Жената Рак – 8

• 60 123
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Понеже не си знам точния час на раждане, асцедента ми може да е дева, може и да е везни..може и друг да е,не се знае

# 391
  • Тра-ла-ла
Понеже не си знам точния час на раждане, асцедента ми може да е дева, може и да е везни..може и друг да е,не се знае

Въобще не знаеш часа или само минутите?

# 392
  • където мечтите се сбъдват
Aз благодарение на асцендента си близнаци съм:
-нетърпелива и непостоянна
-малко припряна
-обичам да съм сред хора
-обичам интересните събеседници и да научавам нещо ново
-мога да се занимавам с много,разнообразни и на пръв поглед несъвместими неща
-лесно ми доскучава и обичам да съм в движение
-не обичам да ме определят и поставят в рамки,защото може да има изненади  Simple Smile
-непредсказуема съм
-с широки пръсти,не обичам да спестявам

# 393
  • Тра-ла-ла
stefanel,аз май нямам близнак из планетите си  Rolling Eyes, но притежавам някои от гореизброените неща

# 394
А, тва с широките пръсти и аз го имам  Joy Не знам от къде се е появило, но хем ми се иска да съм спестовна, хем не мога да устоявам на някакви глупости Joy
Последно си купих възглавнички с мечета, на които пише Весела Коледа Crazy

# 395
Скрит текст:

Не, не знам и часа
Знам само че съм родена "около обяд", но поне знам че е преди 14 часа  Joy Голям ориентир, няма що

# 396
  • Тра-ла-ла
Скрит текст:

Не, не знам и часа
Знам само че съм родена "около обяд", но поне знам че е преди 14 часа  Joy Голям ориентир, няма що
При мен само минутите не бяха ясни и то за има няма някакви си 5-10 мин. Но асцендентът ми беше на кантар и една астроложка хвана и разцъка двата възможни варианта като ми задаваше някакви въпроси за характера ми, за минали събития и установихме кой е асцендента. Но не знам дали при неясен час може да се приложи същата техника

# 397
Една позната с такива наклонности се пробва по този метод, но нищо не стана Simple Smile
Както и да е Simple Smile

# 398
П.с. не точно по темата, но едно бързо въпросче.. Та мисля си аз (нали наближава рождения ми ден след около 2 месеца  Joy)  още от сега за подаръци и установявам как през целия ми живот съм била страшно капризна към подаръците си. 99% от своеволните подаръци , които съм получавала не са ми харесвали.. ( даже предпочитам да не отварям подаръците си пред хората, защото не мога да се преструвам, че ми харесват ..а те : "Хайде, хайде отвори го" ooooh!. Ужас.

Та за да си спестим всичко това си казвам какво искам. И при вас ли е така? newsm78 Взискателни ли сме към това , което получаваме  newsm78
И аз мразя да си отварям подаръците пред хората- почти никога не знам как да реагирам, пък и не мога да преигравам и да се превземам.
Добре, че чета темата, та да разбера защо моя приятелка Рак никога не отваря подаръците си и никога не се обажда впоследствие поне за едно мерси. Значи - спирам да й правя подаръци. Сигурно й е неприятно, а аз се чудя къде са й обноските.
Последният път, когато й подарих нещо опаковано, тя го пльосна в багажника на колата и затвори капака  newsm78

# 399
Това, че не си отваря подаръците, не значи, че е от зодията. Аз съм Рак и винаги ги отварям пред хората  Peace

# 400
Аз ги отварям от любопитство, но ми е трудно да преигравам, ако не ми хареса Blush

# 401
  • Тра-ла-ла
Аз директно си решавам проблема като казвам, че не искам подаръци. По-добре нищо, отколкото някакви боклуци за отбиване на номера или показващи, че отсрещния човек въобще не те познава. Хем ми става неприятно, да не кажа и че всичко хубаво умира в този момент, хем се налага да преигравам "Аууу, че готино. Благодаря, точно от това имах нужда"  Sick Не, че не съм го правила, за да не обидя някого.

# 402
Това е ценна гледна точка, която показва колко са различни хората от различните зодии. Аз съм Везни и бих благодарила за жеста и вниманието към мен. Изобщо не го възприемам като лицемерие. Нито преигравам, нито бих излъгала, че точно от това имам нужда, ако не е така. Просто бих казала: благодаря, много си мил/а.
Съдбата ме събира с твърде много Раци от всякакъв пол и възраст, включително едно от децата ми е Рак, та явно ще трябва да внимавам и да се опитвам да отгатвам какво чувстват и защо реагират така или онака.
Я кажете тогава дали е нормално човек (Рак), с когото си приятел, да не отговори на твой мейл, а след един месец като се чуете по друг повод да ти каже, че не е забравил за зададения от теб въпрос и се кани да ти отговори  Rolling Eyes Изключвам варианта да съм го обидила с мейла си, просто питах нещо, което не беше спешно. Аз съм свикнала да отговарям и да ми отговарят в рамките на 1-2 дни.

# 403
Ахаха, леле, това го правя и аз с имейлите. Обикновено имам нужда да обмисля отговора или да потърся в интернет по въпроса. После ме затрупват разни неща и това като "не-толкова-спешно" си го прехвърлям от ден на ден и отича, но не го забравям, защото си правя планове за всеки ден. Ако не ме пришпорят, наистина може и месец да отече, докато стигна до него.
Иначе на имейли от клиенти отговарям веднагически или пиша "ще мога да отговоря еди кога си".  Blush

# 404
  • Тра-ла-ла
 Mr. Green Опааа, хваната съм. Мейли не ми изпращат толкова много, но се случва ако ме помолят за някаква услуга или информация и не е спешно...да отлагам, да отлагам...докато ми дойде кефа. Понякога и забравям като мине време Crazy Понякога така не отговарям и на телефонни обаждания, ако в момента не ми се говори с дадения човек и може да му звънна след няколко часа или дни...пак като ми дойде кефа Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт