Жената Рак – 8

• 59 562
  • 744
  •   1
Отговори
# 150

Благодаря ви за пожеланията  Hug Аз покрай рождения ден доста мрънкам, голямо съм мрънкало, но пък се и разтоварвам  Hug

# 151
  • Varna

Благодаря ви за пожеланията  Hug Аз покрай рождения ден доста мрънкам, голямо съм мрънкало, но пък се и разтоварвам  Hug

Честит Рожден Ден Simple Smile Само положителни емоции, положителни мисли и положителни неща да те сполитат Simple Smile И много любов!!!

# 152
  • Варна
ЗДравейте, рачета! ЧЕстит Рожден Ден на патерици, на тези, на които не успях да честитя - Да са живи и здрави, много обичани и щастливи, по-малко проблеми и негативизъм в живота!!! Всичко най-най   bouquet  Heart Eyes Обичам Ви  nbirthday
Някакво ми е тревожно тези дни, а и след като рожденния ми ден наближава... хем се радвам, хем...нещо ми куца  Confused

# 153
  • Варна
Хайде, днес е мой ред да черпя Heart Eyes

# 154
Sagapo92, Честит Рожден Ден!  bouquet

# 155
Sagapo92, честит рожден ден! Жива и здрава и всичко най-добро!   bouquet

# 156
о, каква яка торта Crazy
Много  любов ти желая, Сагапо  Hug

# 157
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ И УСМИВКИ!

# 158
  • Варна
Благодаря Ви много, рачета!   bouquet ДА ви се връща тройно  Hug Heart Eyes

# 159
  • София
Честит Рожден Ден и от мен Sagapo92, Бъди здрава и нека само хубави неща да те съпътстват в живота.

# 160
Аз така като се лутам тея дни из темичките, май намерих своята Grinning Мисля доста късна като гледам кой номер е вече, но по-добре късно от колкото никога newsm44

# 161
Добре дошла и  bouquet аз съм от скоро Simple Smile

# 162
Пожелавам на всички рачки 1 щастлива година, пълна с много късмет, спокойствие, ама и готини приключения, радост, всичко най, и животът им да е приказка без край! Praynig Hug
Аз съм ужасно развълнувана днес, беше най-хубавата година в живота ми, пожелавам си всички, които обичам, да са щастливи и спокойни!  Praynig
Черпя алкохолни коктейли с плодове и бира! :

# 163
  • където мечтите се сбъдват
Пънки,честит рожден ден!Пожелавам ти следващата година да е още по-хубава от изминалата  newsm59

# 164
  Grinning Ухааа! Тва ми беше най-хубавата година от живота, дано. Praynig..Тенкс, Стефанел, да ти се връща доброто пожелание! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт