Здравей
Аз отскоро имам вземане даване с мъж Водолей, който е роден Януари и бих казала, че много отдавна не бях срещала толкова грижовен, мил и всеотдаен мъж. В началото един месец излизахме просто така, не го приемах като повече от познат, имаше няколко отказа от моя страна, но той беше доста настоятелен и успя да ме спечели. Ние все още сме в началото от месец сме заедно и все още понякога е дръпнат и незнае много добре как да реагира на мойте настроения, при него това липсва...той винаги е усмихнат и доволен, рядко мрънка. Спечели ме с това, че наистина емного грижовен и всеотдаен...аз на такъв мъж досега не бях попадала...а то колко хубаво било някой да се грижи за теб....
Но от Водолей до Водолей има голяма разлика, имам познати, който са изключително вятърничеви, непостоянни и хората до тях са по - скоро ангажимент. Все пак освен зодията има и луна и акцедент. Моето момче е с луна в Рак и акцедент Риби, което го прави доста воден като нас.
Аз още не съм му погледнала планетите, той не е сигурен в кой точно час е роден. С часът, който той ми каза се пада, че асцедентът му е Везни, а луната е в Овен
много е възможно да не е този час
Тежко и горко на хората около нас - само някой дебелокож може да ме изтърпи, като някой телец например, ама това е друга тема:))
и благодаря!