Жената Рак – 8

• 59 328
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Напоследък един водолей се върти около мен, но нямам никакви наблюдения над мъжете от тази зодия, някоя рачка имала ли си е вземане даване с такъв? Стана ми интересно.

Здравей Simple Smile Аз  отскоро имам вземане даване с мъж Водолей, който е роден Януари и бих казала, че много отдавна не бях срещала толкова грижовен, мил и всеотдаен мъж. В началото един месец излизахме просто така, не го приемах като повече от познат, имаше няколко отказа от моя страна, но той беше доста настоятелен и успя да ме спечели.

Ние все още сме в началото от месец сме заедно и все още понякога е дръпнат и незнае много добре как да реагира на мойте настроения, при него това липсва...той винаги е усмихнат и доволен, рядко мрънка. Спечели ме с това, че наистина емного грижовен и всеотдаен...аз на такъв мъж досега не бях попадала...а то колко хубаво  било някой да се грижи за теб....

Но от Водолей до Водолей има голяма разлика, имам познати, който са изключително вятърничеви, непостоянни и хората до тях са по - скоро ангажимент.  Все пак освен зодията има и луна и акцедент. Моето момче е с луна в Рак и акцедент Риби, което  го прави доста воден като нас.
Здравей! При нас с водолея също се развиха нещата и мога до момента да кажа същото и за него, освен, че той не е дръпнат, а напротив. То, даже аз съм по-дръпнатата от двама ни.
Аз още не съм му погледнала планетите, той не е сигурен в кой точно час е роден. С часът, който той ми каза се пада, че асцедентът му е Везни, а луната е в Овен  #Crazy много е възможно да не е този час  Laughing

Последна редакция: нд, 07 фев 2016, 12:36 от Уейв

# 586
Запис и от мен.Аз съм на 2/7

# 587
И на мен бързо ми минава, но факта, че една дума или жест, интонация.... ми скапват настроението ме вбесява! Както се казва бързо се паля, още по- бързо се гася! Но обикновенно преекспонирам проблемите или те са си само в моята глава....
И интуицията и шестото чувство са много силни при мен, до степен, в която усещам какво прави или мисли даден човек!
Но за хората покрай нас мисля, че е трудно да ни разбират, с тези приливни настроения. По принцип съм голям оптимист и тези обрати в рамките на дни, минути  или часове, много ме ядосват.
Ето днес например импулсивно си изтрих вайбъра, но премислих и час по- късно го инсталирах отново....
Лелеее...аз съм същата! Сама на себе си се ядосвам защо съм такава, но...такава съм и това си е! От дребно нещо може изведнъж да ми се скапе настроението и тогава горко и тежко на близките около мен - все на някого успявам да си го изкарам! После може и бързо да ми мине, ама може и да не...Simple Smile) Например ако съм решила да направя нещо и изведнъж някой ми обърка плана....побеснявам! Понеже не правя почти нищо спонтанно, а всичко е решено и обмислено предварително, много се ядосвам ако ми провалят плана!:) Също имам страшно силно развита интуиция и много често предчуствам нещата още преди да се случат! Абе особени характери сме като цяло:)) hahaha Тежко и горко на хората около нас - само някой дебелокож може да ме изтърпи, като някой телец например, ама това е друга тема:)) Joy

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 00:48 от chanteuse

# 588
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Хм.. Здравейте Рачки!
Ето ме и мен - за сведение - на 25.06 съм се пръкнала - с изгрева на слънцето в неделя, според майка ми, която ме е раждала 36 часа  #Crazy

Като най-неприятното си качество отчитам това, че съм прекрасна, лъчезарна и добричка, и разбираща с всички, които не са ми много близки, а към близките ми хорица (горките те) се излива само кисело настроение и неприязън, особено от половин година насам - откакто се сдобих с една малка Везна от женски пол, която ужасно много обичам... Като знам какви жени Везни познавам, обаче - не ми се мисли как ще се разбера със собствената си дъщеря... Една нормална представителка на зодията не познавам...  Embarassed Дано съм родила първата  Laughing
Както и да е... Лошото е, че го отнасят детето и най-вече баща ѝ, който хич не е виновен в голям брой от случаите на лудост и плач, ама го отнася и не са ни добре отношенията... Искам много да се оправят нещата, но не чувствам, че са във възможностите ми нужните промени!
Моля, за помощ - ако някой има предложения...

Hug и благодаря!

# 589
Здеасти, cvetito  Simple Smile
Наистина, и аз и ММ  сме имали конфликти на работното място точно с жени Везни
 Crazy
И аз очаквам тази година, живот и здраве Везничка, или Дева, само че е мъж  Grinning
Май, че предпочитам щом е мъж да е Везна  Flutter
Абе каквото той си избере.  Heart Eyes
И нещо интересно да ви споделя  Mr. Green
В края на миналата година, в тази тема коментирахме какво ни обещават хороскопите за 2016г. И аз бях питала дали някой е чел, че се предвижда/очаква бременност. Тогава някой каза, че е чел за бременност.
Е, след една неуспешна Б. миналата година и последвали неуспешни опити в продължение на половин година, точно 3 дни след настъпването на новата година при мен чудото се случи. Така че, вярвайте на хороскопите  Simple Smile

# 590
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
И аз предимно на работа съм имала вземане-даване с това чудо на природата... При теб - май наистина по-добрият вариант е мъж везна, отколкото мъж дева  #Crazy Но най-важното е детето да е живо и здраво, пък каквото дойде, значи такова ни е писано...  Simple Smile
Не съм си чела хороскопа за 2015г., но и при мен отне около 2 години успешното зачеване...но аз имам и разни там поликистози и нередовни цикли и е мътна и кървава... Важното е, че детето е живо и вече - напълно здраво, пък ще го мислим като поотрасне какви ще са ни отношенията... Малко ще са ми в повече въздушните хора в къщи - баща ѝ е близнак... Ще се оправим някакси  Laughing
Успех ти пожелавам и лека бременност!

# 591
Мерси Цвети  Hug

# 592
Аз съм юлски рак и съм точно такава и аз като cvetito_0625:
"Като най-неприятното си качество отчитам това, че съм прекрасна, лъчезарна и добричка, и разбираща с всички, които не са ми много близки, а към близките ми хорица (горките те) се излива само кисело настроение и неприязън"
Чувствам че не трябва да е така, но нещо отвътре ме кара...някакви дяволи! #Cussing out
После ми става мъчно, че така съм се държала и започвам да им се извинявам, да съм супер миличка, или да купувам подаръци или не знам какво измислям, за извинение,,,дооо следващия път!! #Cussing out #2gunfire
Аз съм рак и родих дъщеря рак. Пак юлски рак. Като беше по-малка се разбирахме прекрасно и само с един поглед, но сега като порасна....аууу, стана същата към мен - към приятелите си е добра и се чуди как да им угажда, а към мен и моите родители - не! Thinking

# 593
  • Тра-ла-ла
chanteuse, все едно аз (Рак) слушам да говори майка ми (Рак) Laughing Та, внимавай...това, което критикуваш да не се окаже, че е твоята по-млада версия Laughing Аз това забелязвам в нашето рачешко семейство - всяка се оплаква от младите, но забравя каква е била на младини. Всяка се вбесява от старите, но след време става същата smile3555 Joy

Последна редакция: пт, 20 май 2016, 01:07 от Джулая

# 594
Поли, прекрасна новина!!! Всичко да бъде наред с вас! Каква зодия ще е бебока?

Не вярвам на хороскопи аз, все една кариера, едни повишения ми пишат, пък аз по рачешки се връщам назад  Mr. Green Децата ми са Риби и Телец. Ми Рибите- разкош, дете мечта, умно, спокойно, разбрано, ама Телето...много рогато ми се е паднало, чак погледа му страшен   Laughing

Последна редакция: пт, 20 май 2016, 16:13 от raja_nikol

# 595
Рая_никол, мерсиии  Hug
Щерката е рибка, наистина  добро, умно и адски талантливо дете.  Heart Eyes
Бебока живот и здраве по термин трябва да е везна, но може и дева.  Grinning

# 596
  • Луната ни пази
Моето дете Телец пък е чудо, не ми създава грам проблем. Има характер, определено, но аз харесвам тов у нея!

# 597
Ако се вярва на зодиите, аз съм се оградила с всички, с които не би трябвало да се разбирам - Телец, Козирог, Овен, Дева, Везни. Все така се пада. На практика, около мен няма нито един Риби, или Скорпион, с които би трябвало да се разбирам.
От колежка, която  е по-навътре в астрологическите теми, разбрах, че имал значение асцендентът - който, в моя случай, би трябвало  да е Скорпион.
По въпроса с майчинството за Раците има истина - наистина това е най-важното за мен.

Последна редакция: пн, 23 май 2016, 20:21 от *Мириам*

# 598
  • където мечтите се сбъдват
Ако се вярва на зодиите, аз съм се оградила с всички, с които не би трябвало да се разбирам - Телец, Козирог, Овен, Дева, Везни. Все така се пада. На практика, около мен няма нито един Риби, или Скорпион, с които би трябвало да се разбирам.
От колежка, която  е по-навътре в астрологическите теми, разбрах, че имал значение асцендентът - който, в моя случай, би трябвало  да е Скорпион.
По въпроса с майчинството за Раците има истина - наистина това е най-важното за мен.
Всичко е относително.Аз познавам жена рак,която е оставила двуседмичното си пеленаче на баща му и се е върнала на работа.Мен  като жена рак това ме шокира.

# 599
Поинтересувай се от асцендента й  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт