Жената Рак – 8

• 59 581
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Аз от много рождени дни забравих да ви пиша  Laughing

# 166
Привет и от мен рачета!  Simple Smile  Grinning Надявам се, че ще приемете и още едно в клуба, родено на 29 юни.  Grinning  Grinning Grinning

# 167
  • Varna
Добре си ни дошла  Hug  bouquet  bouquet  bouquet   Аз съм на 6-ти юли Simple Smile

# 168
Извинете дами ако мога да попитам от каде мога да си взема Лунен Камък ако знаете някаде във Варна ще сам ви благодарна   bouquet ако може в ЛС

Последна редакция: пт, 16 авг 2013, 16:37 от achita

# 169
Навсякъде.....гледаш къде продават камъчета и там има..в мола, на центъра... наа много места

# 170
Ооооои, рачки  Hug (аутокоректа ми го прави на "пачки"  Crazy".
Как минаха рд-тата? При мен лично започна един много нов и неочакван период в личен план и се надявам да продължавам напред и нагоре.
А, и спрях цигарите Mr. Green
Целувки и прегръдки, дИвойки : )

# 171
  • София
Да побутна темата  Laughing
Как сте,рачки!?Лятно затишие е при нас,никой нищо не пише....

# 172
Пълна скука при мен, по цял ден с бебето  Grinning

# 173
Пълна скука при мен, по цял ден с бебето  Grinning

Блазя ти. Не знаеш каква скука настава, като пораснат. Сега поне дупета преобуваш и си гукате.  Laughing
Аз лично чакам да дойде началото на септември, за да се замъкнем с мъж ми за няколко дни до морето, а после евентуално да поскитаме малко из Родопите.
В чужбина съм и умирам от яд, че изпускам концерта тази вечер...

# 174
Сега поне дупета преобуваш и си гукате.  Laughing

Абсолютно нацели.  Joy Най-много да се покърмим и да обиколим за пореден 23652560265 път парка  Laughing А, може вече и да бррррр-ка с устни  Laughing

# 175
  • София
Eо,като си вкъщи с бебето ти се струва досадно еднообразното ежедневие,но това е най-прекрасното време да си с детето си.После живота те завърта и няма да имаш време за толкова ласки,целувки,гушкане....Помня като тръгнах на работа,а детето на детска и си мислех ура,голям кеф,ама по пътя,на едно кръстовище има детска площадка и като я виждах всеки ден ми се ревеше.

# 176
Инка, абсолютно подкрепям  Peace За жалост, тези неща човек ги оценява късно.  Simple Smile

# 177
А, аз всъщност много му се радвам на хайванчето, само го гледам и ми напира една любов отвътре  Heart Eyes

# 178
Ео, то като го гледаш тоя малък пашкул, дето се  пръкнал от теб, няма какво друго да ти напира  Heart Eyes Цуни го от мен, умирам за бебоци!  Heart Eyes
Моите още се опитвам да ги цункам, ама ми дават само когато сме насаме  Laughing Изживяват се вече като големи мъже... ееех...

# 179
  • София
Ох,аз сега като съм отпуска и дъщеря ми не е на градина,такова целодневно мачкане и целуване  е вкъщи.Даже понякога и идва в повече и вика баща си на помощ Laughing

Общи условия

Активация на акаунт