Жената Рак – 8

• 59 330
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Аз страхлива не съм, ама рискове...колко да поемам...зависи от риска, ахаха. Пресмята се до най-малките му подробности и евентуално се поема.  Mr. Green Сравнително решителна съм, след като свикна с идеята и я обмисля  Mr. Green Т.е. трудно бих се хвърлила в нещо ей така, обаче след 2 дена мислене, може и да се хвърла  Joy Но склонна към самосъжаление определено съм  Blush

# 556
  • Тра-ла-ла
За раците се казва, че все си мислим за миналото (някой път дори живеем в него).
Вие как приемате раздялата с близък човек? Не става дума замо за гадже, но и раздяла с приятел, роднина, дълго време ли страдате, допускате ли трудно някого до себе си? Обръщате ли се често назад във времето, копнеете ли за него?
Не живея във и с миналото. Но там има важни уроци и детайли. Инфото седи в архива и при нужда го разрахивирам  Laughing За минали събития и хора не страдам (не говоря за смърт). Може би с времето си калих чувствата или проговаря асцендентът - безчувствения Козирог. На принципа съм, че щом съм се разделила с някой, то има причина за това. Аз съм доста компромисен човек и за да шитна някой, то значи е прекалил повече от допустимото.

За рисковете и аз съм като Еовин . Плюс това при мен не ми се получават необмислените рискове. Карък ли съм или има намеса свише, не знам Laughing Един път ще паркирам на забранено място, където от 10г ежедневно все така се паркира, и само мен вдигна паяка. А след 1 месец махнаха знака за паяк и вече е разрешено да се паркира Laughing Друг път спрях на паркинг на супермаркет, за да отида до съседна сграда - айде скоба Laughing И т.н., и т.н. Направо вече ме е страх да стъпя накриво  Joy

# 557
Това май си е от зодията, и аз съм така  Tired Направо граничи с каръщина  Tired
А мъжът ми е Стрелец...е вярвайте ми, няма такъв късметлия и оптимист просто...

# 558
Уффф, много ни е кофти годишния хороскоп, а някои неща все едно за мен са точно Confused

# 559
  • София
Дай да метна едно око.

# 560
  • Тра-ла-ла
5 хороскопа - 5 различни версии ...четох и се отказах

# 561
Не мога от телефона Rolling Eyes   Дайте някой оптимистичен  Mr. Green

# 562
Аз четох един, в който се споменаваше, че сме щели да имаме много пари и на 26 ли, 28 август ли беше, било ден за купуване на кола  Joy
Явно ще съм спестила за Тесла дотогава, с толкова много пари  Laughing

# 563
  • Тра-ла-ла
Прочетох, че Ракът щял да претърпи загуба на роднина или близки и анатемосах хороскопите за 2016та. Mr. Green Същото го пишеше и за миналата година. Никой от близките си не давам Naughty

# 564
А аз все раздяла и развод.  Безпаричие, депресии....гадост

# 565
А нещо за бебета и забременяване чели ли сте Grinning, защото 2015-та в това отношение ми беше отвратителна година  Crossing Arms

# 566
  • Луната ни пази
А аз все раздяла и развод.  Безпаричие, депресии....гадост
Ето един доста по- позитивен Simple Smile
http://www.cosmopolitan.bg/godishen-horoskop/rak-4697.html

А нещо за бебета и забременяване чели ли сте Grinning, защото 2015-та в това отношение ми беше отвратителна година  Crossing Arms
В един четох за неочаквана бременност, за която ще разберем късно.  Flutter

# 567
  • Тра-ла-ла
Не се вживявайте по хороскопите, че обикновено пишат коренно различни неща и човек може да лудне.  Отделно търсим да прочетем това, което ни се иска да се случи.

Всички Рачки до една бременни  Laughing

# 568
Аууу, стига бе, някои сме си изпълнили плана  Wink

# 569
Всички Рачки до една бременни  Laughing

Аууу, стига бе, някои сме си изпълнили плана  Wink
Хайде, само такива рачки като мене, дето са се помайвали при изпълнението на плана  Joy Hug

Общи условия

Активация на акаунт