Лакове за нокти- 77

• 59 807
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
Не съм във възторг от пясъците, но за темата благодаря!

# 61
  • София
OPI Jinx на моите нокти

# 62
  • Стара Загора
Спря ми дъха този пясък. Crazy
Силно ми напомни на Orly Emberstone, но този е по-хубав Crazy Crazy

# 63
  • София
Ивче, снимките са на всички възможни лампи и лунички у нас плюс светкавица! На слънце лятото ще е убиец!  Peace

# 64
  • Стара Загора
Ивче, снимките са на всички възможни лампи и лунички у нас плюс светкавица! На слънце лятото ще е убиец!  Peace

Сигурна съм.
Нямам търпение да го взема и аз, макар да се съмнявам, че ще ми стои така готино. Blush

# 65
Здравейте, нещо ви изтървах, но ще наваксам с четенето Laughing
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/922953_53 … _1026352540_n.jpg
Това съм си харесала отдавна, но не мога да открия пустото фолио, дето го търся от година  Laughing

# 66
днес си закупих 39ти номер  и Essie Madison ave-hue  Crazy сега се лакирам с втория  Flutter

# 67
  • Варна
От мен един Свети Георги  Laughing
Малко е омацано тук-там, но вие ще ми простите  Hug

# 68
  • Стара Загора
 Laughing

# 69
Вчера си получих "Джапанката", но както някой в предната тема беше споделил изглежда доста по- оранжев в сравнение със снимките. Ако му капна 2-3 капки розов неон, дали ще го разваля? newsm78

# 70
  • София
Вчера си получих и аз минитата на Бонд Дамите. Естествено се лакирах с Джинкс  Heart Eyes. Днес на слънцето направо е божествен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Само да вметна, че е толкова златен колкото и розово-оранжев. Прекрасен е. Мъжа ми се пули 5 минути като го питах какъв цвят е този лак според него  Joy. Снимах снощи, ще гледам да го щракна и днес на слънце  Peace.

# 71
От пясъците най-много ми допада белият, както и черният, но за него ще пасувам, защото вече имам черната ЗояLaughing Jinx е готин, но подозирам, че на мен няма да ми отива - не се възприемам с толкова слънчеви цветове, но съм сигурна, че dollface ще "избие рибата" с него.  Crazy

Ще гледам скоро да се сдобия със Stay the Night и някой розов пясък, защото идва лято - няма как.

От последния път, когато се включих, досега, съм със Зоя-та. Страхотна е и е супер, супер трайна! Осъзнах, че е по-добре да си взимам само пясъци, които ми държат по много дни, отколкото обикновени лакове. Laughing

Не знам дали при останалите марки е така, но гледайки Зоята, ръцете ми ми напомнят на великденско яйце (разбира се, извън цвета), украсено с кристали. Точно същият ефект има. Laughing

# 72
  • Стара Загора
Показвам набързо SNB Vasil и бягам, че закъснявам. Mr. Green

http://media.snimka.bg/s1/2007/030258559-big.jpg

Скрит текст:

# 73
  • Berlin
8 free лак за нокти http://www.feelunique.com/brands/jacava , ама и цената му е една хубава ... Simple Smile
Аз имам само Stay the night от пясъците, но мисля, че белият от летните много ще ми хареса. Единствено не ми харесва, че тооолкова трудно се чистят.

# 74
  • София
Днес ми пристигнаха и тези:

Сега вече тотално не знам с какво да се лакирам...  ooooh!

Мнооого са красиви така всички накуп, дано ми хареса и как ми стоят  Crazy Stevie и Miranda например не са съвсем моите цветове, Liberty ми отвя главата, Solange, Beatrix и Destiny също са жестоки... Flutter Crazy Mr. Green Heart Eyes

Ивче, TheBlackWidow - вие, момичета, сте лоши!  goodandevil Защо ви трябваше да ги показвате тези Essie-та... ooooh! Лилавото и синьото са много красиви  Heart Eyes

Много хубави маникюри видях из последните страници   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт