Жената Рак – 8

• 59 349
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • София

Честит рожден ден, макар и с малко закъснение! Здраве, вълшебства и много усмивки!  Grinning

# 541
Здравейте!
И аз съм раче...и то какво Simple Smile на 24-ти юни съм родена
Много си обичам рожденния ден Simple Smile
Често съм център на внимание (без да искам ) и душа на компанията, но и често съм си в мой свят и няма начин да влезне някой там Simple Smile. Тогава познатите ми грам не разбират какво се случва с мен newsm78, защото и не ги допускам. А това ги наранява  Sad
Като цяло харесвам чувствителната ни натура, защото тя ни помага да опознаваме лесно хората и усещанията ни са доста силни.Даваме и много цвят на живота.
Нещото , с което ми е трудно да се справя са периодите на депресии и затвореност.
Вие как ги преживявате. Има ли нещо което бързо ви изважда от дупките Simple Smile ?

# 542

Нещото , с което ми е трудно да се справя са периодите на депресии и затвореност.
Вие как ги преживявате. Има ли нещо което бързо ви изважда от дупките Simple Smile ?

Когато ежедневието ми е по-натоварено и колкото повече задачи имам да върша, тогава просто нямам време за такива настроения. Е, имам нужда и от един ден в седмицата по възможност, в който просто си мързелувам и не излизам никъде  bowuu

Това за центъра на внимание също е вярно, обикновено се усещам след време, защото не обръщам толкова внимание на хората.

# 543
Здравейте рачета, реших и аз да се включа в темата като раче с асцедент козирог.
Интересно ми е да ви чета, ама нещо изчезнахте Grinning

# 544
  • Тра-ла-ла
Здравейте рачета, реших и аз да се включа в темата като раче с асцедент козирог.
Интересно ми е да ви чета, ама нещо изчезнахте Grinning
Нали сме Рачета. Всяка се е покрила някъде Laughing Пък и взе да става студено  Crazy

Я кажи как ти влияе асцендента Козирог. (и аз съм в същата конфигурация)

# 545
Ами, не съм много навътре в темата и предпочитам да чета, отколкото да пиша, но ще се опитам да ти отговоря. Grinning
Понякога ми е трудно да разделям рачешките ми качества с козирошките, но съм доста консервативна, не мога да се нарека кариеристка, но за мен е важно да мога да изкарвам  пари, заядлива и дребнава съм на моменти, песимистична, праволинейна, винаги искам нещата да са под контрол и съм доста инатлива, избухлива, също така в повечето случаи съм стисната. Май само негативното изброявам  Laughing доста съм ревнива, но това май е типично и за рака.

# 546
Описанието отговаря на жена Козирог - имам няколко приятелки от тази зодия. Праволинейни, понякога дребнави, песимистки, но постоянни и целеустремени - козата трябва винаги да се катери нагоре  Laughing
Раците ми се струват доста по-непостоянни и променливи.
Например, досега не е имало случай приятелка Козирог да не ми вдигне телефона или да не ми отговори на мейл, нещо, което при Рачките е правило. Добре, че ви открих, че да се примиря с тази тяхна особеност.

# 547
Ама много страдаш от това, във всеки пост го има  Laughing

# 548
Описанието отговаря на жена Козирог - имам няколко приятелки от тази зодия. Праволинейни, понякога дребнави, песимистки, но постоянни и целеустремени - козата трябва винаги да се катери нагоре  Laughing
Раците ми се струват доста по-непостоянни и променливи.
Например, досега не е имало случай приятелка Козирог да не ми вдигне телефона или да не ми отговори на мейл, нещо, което при Рачките е правило. Добре, че ви открих, че да се примиря с тази тяхна особеност.
За вдигането на телефона, преди винаги си го вдигах, защото аз самата мразих някой да не си вдига телефона. Но от няколко месеца насам, ми е все на безшумен режим и някак си съм се разпуснала. Grinning
Ами, аз съм забелязала за себе си, че някой път ме хваща "лудата" с всичките ми променливи и непостоянни настроения, но накрая винаги отново се връщам в пътя, по който съм поела, независимо за какво става дума. Примерно развивам се в една посока (професионална), цял живот общо взето само с това се занимавам, но на моменти това непостоянство (по-скоро колебливост) много ми пречи, а ми е изключително нужно. Все пак продължавам в същата посока, която съм си намислила  и се надявам да се получат нещата.
Също така не поемам рискове.  Обичам да ми е сигурно и всичко предварително планирано и премислено.
Много съм колеблива попринцип, страхлива, нерешителна, склонна към самосъжаление,  това рачешки черти ли са или си е мой личен проблем?  Laughing

# 549
Аз рядко си вдигам телефона, наистина  Embarassed  Хах, не знаех че и това е типично за зодията. Обаче на мен да не ми вдигат- олеле майко Simple Smile Големи скандали стават после Simple Smile

# 550
Ама много страдаш от това, във всеки пост го има  Laughing
Страдах, когато за първи път повдигнах въпроса  Laughing
Сега съм ок, и то благодарение на рачешките теми. Разбрах, че няма нищо лично и че всички раци са правени като по калъп (това го беше писал някой друг).
Съобразявам се, тъй като държа на приятелите си.

# 551
Оф, чак пък да сме под калъп... не бих рекла.  Laughing Познавам хора, родени на моята дата, с които сме мнооого различни.
И аз с телефона така, но понеже винаги съм го захвърлила някъде или е на дъното на чантата ми и докат' стигна до него и...  Embarassed

# 552
  • Тра-ла-ла
Ами, не съм много навътре в темата и предпочитам да чета, отколкото да пиша, но ще се опитам да ти отговоря. Grinning
Понякога ми е трудно да разделям рачешките ми качества с козирошките, но съм доста консервативна, не мога да се нарека кариеристка, но за мен е важно да мога да изкарвам  пари, заядлива и дребнава съм на моменти, песимистична, праволинейна, винаги искам нещата да са под контрол и съм доста инатлива, избухлива, също така в повечето случаи съм стисната. Май само негативното изброявам  Laughing доста съм ревнива, но това май е типично и за рака.
И на мен ми е трудно да разбера кое се дължи на Рака, и кое на Козирога в мен, тъй като двете зодии имат много общи черти, но причините да ги проявяват са различни. Например, ако една Рачка е студена, то това навярно й е защитна реакция и може да е била наранена. Козирозите също са студени, но на тях им е по рождение. Песимизмът, консервативността, праволинейността, желанието за сигурност са също типични черти на Раците. Grinning

Също така не поемам рискове.  Обичам да ми е сигурно и всичко предварително планирано и премислено.
Много съм колеблива попринцип, страхлива, нерешителна, склонна към самосъжаление,  това рачешки черти ли са или си е мой личен проблем?  Laughing
Станахме 2 Hug Аз работя над себе си...да видим Whistling Поемам умерени рискове, научих се да не планирам до последната точка, но в главата ми винаги има варианти и ми е лесно, ако нещо да върви както трябва, да намирам други варианти. Като GPS съм - веднага преизчислявам  hahaha Колебливостта ми често идва от желанието да обмислям всичко в детайли и да не сгреша. А и не обичам излишни ходове и действия на хаос. Обаче съм заобиколена от въздушни и водни приятели и роднини, та покрай тяхната колебливост се научих аз да не бъда, защото все някой трябва да взима решенията и да опъва каиша  Laughing

# 553
За раците се казва, че все си мислим за миналото (някой път дори живеем в него).
Вие как приемате раздялата с близък човек? Не става дума замо за гадже, но и раздяла с приятел, роднина, дълго време ли страдате, допускате ли трудно някого до себе си? Обръщате ли се често назад във времето, копнеете ли за него?
За себе си мога да кажа, че преди  много тежко ги изживявах тези неща, но вече като че ли все напред гледам въпреки загубата и не си позволявам да изпадам в онези състояния на "вехнене" по някого, който отдавна го няма в живота ми. Пак ми е мъчно, де...

# 554
Станахме 2 Hug

E вече сме 3  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт