Жената Рак – 8

• 59 584
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Аз още нямам майчински позиви... Започвам сериозно да се притеснявам вече. Сигурно трябва да има и такива като мен  Sad
Междудругото навън рязко захладня и мен ме налегна киселяка  Crossing Arms Втриса ме от мисълта за студс, киша и десет ката дрехи.

# 181
  • Варна
Аз още нямам майчински позиви... Започвам сериозно да се притеснявам вече. Сигурно трябва да има и такива като мен  Sad
Междудругото навън рязко захладня и мен ме налегна киселяка  Crossing Arms Втриса ме от мисълта за студс, киша и десет ката дрехи.

Ама 100% важи и за мен... и частта с бебетата и това за времето.. мрън

# 182
Аз пък съм в приповдигнато настроение,не понасям жеги:) Явно не съм добре hahaha

# 183
  • София
И на мен вече ми е хладно и тегаво.Вече чакам април 2014 година.... Confused

# 184
И на мен вече ми е хладно и тегаво.Вече чакам април 2014 година.... Confused

+1 Peace.... Всякакви температури под 25градуса - за мен си е студено....Ужас...искам си слънцето и да съм на плажа...и аз мрън.. Crossing Arms

# 185
За мен под 30 е студено, но нямам против студа  Laughing

# 186
Както и предполагах аз съм единствения РАК,който обича градуси от 10 до 20 максимум:)

# 187
O, аз обичам по-ниски дори. От - колкото там има, до 10. После мразя онова време между 10 и 30, дето се чуди топло ли е, студено ли  Tired

# 188
  • Луната ни пази
Както и предполагах аз съм единствения РАК,който обича градуси от 10 до 20 максимум:)
Не позна. Аз съм фен на диапазона 15-25 ·. Иначе ми е много горещо или студено. Даже в момента съм на море и ми е супер кеф.

# 189
  • Varna
а на мен така ми опъва кожата сега - много суха я усещам - Аз предпочитам 25 - 30 градуса .. чувствам се най-добре така.. Simple Smile но и  зимата обичам , стига да намеря подходящ хидратиращ крем .. ама УВИ!

# 190
  • София
На мен много ми хареса това лято, откъм температури. Хем си беше топло, не е имало дъждовни седмици, както понякога се случва, хем не беше адска жега като миналото лято.
И сега ми харесва температурата, даже започвам да се "хващам", че съм заобичала доста софийската есен.  Laughing
Студено не обичам, обаче най-много мразя да вали дъжд и сняг! От една страна, целият ставаш мръсен и мокър, докато джапаш из града, от друга очилата ми стават целите на пръски и не виждам. Ууужас!  Mr. Green

# 191
  • където мечтите се сбъдват
Не си единствена  Peace Аз обичам температури от 15 до 27 макс.Не обичам да ми е много студено или горещо.

# 192
  • София
а на мен така ми опъва кожата сега - много суха я усещам - Аз предпочитам 25 - 30 градуса .. чувствам се най-добре така.. Simple Smile но и  зимата обичам , стига да намеря подходящ хидратиращ крем .. ама УВИ!
За опъната и напукваща се кожа на ръцете знам подходящо кремче,ако е за лице не мога да дам съвет!?

# 193
Аз за лятото ползвам кремове с краставица,алое и т.н.,но зимата си избирам по мазничко,защото водата в крема замръзва и не влияе добре на кожата(говоря за градуси под 5)

# 194
  • Varna
За опъната и напукваща се кожа на ръцете знам подходящо кремче,ако е за лице не мога да дам съвет!?

Inka  какво е кремчето? Ще се радвам ако споделиш. Аз за тяло ползвам : ТАЛОДЕРМА ЕУДЕРМОЛ 8 ЕМУЛСИЯ ЗА МНОГО СУХА КОЖА. Лятото добре ми действаше, но сега трябва да се мажа по 3-4 пъти на ден - а аз още ходя лятно облечена. А лицето е проблем и то неприятен!

Общи условия

Активация на акаунт