Жената Рак – 8

• 59 336
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • Anywhere
Каксе справяте с безпричинното криво "рачешко" настроение,момичета? Понякога чак на мен ми писва, а на потърпевшите,незнам...
Аз ли нещо не съм в ред, но от половин дума буквално може да ми се скапе настроението тотално! Ето сега от нова година насам, съм в едно такова състояние. А бях изпълнена с оптимизъм...Буквално за час, за ден, се преобръща всичко...
Прекрасна година Ви пожелавам! Който каквито мечти има, 2016-а да му ги сбъдне!

# 571
  • Тра-ла-ла
Рядко е безпричинно. Просто сме много чувствителни и сензитивни...повече от другите зодии.  Повече ги мислим нещата. Искаме всичко да става лесно и идеално, но не се получава, когато са намесени други.  Много трупаме и задържаме емоции в себе си и периодично започва да ни дотежава.

Аз лично се старая да избягвам токсични хора или да не допускам да ме товарят, доколкото зависи от мен. И съм се научила за много неща да разчитам само на себе си. Така не се стига до момента на разочарованието. Mr. Green Относно любовта - ако един мъж ме кара често да съм кисела и недоволна....аут е, преди да ме е съсипал.  Едно време прекалено траех и страдах, но вече съм гадина Mr. Green Дребните драми бързо ми минават. Опитвам се да се надсмивам над тъпотиите.

# 572
  • Anywhere
И на мен бързо ми минава, но факта, че една дума или жест, интонация.... ми скапват настроението ме вбесява! Както се казва бързо се паля, още по- бързо се гася! Но обикновенно преекспонирам проблемите или те са си само в моята глава....
И интуицията и шестото чувство са много силни при мен, до степен, в която усещам какво прави или мисли даден човек!
Но за хората покрай нас мисля, че е трудно да ни разбират, с тези приливни настроения. По принцип съм голям оптимист и тези обрати в рамките на дни, минути  или часове, много ме ядосват.
Ето днес например импулсивно си изтрих вайбъра, но премислих и час по- късно го инсталирах отново....

# 573
Седя си в скапано настроение, карам се умствено с който там ми го е скапал, и в някакъв момент ми минава.  Laughing Я с шоколад, я  с някой любим филм Simple Smile

Аз също не държа тази година да изпълнявам план.  Mr. Green
Но много интересно ми стана, как тъй се разбира късно за бременност  Crazy
Или пък, нали знаете, че снимам, та следя разни щатски форуми за фотография и там пускат разни фотосесии от типа "съобщаване на бременност" - жената приготвила там бебешки нещица, подарява му ги и той ахва. Е тоя къде спи?! Моят мъж не мога да го изненадам с такова нещо, той сигурно по-добре от мен знае кога чакаме цикъл и правили ли сме бебе или не сме правили  Laughing

# 574
# 575
Напоследък един водолей се върти около мен, но нямам никакви наблюдения над мъжете от тази зодия, някоя рачка имала ли си е вземане даване с такъв? Стана ми интересно.

# 576
  • Тра-ла-ла
Напоследък един водолей се върти около мен, но нямам никакви наблюдения над мъжете от тази зодия, някоя рачка имала ли си е вземане даване с такъв? Стана ми интересно.
Аз  Mr. Green Един екс и един перманентен ухажор. Не са моя тип мъже. Кръшкачи и лигльовци. Никога не остават само с 1 жена и не намират това за нередно. Не признават думичката "не". И на двамата не може да се разчита.

Но аз все привличам патологии...та знам ли?! Laughing

# 577
Ммм, и моето впечатление не е от най-положителните, бих избягвала.

# 578
  • Пловдив
Момичета, наистина ли обръщате толкова голямо внимание на зодиите на хората срещу вас? Ако някой е представител на зодия, от която сте си патили, не бихте ли му дали шанс, дори и да го усещате като ваш тип човек?

# 579
Аз  Mr. Green Един екс и един перманентен ухажор. Не са моя тип мъже. Кръшкачи и лигльовци. Никога не остават само с 1 жена и не намират това за нередно. Не признават думичката "не". И на двамата не може да се разчита.

Но аз все привличам патологии...та знам ли?! Laughing
Много странно, защото той не говори много, отговаря с 2-3 думи, но определено има интерес, защото ме търси редовно и определено не изглежда да е женкар. Някак си по-затворен и спокоен човек. Може би не си отговаря на зодията или асцедентът е определящ?
Лятна буря, естествено, че бих дала шанс, просто смятам, че това със зодиите поне дава някаква насока, макар и минимална. Особено в момента ми е нужна, защото се чувствам доста объркана Grinning

# 580
  • Пловдив
Интересно ми стана. Приятелят ми е стрелец. Абсолютна противоположност на всичко, писано за тях. Това е и причината да не подхождам към някого, спрямо зодията му.
Аз мъже водолеи не се сещам, само жени. И са доста различни като характер, включително и отношението им към връзки,партньори.

# 581
Лятна буря, моят мъж също е стрелец Simple Smile С тях не бях имала опит преди него, така че подходих съвсем човешки - опознах го.
Та аз не обръщам чак толкова внимание. Но от въпросния водолей си изпатих много много жестоко. Също и два пъти от близнаци. Така че ако ще и крила да са му поникнали от прекрасност на някой водолей или близнаци, нема шанс  Crossing Arms

# 582
  • Тра-ла-ла
Момичета, наистина ли обръщате толкова голямо внимание на зодиите на хората срещу вас? Ако някой е представител на зодия, от която сте си патили, не бихте ли му дали шанс, дори и да го усещате като ваш тип човек?
Един път е случайност, два пъти – съвпадение, три пъти – закономерност  Mr. Green Та така. Моите мнения не се градят на база 1 човек. Често и отгатвам зодиите на мъжете или поне дали са огнени, земни и т.н.

Аз давам шансове без оглед на зодията, та за това и ми се лепят клинични случаи  Whistling  Гледам с едно наум. Обаче някои характерни недостатъци си проличават от рано и съвсем навреме. Например скоро се занимавах с един майстор по общ семеен ремонт. Още от първото изречение по отношение на обекта плюс някой външни белези заподозрях зодия Риби. А там съм с едно наум относно майсторските умения. Е, оказа се баш Риба. И оказа се, че е имало за какво да се притеснявам Grinning Лошото е, че ремонтът беше общ, иначе щях да отдавна да съм показала вратата на майстора.

# 583
Интересно ми стана. Приятелят ми е стрелец. Абсолютна противоположност на всичко, писано за тях. Това е и причината да не подхождам към някого, спрямо зодията му.
Аз мъже водолеи не се сещам, само жени. И са доста различни като характер, включително и отношението им към връзки,партньори.

Много правилно правиш, че не подхождаш към момчето според зодията му. Те хората с една и съща зодия се различават много. Толкова много разлики имат, че чак почвам да се чудя зодията каква роля играе за определяне на характера ?

# 584

Здравей Simple Smile Аз  отскоро имам вземане даване с мъж Водолей, който е роден Януари и бих казала, че много отдавна не бях срещала толкова грижовен, мил и всеотдаен мъж. В началото един месец излизахме просто така, не го приемах като повече от познат, имаше няколко отказа от моя страна, но той беше доста настоятелен и успя да ме спечели.

Ние все още сме в началото от месец сме заедно и все още понякога е дръпнат и незнае много добре как да реагира на мойте настроения, при него това липсва...той винаги е усмихнат и доволен, рядко мрънка. Спечели ме с това, че наистина емного грижовен и всеотдаен...аз на такъв мъж досега не бях попадала...а то колко хубаво  било някой да се грижи за теб....

Но от Водолей до Водолей има голяма разлика, имам познати, който са изключително вятърничеви, непостоянни и хората до тях са по - скоро ангажимент.  Все пак освен зодията има и луна и акцедент. Моето момче е с луна в Рак и акцедент Риби, което  го прави доста воден като нас.

Общи условия

Активация на акаунт