Жената Рак – 8

• 60 121
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • София
И аз с подаръците хич не бързам,нямам неубоздано любопитство.Не обичам и цветя да ми се подаряват под каквато и да е форма не понасям. Laughing

# 406
За много години, Рачки!
Да сме здрави и щастливи и по- малко чувствителни и ревливи за дребни неща!

По темите- за подаръци- обожавам! И много рядко се случва нещо да не ми хареса толкова, че да не му се зарадвам. Даже май не се е случвало. И значка да ми подарят- оценявам жеста и се радвам, че човека се е сетил за мен, не е важно, че не е могъл да съобрази кое ще ми допадне. Важно е, че е искал да ме зарадва. Това само по себе си ме радва- независимо какво е в опаковката.
За мейлите съм абсолютно същата... даже се чудя дали не е написано за мен това  Thinking . Оставям го щом не е спешно- а като се чуем, веднага казвам че не съм забравила, просто съм имала други грижи.... хммм.... Fatoumata- да не се познаваме?  Mr. Green Mr. Green

# 407
mep, не знам. Не съм питали моите Раци дали са в бг мамата. Във всеки случай и други си признаха, че действат така с мейлите.
Това, което ми прави впечатление при жените Рак, е че са силно загрижени за собствените си чувства, но същевременно напълно безразлични към чувствата на другите. Аз като Везни често съм изпадала в потрес от проявите на мои приятелки Рак. Вече свиквам обаче, защото както казах, около мен има доста представители от тази зодия, докато Риби например почти нямам в обкръжението си.
Иначе ми харесва, че Раците не плащат данък обществено мнение.

# 408
Това, което ми прави впечатление при жените Рак, е че са силно загрижени за собствените си чувства, но същевременно напълно безразлични към чувствата на другите.
Това за мен си го писала направо  Shocked

# 409
  • Тра-ла-ла
Това, което ми прави впечатление при жените Рак, е че са силно загрижени за собствените си чувства, но същевременно напълно безразлични към чувствата на другите.
По мое рачешко мнение това се дължи на факта, че изначално сме прекалено добрички и чувствителни. Само, че като ни по(из)клати живота и срещнем разни егоисти и използвачи, които неминуемо ни надушват и ни се лепват...започваме да се усещаме, че сами си вредим с тази безнадеждна вяра в доброто у хората, с прекалената отдаденост, с безкрайното ни търпение...и спираме кранчето. Аз му казвам здравословен егоизъм. А егоистите наричат нас егоисти   Mr. Green От друга страна на моменти изглеждаме студени и безчувствени, но това е защитен механизъм Peace

# 410
mep, не знам. Не съм питали моите Раци дали са в бг мамата. Във всеки случай и други си признаха, че действат така с мейлите.
Това, което ми прави впечатление при жените Рак, е че са силно загрижени за собствените си чувства, но същевременно напълно безразлични към чувствата на другите. Аз като Везни често съм изпадала в потрес от проявите на мои приятелки Рак. Вече свиквам обаче, защото както казах, около мен има доста представители от тази зодия, докато Риби например почти нямам в обкръжението си.
Иначе ми харесва, че Раците не плащат данък обществено мнение.
Аз се пошегувах за познанството, въпреки че светът е малък Simple Smile.
Понякога ставаме бездушни, но това е когато мноооого много сме разбирали и сме се поставяли на второ място и сме страдали... и в един момент спира да ни пука.
За данъка обществено мнение- при мен лично - и да, и не. Понякога не ми пука, но в повечето случаи много ги мисля нещата. От всички гледни точки. Но това може би е защото асцендентът ми е Везни.

# 411
Мисля си, че след определена възраст дори започвате да се гордеете със здравословния си егоизъм.

На моя малък Рак вкъщи съобразяването с другите изобщо не му е силна черта. Например, ако леко го заболи главата вечер, след като толкова се е трудил и толкова е играл на електронни игри, няма да се поколебае да ме събуди, за да ме уведоми за този факт. Ако в просъница го изпратя да си легне отново, сигурно веднага си припомня, че никой в тази къща не го обича (постулат № 1 за Рака, питала съм приятелки и са го потвърждавали  Rolling Eyes). Също така е човекът, който най-малко се нуждае от сън вкъщи и дори в почивни дни се вдига преди 7 сутринта. 

# 412
Няма такъв здравословен егоизъм при мен. Но аз имам луна в риби, може и заради това да е.

# 413
Ако в просъница го изпратя да си легне отново, сигурно веднага си припомня, че никой в тази къща не го обича. Също така е човекът, който най-малко се нуждае от сън вкъщи и дори в почивни дни се вдига преди 7 сутринта. 
Хахаха, ами така си е! какво е това безчовечно отношвние Grinning  Party  Mr. Green

# 414
  • Тра-ла-ла
Понякога здравословният егоизъм си за хвалене предвид дългият и трънлив път, който минават Раците. Това си е цяло постижение  Laughing

Скрит текст:
Колкото до мъжете Раци ...срещала съм 2 типа - страшни егоисти/егоцентрици и доброшанчовци/леки мунчовци

# 415
Джулая, според мен подрастващите Раци са и двете, в зависимост от настроението  Joy
Ще чакам с нетърпение да видя кое ще надделее  Rolling Eyes

# 416
  • София
Хахахаха, това с "никой не ме обича"  е право в 10-ката! Мине, не мине и ми бръмва.  Crazy
Иначе до съвсем скоро нямах никакво понятие какво е егоизъм от 1л.ед.ч. и много ми се искаше да постигна поне някаква доза от него. Нооо откакто открих колко е хубаво и полезно, така бързо му хванах цаката на здравословния егоизъм, че не съм убедена вече колко е здравословен. Обаче такааа да ми харесва.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Изобщо не знам как е при другите раци и дали е зодиакална черта, но аз съм по крайностите. Ту в едната крайност, ту в другата се мятам, без значение за какво става дума.

# 417
Ту в едната крайност, ту в другата се мятам, без значение за какво става дума.

Мислех, че това е специалитет на нас, Везните, ама май и вие сте така   bouquet

# 418
  • където мечтите се сбъдват
Fatoumata,аз съм точно обратното на теб-майка рак на дете везни.В началото,когато разбрах,че ще е везни се стреснах,защото не знаех дали ще бъда добра майка на такъв типаж характер.Все пак сме доста различни.Като цяло съм очарована от това дете-прекрасно и съвършено е,може би защото си е мое  Grinning Дай някой насоки за малките представители на везни   bouquet
Иначе децата рак според мен са трудни-болезнено чувствителни,много често затворени в своя свят,но иначе са много добри деца и са много привързани към семейството и особено майката.
Имат нужда от много внимание и любов.

# 419
  • София
Моето дете е Дева.Ужасна за мен зодия и не понасям индивидите от нея.Как ще я караме нязнам.

Общи условия

Активация на акаунт