Жената Рак – 8

• 59 607
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Твоят лосион го ползва мъжа ми и той е с много суха кожа зимата.
Последната зима открих/чрез форума разбира се  Laughing/ крем на Лидл за ръце SOS крем за много суха кожа/на мен ми се напуква и кърви кожата на ръцете/:
https://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC+%D0%B7%D … 3Ball%3B375%3B536
На същата фирма,но е в червено и пише SOS HAND CONCENTRATE
За тяло медицинската козметика на А дерма за мн.суха кожа.

# 196
Както и предполагах аз съм единствения РАК,който обича градуси от 10 до 20 максимум:)

Не си. Понасям до 25 екстра, всичко отгоре ми е ужас.  Mr. Green

# 197
# 198
  • Varna
Твоят лосион го ползва мъжа ми и той е с много суха кожа зимата.
Последната зима открих/чрез форума разбира се  Laughing/ крем на Лидл за ръце SOS крем за много суха кожа/на мен ми се напуква и кърви кожата на ръцете/:
https://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC+%D0%B7%D … 3Ball%3B375%3B536
На същата фирма,но е в червено и пише SOS HAND CONCENTRATE
За тяло медицинската козметика на А дерма за мн.суха кожа.

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 199
Радост  Hug
Аз винаги съм обяснявала любовта си към жегата с това, че съм лятно бебе- много обичам да ми е топло.  Grinning

# 200
  • Варна
И аз не обичам да е топло. Адски много се радвам на студения вятър и мрака...все едно се възраждам Heart Eyes

# 201
  • Варна
Радост  Hug
Аз винаги съм обяснявала любовта си към жегата с това, че съм лятно бебе- много обичам да ми е топло.  Grinning
И аз мисля, че има връзка, но според мен се влияе и от други неща. Например забелязвам, че откакто спортувам по-редовно, много по-лесно се аклиматизирам при смяната на сезоните.

# 202
 Thinking

Какво спортуваш? Аз имам огромно желание, но и огромен мързел  Mr. Green

# 203
  • София
Ау и аз съм антиспортна отвсякъде  Embarassed

# 204
Оооо рачки! Здравейте Simple Smile Виждам пак сте с еактивизирали- показали сте очички, размърдали сте щипчици  Hug
И мен ме няма със спорта... но се чувствам мноооого по добре като спортувам. даже си мисля след малко, като послегне закуската да се поразвихря  Mr. Green но първо ще допия кафенцето Simple Smile Толков ами се спи... не мога да се наспя като хората...
Ео, как е бебо?
Радост, как си мила Simple Smile?
 Hug Hug Hug за всички

# 205
И аз въобще не съм спортна натура. Постоянно си казвам сама на себе си, че трябва да се размърдам, че съм се схванала цялата и не го правяяяяяяяяяя. Защо е толкова трудно  Cry

# 206
Добре е, растат му зъби и е  малък мрънльо  Mr. Green
Иначе и аз не съм от спортните натури  Blush

# 207
  • Варна
Ами да ви кажа честно и аз не съм "спортна натура", но от 2 години нещо много се запалих. Първо се научих да карам колело, после пък не ми се слизаше от него.  Laughing Тази година обикаляхме българските планини с байковете и имаше изключителени емоции. Ходих и на няколко състезания, като на последното дори взех награда. Качихме Шипка, Ботев връх, обиколих Витоша все с колелото. Тъй де.. като почнеш и те повлича. Сега от известно време ходя и на катерене - също е много интересно, но е по-статично и май няма да се задържа дълго.
Не съм вярвала, че мързел като мен ще се запали така по спорт някакъв, но се случи. Мотивацията идва с постиженията: много ми е хубаво да виждам, че ставам по-силна, по-бърза, по-концентрирана и т.н.
Иначе в личен план съм супер. Надъхваме се за бебе уж, ама... догодина пак ми се обикаля Витоша и ми се пъува. Как да се откажа..  Whistling

# 208
  • София
Аз обичам да ходя на преходи в планината,но с колело ми изглежда адски мъчително придвижването...

# 209
  • където мечтите се сбъдват
Аз също обожавам да карам колело,но аз съм спортна натура де  Simple Smile Скоро си взех и детско столче за колело и возя мъника с мен.Голямо удоволствие е и за двете  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт