Жената Рак – 8

• 60 121
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Джулая , с овено-телец...който за асцедент има риби  Mr. Green

# 376
Аз съм с асцедент Близнаци, ама това нищо не ми говори  Blush

# 377
  • Тра-ла-ла
Джулая , с овено-телец...който за асцедент има риби  Mr. Green
Въх Simple Smile Каква комбинация. Важното е да се обичате  Peace

Аз съм с асцедент Близнаци, ама това нищо не ми говори  Blush
Асцендентът е вторият по важност фактор след слънчевата зодия и заедно с нея най-добре характеризират дадения човек.

# 378
Еми тогава много жалко, че съм с този асцедент, защото не понасям тази зодия  Confused

# 379
И аз се включвам тук   bouquet Аз съм 100% рак, с асцендент рак     Laughing и така.. аа родена съм на 22 юни. Много ми е приятно да дойда в компанията на толкова рачета   bouquet  bouquet

# 380
  • където мечтите се сбъдват
Еми тогава много жалко, че съм с този асцедент, защото не понасям тази зодия  Confused
И аз съм с този асцендент,обаче се радвам,защото близнаците са една много интересна и шантава зодия  Simple Smile Ти защо не ги харесваш?

# 381
  • София
А как да си разбера какъв ми е аксцедента?Някой да помага.

# 382
# 383
  • София
Мерси ама не се оправих как. Rolling Eyes

# 384
http://www.astro.com/cgi/ade.cgi?ract=xx687474703a2f2f7777772e61 … s=3&btyp=w2at
Слагаш си данните и вади картинка. Там, където пише AC, е твоят асцендент Simple Smile

# 385
  • София
Благодаря,излезе ми везни.  bouquet

# 386
Еми тогава много жалко, че съм с този асцедент, защото не понасям тази зодия  Confused
И аз съм с този асцендент,обаче се радвам,защото близнаците са една много интересна и шантава зодия  Simple Smile Ти защо не ги харесваш?

Хората, които познавам от тази зодия са ужасни  Confused

# 387
  • София
Мъжът ми е близнаци.Аз се оказа,че съм с аксце.. или както там се пише  Laughing везни,зодия ,за която нищо не знам и не познавам и хора почти с такава.

# 388
Абе има там някъв съвпад на везните ти и близнаците му, пасвате си на пръв поглед.
Моят е стрелец с ацендент лъв, въобще как сме се харесали, пълна мъгла  Crazy

# 389
  • София
Сега ще проверя неговия аксце.. какъв е.Ами да ти кажа аз съм много търпелива и разумна  newsm78 май.А той е огън и жупел.просто незнам.Предният ми беше овен малко си приличат за мен де. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт