Жената Рак – 8

• 60 121
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Хопаааа! Цоп пак у дома- тоест при рачките Simple Smile
Аз бях много решителна, като сте заговорили. До преди година нямаше сила която да ме разколебае- решавам че искам нещо (чанта, обувки, каквото и да е) и си го взимам. И спирам да гледам каквото и да е подобно- щото моето е най хубаво  Mr. Green . Но напоследък....асцендента везни ли проговаря- е не мога да реша розови или сини чорапки да си сложа сутрин, дето се вика! направо не се понасям...

# 361
  • Тра-ла-ла
И аз съм зодия Рак. Колкото си обичам зодията, толкова и я мразя  Laughing Добре, че асцендентът ми е Козирог (противоположната зодия на Рака), че малко да се уравновесяват нещата. Макар, че съм по-скоро в крайности и в мен има 2 личности (поне Mr. Green ) - един Рак и един Козирог. Като наранят рачето, то отстъпва, скрива се в черупката и след малко от там излиза едър рогат добитък, готов да блъска и да гази  Joy

В моето семейство сме три Рака - аз, майка ми и нейната майка и всяка една от нас е в различна декада. Но най-истинският Рак, съгласно всички описания по хороскопите, е баба ми, въпреки, че е точно на кантар с Лъва (21 юли). Баба ми е толкова чувствителен и добър човек, че сигурно асцендентът й и поне половината й планети също с в Рак  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 05 окт 2014, 01:43 от Джулая

# 362
А кога е най-истинският Рак?  newsm78

# 363
Аз съм на 22.07 и също съм на границата с Лъва. Проверих в годината на раждането ми, че слънцето е влязло в Лъв няколко часа след като съм се родила. Не знам кой е най истинския рак. Според мен всички си носим чувствителността и удобната черупка, в която да се скрием, а другото е допълнителна украса- за колорит  Hug

# 364
  • Тра-ла-ла
А кога е най-истинският Рак?  newsm78
По-скоро не кога, а кой.
Най-истинският Рак е този, който в най-голяма степен покрива описанията Simple Smile Например познавам жена Рак, която хич не е чувствителна, грижовна, добра домакиня и кулинарка. Не е отдадена на семейството и децата си. Липсва й майчинския ген. Все неща, които са много характерни за зодията. Отделно е ужасен егоист, което пък хич не е типично за нас, Раците

# 365
Аз съм рак с асцендент рак, но пак не покривам всичко. Хеле домакиня и готвачка, леле майко  Crazy
За добра майка и привързана майка мисля, че покривам.
И за много чувствителна и ревлива покривам.  Laughing

# 366
Майка- да, домошар- да, кулинар- о, йес, чувствителна, темерут, злопаметна- абсолютнооо  ooooh!
На 2 юли съм, не мога да претендирам за влияние на друга зодия, а и Рак винаги ме е описвал най-точно

# 367
  • Тра-ла-ла
Майка- да, домошар- да, кулинар- о, йес, чувствителна, темерут, злопаметна- абсолютнооо  ooooh!
Неее, ние Раците просто сме паметни Sunglasses Злопаметни ни наричат тези, които са се издънили и ги е яд, че няма да им се размине Mr. Green Аз лично не си тровя душата да мразя някого и не мога дълго да се сърдя, което оставя у хората впечатление, че могат да си позволяват повече от допустимото. Бързо забравям лошите случки...с времето сама съм си го наложила, иначе всеки път ще се съсипвам. Но никога не забравям усещането какво ми е причинил дадения човек, как съм се чувствала. Това инфо отива в "досието" му...и жална му майка Joy

Колкото до темерутщината...може би това е защитен механизъм, който приемаме, защото сами осъзнаваме колко сме чувствителни и колко това ни пречи на моменти. И така по дефолт си стоим темерути, за да не ни влизат в личното пространство и да ни закачат. Освен това имаме добра интуиция и много бързо можем да преценим даден човек. Сигурно и мен ме мислят за темерут хора, които игнорирам, защото не ме кефят, защото не обичам да се мазня, защото казвам каквото мисля. Други път ще кажат, че съм много социална и супер забавна.

Аз съм родена на 11 юли reverance

# 368
На 2 юли съм, не мога да претендирам за влияние на друга зодия, а и Рак винаги ме е описвал най-точно

Много точно описано Peace...me too Peace Crazy

# 369
И аз съм много злопаметна, жалко че е така, защото помня всичко чак до злоба  Confused
Иначе обичам да стоя у нас, да съм сама, да си мисля и мечтая  Mr. Green Последно си мечтах вчера след като пуснах 4 фиша за тотото и вече похарчих парите  Crazy Ама нъцки хахаха
Много съм притеснителна за здравето си, но едва ли е от зодията
Скрит текст:
Страдам от хипохондрия и започвам терапия
Обожавам си детето и дома, гледам да съм добра домакиня и ми се получава успешно  Blush Пупу, минутки за реклама.
Силно чувствителна съм до болезненост  Confused НО САМО И ЕДИНСТВЕНО за нещата около мен - блезки, семейство и мен, разбира се. Иначе към околните се държа....темерутски  Embarassed

# 370
  • Луната ни пази
Аз съм пък рак и акцедент дева. От акцедента влиянието е до там, че все мъжете дева ме влекат Simple Smile Simple Smile Simple Smile Иначе съм абсолютно типичен 100 % рак. Включително високата емоционалност, домошарството, паметност, злопаметност, майчинство...

# 371
  • Варна
И аз съм рак с асцедент дева. Преди и мен само девички ме влечяха, сега си имам едно рогато същество  Laughing

# 372
  • Тра-ла-ла
И аз съм рак с асцедент дева. Преди и мен само девички ме влечяха, сега си имам едно рогато същество  Laughing
Най-сетне някой Рак си е паснал със суровия Козирог? Или е секси Телец? Mr. Green

# 373
Неее, ние Раците просто сме паметни Sunglasses Злопаметни ни наричат тези, които са се издънили и ги е яд, че няма да им се размине Mr. Green Аз лично не си тровя душата да мразя някого и не мога дълго да се сърдя, което оставя у хората впечатление, че могат да си позволяват повече от допустимото. Бързо забравям лошите случки...с времето сама съм си го наложила, иначе всеки път ще се съсипвам. Но никога не забравям усещането какво ми е причинил дадения човек, как съм се чувствала. Това инфо отива в "досието" му...и жална му майка Joy

Колкото до темерутщината...може би това е защитен механизъм, който приемаме, защото сами осъзнаваме колко сме чувствителни и колко това ни пречи на моменти. И така по дефолт си стоим темерути, за да не ни влизат в личното пространство и да ни закачат. Освен това имаме добра интуиция и много бързо можем да преценим даден човек. Сигурно и мен ме мислят за темерут хора, които игнорирам, защото не ме кефят, защото не обичам да се мазня, защото казвам каквото мисля. Други път ще кажат, че съм много социална и супер забавна.

Аз съм родена на 11 юли reverance
Евала! Поклон! Мислех да подчертая с кое съм съгласна, ама няма да има неподчертана запетайка! Peace Hug  bouquet

# 374
  • Тра-ла-ла
Евала! Поклон! Мислех да подчертая с кое съм съгласна, ама няма да има неподчертана запетайка! Peace Hug  bouquet
Hug cheers

Общи условия

Активация на акаунт