Жената Рак – 8

• 59 355
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ами, дублира ми се публикацията.  Blush

# 526
  • София
Намислила съм сурова торта от фурми, бадемово брашно, домашен шоколад и череши  Crazy

Ммм, много вкусно звучи. Да направиш снимки, да я видя и вкусно ли ще изглежда.
Аз затова питах за тази дупка, понеже за щастие и аз я пропуснах.  Grinning

# 527
Хееей, рачкиииии, и аз съм в дупка Sad Цял месец какво ще правя не знам... #Crazy  пълнят ми се очите от копче... слушам сдухваща музика и не мога да ревна (тЕ такова нещо не ми се беше случвало  Mr. Green )
Ео, много готино звучи тортата- да почерпиш Wink
Тия пък! нарязана 15 лв повече! егати труда са вложили Grinning само да не е с бонус капчици пот от напрежението  Mr. Green

# 528
Хей, къде изчезнахте всички раци? Отдавна никой не е писал по темата:) И аз съм рак, по-точно рачка - на 20 юли съм:). Имам един въпрос - защо в началото на темата пише, че не си пасваме със зодия телец, а на много места из интернет пишат точно обратното - че имаме много различия със телеца, но имаме няколко много важни общи ценности, благодарение на които можем да имаме много хубава връзка с мъж телец!?  newsm78 Някой има ли опит по въпроса да сподели?Simple Smile

# 529
  • където мечтите се сбъдват
Хей, къде изчезнахте всички раци? Отдавна никой не е писал по темата:) И аз съм рак, по-точно рачка - на 20 юли съм:). Имам един въпрос - защо в началото на темата пише, че не си пасваме със зодия телец, а на много места из интернет пишат точно обратното - че имаме много различия със телеца, но имаме няколко много важни общи ценности, благодарение на които можем да имаме много хубава връзка с мъж телец!?  newsm78 Някой има ли опит по въпроса да сподели?Simple Smile
Мъжът ми е телец и мисля че това е една от най-подходящите партнъорски зодии за нас  Peace

# 530
Мъжът ми е телец и мисля че това е една от най-подходящите партнъорски зодии за нас  Peace

Много хубаво!:) И аз мисля, че има нещо в тези телци, с което ние много се привличаме:)))) Например аз имам около мен колеги и бивши и настоящи приятели телци:) Явно има нещо у нас раците, с което много привличаме мъжете-телци:) Не съм сигурна кое е това точно, но е някаква химия - ха ха .. така ли е?

# 531
  • София
Вярвам, че хората от определени зодии имат сходни и общи черти, по-скоро странности  Grinning, но пък изобщо не вярвам, че определена зодия мъже е подходяща за жените раци, защото пише така.

Моят мъж е близнаци, безкрайно несъвместими и безперспективни сме на думи.
За щастие, не е вярно! До човек, напасване, момент, мислене, усещане, желание и какво ли още не, е!

# 532
Имахме един момък телец, който пишеше в нашата тема, ама се загуби.
Прехвърли първите няколко теми да видиш изказванията му  Simple Smile

# 533
Ео, Редбул ли?  Mr. Green
Не се издържа честно! Тази сатурнова дупка ще ме побърка... как се справяте вие?

# 534
  • Варна

Аз никога не съм в Сатурнова дупка, винаги се радвам, че скоро имам рожден ден
И аз се радвам на рождения си ден, а сигурно съм най-голямата в темата. Blush

# 535
  • Луната ни пази

Аз никога не съм в Сатурнова дупка, винаги се радвам, че скоро имам рожден ден
И аз се радвам на рождения си ден, а сигурно съм най-голямата в темата. Blush
И аз така. Даже утре вечер ще го отбележа за втори път. Единия път на датата с приятелят ми, а утре вечер с приятелките!   dazzler1

# 536
Здрaвейте!   bouquet
Зaписвaм се зa темaтa и почвaм дa броя дните до 18.07.  Mr. Green

# 537

Поздрав  Joy

# 538
 hahaha
Много е добро Еовин  Joy
И аз ще празнувам няколко пъти РД тази година.
Говорих си брат ми, който също е рак (родени сме в два последователни дни) и той каза, че не искал да чува за РД, че нямало да празнува, не искал подаръци, не искал никой да му честити.
Аз бях като него миналата година.

# 539
Моят мина вчера, не обичам да съм център на внимание и се радвам че мина
Освен това МОН ме зарадва с  класиране на детето, та се успокоих...и що годе добре изкарах

Общи условия

Активация на акаунт