# 123
Какви подаръци получихте? Празнувахте ли? Обичате ли този ден? Обадиха ли се много хора, които не очаквахте? Бяхте ли в сатурнова дупка преди празника?  Laughing Разказвайте как мина денят ви, за вечерта е ясно, че сега започва.

За сега - истинският подарък - не, но вече знам какво ще получа, като се прибера.  Laughing Колело, което смятам да използвам по предназначение.
Не празнувах, защото не съм у дома, но получих дребни и малко по-едри парични подаръци, които не знам още къде да вложа.  newsm78
Обичам си рождения ден, да. 24-ти юни е много специален ден   Sunglasses
За сатурновата дупка - по-скоро не, но имах много здравословни проблеми преди, а и на самия си рожден ден. Слава Богу, всичко вече е наред.  Peace
Никога не съм искала да съм принцесата и център на внимания на тоя ден, това не е в природата ми. Нито мечтая за големи и скъпи подаръци, мога да си купя всичко, което искам. Или почти всичко, де. Хубаво ми е , когато на тоя ден съм у дома, с близките си. Това е най-голямото ми щастие и най-желаният подарък.
И така, мили ми рачки, весело и щастливо посрещане на рождените дни на тези, които са напред в календара!  newsm51

# 124
  • Луната ни пази
Вчера бях в сатурнова дупка, днес съм рожденичка. Не знам как ще празнувам, на работа почерпих колегите.

Сега виртуално и вас. Днес обаче не ми е никак добре, не знам...

# 125
  • Варна
И аз днес съм рожденничка и идвам да ми се порадвате малко  Laughing и да честитя на всички с малко закъснение! Честит рожден ден и на теб, Shagya! Много щастие, любов и спокойствие ви желая момичета!!   bouquet  bouquet
За мен с пълна сила важи казаното от Semora за подаръците и вниманието... ами днес си е моят ден пък   Flutter
Две седмици преди днешният ден бях в доста променливи настроения, но пък имах интересни събития, свързани с карането на колело: Ходих на маратона на Витоша - 100км планински преход. Беше много вълнуващо плюс че се готвех за него от февруари. Изпълних целта си и завърших в контролното време. Имаше забавни и трудни моменти - абе идеално като за сатурнова дупка  Crazy

Подаръците от милото са нови спирачки за байка, от баща ми пари с които ще си купя нови обувки за байка... и все в тоя дух. Ааа от мен си си купих рокля  4470  Партито с приятели ще е по-късно и там ще намажа я някой фар, я нещо друго  Mr. Green

# 126

И аз съм същата като теб - само, че искам да съм принцеса :) Скоро и моята дата наближава 6 юли Simple Smile

А, да това забравих да го спомена... Joy..Даже и коронка си имам и си я слагам на рождения ден..абе луда работа :3

# 127
АЗ бях в сатурнова дупка поне месец, явно и следродилната депресия ме тресеше още, не знам... Simple Smile Но сега вече съм добре, получих 3 мънички подаръчета  от ММ като всеки от тях е точно като за мен, а не универсалните и банални : малко радио със слот за USB поръчано по Ebay, защото тук не съм виждала, представляващо колкото юмрука ми, но свири повече от колонките, които съм купувала за компа  hahaha и за малко мъжа ми да си го присвои Simple Smile, 2рия подарък е една книга, от автор, който чета и имам към 7  вече(трябва да си запълня колекцията) и третия е яздене на кон  Embarassed Сега сигурно много ще ми се смеете ама аз нито село имам нито нищо и ми беше много интересно, та на РД ме заведоха в една конна база и си изпълних едно от нещата, което искам да направя през живота си. Та явно положителните емоции ме извадиха от сатурновата дупка и вече съм добре   newsm10
П.С. весело изкарване и да другите рачета

# 128
Честито на всички празнуващи, бъдете щастливи!   bouquet

# 129
Radost, цял ден си мисля да ти пиша във фейсбук и забравям  ooooh!
Да си жива и здрава, много щастлива и голяма късметлийка  Hug

# 130
  • София
Честит рожден ден на Radost Nezemna и на Shagya!

Да сте здрави, усмихнати и заобиколени само от хубави хора! Наздраве, момичета.  Grinning

# 131
  • Varna

И аз съм същата като теб - само, че искам да съм принцеса :) Скоро и моята дата наближава 6 юли Simple Smile

А, да това забравих да го спомена... Joy..Даже и коронка си имам и си я слагам на рождения ден..абе луда работа :3

Все пак един път в годината имаме Рожден Ден и може да си искаме какво душа ни поиска и да се чувстваме като принцеси Simple Smile  Аз нямам коронка - но ми даде много интересна идея  Laughing

А на всички празнуващи   bouquet  newsm59  bigdance2 newsm24 НАЗДРАВЕ

# 132
  • София
Радост,вчера ти писах специално от телефона и накрая всичко изчезна...Та много ме кефиш как всички подаръци се въртят около колелото.Супер хоби!Със здраве да си ги ползваш подаръците! Laughing
И на мен всички подаръци ми се въртят около обиколки извън Сф и Бг и аз не искам други подаръци,а само нови впечатления и емоции от непознати места.После каквито пари останат купувам необходими неща/парфюми,дрехи/ и заявявам,че са ми подарък.
Весел празник на всички рожденици днес! Hug

# 133
  • Варна
Благодаря за пожеланията момичета! Ео, усетих че е така, защото на няколко пъти ти ми мина през ума  Hug

Аз да ви се похваля, че имах най-принцеския РД - приятелите ми ми бяха подготвили страхотна изненада с огромен букет и чадър пълен с пожелания и бонбони  Mr. Green
Имам снимки и даже клипче:
https://www.facebook.com/rook.rk/media_set?set=a.610335138986351 … 108842&type=1

http://www.youtube.com/watch?v=d97xIEg1D4s

Да видиш че хората отделят специално от времето си за теб е мега якото чувство!! Това ли е любовта? Някой да ти посвети част от времето и мислите си.. ами хубаво е!!

# 134
  • Varna
Радост , мисля, че това е най -страхотния подарък Simple Smile Много му се накефих - СУПЕР Е!!! Можеш да се радваш и да се гордееш, че имаш такива приятели! БРАВО Hug

Общи условия

Активация на акаунт