Жената Рак – 8

• 59 560
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Радост, страхотна изненада са ти спретнали! Имаш прекрасни приятели!  Peace

# 136
  • София
Уф, ужасно късно се включвам и с голямо закъснение... бляк, сори за което Embarassed

Честит рожден ден на всички дами в тази тема - минал или предстоящ!  bouquet

# 137
  • Варна
Честито на всички рожденици! newsm59 Tada

# 138
Какви подаръци получихте? Празнувахте ли? Обичате ли този ден? Обадиха ли се много хора, които не очаквахте? Бяхте ли в сатурнова дупка преди празника?  Laughing Разказвайте как мина денят ви, за вечерта е ясно, че сега започва.

Очаквам го утре,  и нямам търпение да изляза от сатурновата дупка най- после- имах толкова неприятни изживявания, че ме гони страшна депресия  Tired
Честито на всички рачета, които вече бяха рожденици   bouquet Желая ви много успешна година, изпълнена само с усмивки   bouquet

# 139
  • Varna
Днес няма ли Рожденици :*

Иначе  аз  съм типичен Рак - повечето от нещата, които описват за зодията, са си типични за мен-домошарче, домакиня, само гледам какво да изхвърля-не обичам натрупване на вещи, вкъщи редовно чистя и преподреждам. стари и вече непотребни вещи не търпя и не обичам.
Също съм и много чувствителна, приемам всичко много лично, а и съм много доверчива - за което трябва да поработя. Не съм много обсебваща - поне не го показвам. Иначе обичам ли - обичам до край. А  девиза за Рак: "Дойдох на този свят не разбран, отивам си не разбран -  само един човек ме разбра и то погрешно!" - Е , отговаря си Simple Smile

# 140
Виж първа страница на темата, там са изнесени рождениците по дати. Днес няма.
И аз съм типична рачка. С моя мъж сме една зодия, но по отношение на старите вещи се разминаваме тотално. Такъв Плюшкин е, че нямам думи  #2gunfire Laughing  Аз само дебна да го няма в къщи, та поизхвърля някой боклук  Joy

# 141
Аз си трупам боклук до боклук, сърце не ми дава да хвърлям  Crazy

# 142
  • София
Аз като типична рачка и по повод горния пост да се  разплача Cry (то това е от чуствителната рачешка натура) и от Сатурновата дупка, че съм в тази тема от миналата година пък никой не е написал че съм на 13-ти, а почерпих и получих поздравления от вас а от някой и подарък  Embarassed.
Прегръщам ви силно мили рачки на празнувалите вече желая здраве и всичко най-хубаво а на предстоящите рожденнички безкрайно хубав празник а пожеланията ще си ги получат на деня.

# 143
  • Varna
На първата страница са изнесени - да, така е. Убедена съм , че не всички са нанесени в този списък ( както и моята дата не е нанесена) и затова се учудих, че днес някой не се е похвалил с РД. А рачета бол.

Още от дете изхвърлям всичко ненужно - дрехи - съм дарявала, но други вещорийки съм хвърляла. Обичам да ми и изчистено и да не е натруфено.

# 144
Можеш да помолиш авторката на темата да те добави. Както и всички нови в темата, които ги няма в списъка.  Peace

# 145
  • София
Лошото е, че темата е започната през април и вече не може да се редактира, освен ако не се намеси модератор. Иначе ще е хубаво на първа страница да си пише кой и кога празнува.  Grinning

# 146
Ми аз бях вчера..ама пуста работа, проблеми ...  Laughing
Айде черпя ви днес, да ви вдигна настроението
Скрит текст:

# 147
  • София
 ♥ LOST ♥ ,да се отървеш от всички проблеми и да си жива и здрава! Hug

# 148
Жива и здрава да си, ♥ LOST ♥ и всичко най-добро!   bouquet

# 149
Ми аз бях вчера..ама пуста работа, проблеми ...  Laughing
Айде черпя ви днес, да ви вдигна настроението