Лакове за нокти- 77

• 59 749
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Stop! Look at me right now*

и

И двата са хубаво ярко зелено. и са доста покривни. Римелът покрива дори на един по-плътен слой.

# 676
  • Отвъд алеята зад шкафа
От Шрек колекцията:

и Nicki Minaj

# 677
  • UK
Така или иначе няма да си ползвате жълтите, капнете им по няколко капки зелено и вижте какво ще се получи. Simple Smile

# 678
  • София
Да покажа на моите нокти един малко пренебрегван, но уникално красив за мен пясък  Heart Eyes
OPI – What Wizadry Is This?

# 679
  • Стара Загора
Ето обещаното от мен сравнение на China Glaze Flip Flop Fantasy & Misa Lather, Rinse, Repeat Peace

http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.com/2013/05/china-glaze- … fantasy-misa.html

# 680
  • Пловдив
Ето обещаното от мен сравнение на China Glaze Flip Flop Fantasy & Misa Lather, Rinse, Repeat Peace

http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.com/2013/05/china-glaze- … fantasy-misa.html

Супер! Simple Smile

# 681
  • Отвъд алеята зад шкафа

Честит Блог!!

Аз открих dupe на OPI Suzi`s Hungary again - Flormar neon № 003

Скрит текст:

Флормар няма частички, но честно казано при нанасяне върху нокти, изглеждат идентични.

Не знам за вас, но при мен Флормар се очертават като най-качествените ми лакове, а са няколко пъти по-евтини от останалите. И като нанасяне, покривност, трайност са най-добри. Особено покривността и трайността ме изненадват всеки път. Направо ме е яд, че все поръчвам OPI-та, Essie-та, за China Glaze да не говоря, че съм много разочарована.

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 13:01 от gadamer

# 682
  • Стара Загора
Благодаря.  bouquet

Да, Флормар са с доста добра трайност и като цяло качество лакове.
При мен Опи бият рекорда по нетрайност и покривност. Следват ги Еси, но с тях вече се справих долу горе след като ноктите ми са здрави и не се цепят. Peace
Орли и Зоя са най-трайни при мен и са ми любимите марки.

# 683
  • Отвъд алеята зад шкафа
При мен Essie стават на мехурчета, четката е прекалено голяма и трудно нанасям на границата с кожата, освен това се белят на цели дебели люспи, като блажна боя  Shocked

Имам няколко лака Catrice, Farmasi, но определено няма да повторя. Видях, че има хубави цветове на ГР, от много години не съм купувала техни лакове, как са?

Сега в момента ме интересуват разни марки, които ги няма в България и се чудя как да се сдобия с тях:

pam's whimsical, Girly Bits и Sally Hansen

# 684
  • UK
При мен най трайни са КА, повечето Флормари и някои ГР. Катрисите са ми ужасно нетрайни, Фармаси нямам, понеже ми миришат ужасно, имам няколко на Art de Lautrec и при тях много ме дразни изключително тънката четка, Перфектите не са ми любими, от по скъпите нямам. Simple Smile

# 685
  • Стара Загора
А да - балоните при Еси са задължителни. Забравих да спомена. И при мен винаги се появяват. ooooh!
Единственото покривно, което имам е Smooth Sailing и се нанася долу горе добре, обаче за има няма ден се оголиха върховете му. ooooh!
Четките са 2 вида - едните са тънки, а другите от широките плоски.
Аз имам само от тънките, но съм пробвала и от тези с широките. Не се затруднявам и с двете.  Peace

Катрис и при мен са страшно нетрайни, гъсти и стават на конци кремовете особено.
Оставих си само старото Жаде като фен на този цвят и един топ от лимитирана колекция. Всички други разкарах и повече не искам да виждам техен лак. ooooh!

ГР скоро не съм купувала, освен от глитърите Jolly Jewels.
Така и не се впечатлих от някой цвят от Рич Калър.

# 686
  • Отвъд алеята зад шкафа
На мен любим цвят в момента ми е OPI marmeids tears:

Скрит текст:

Очаквам и ето тази красота:

Отдавна исках сив лак, но с лилавеещ подтон.

# 687
  • Стара Загора
Да, тази Зоя е точно такава. Аз я имам и ми е единствения може би сив лак в колекцията заедно с едно Opi, които наистина харесвам. По принцип не съм фен на този цвят, прекалено мрачен ми е - Caitlin обаче е страхотна точно, защото има и нещо лилаво в нея.
Дано ти хареса и на теб. Peace

Русалкените Сълзи са хубави, имах Зоя Бевин (мисля, че е подобна), обаче я размених.
Пренаситих се на менти вече. Tired

# 688
  • Отвъд алеята зад шкафа
На мен Сълзите на русалката ми стоят по-тъмно и бозаво от мента, но явно заради това ги харесвам - някаква смесица между ментово-зелено и сиво-землисто. Общо взето са цвят, който допреди няколко месеца никога не би ми хрумнало да сложа, бих казала, че някой ще реши, че съм си прещипала пръстите  hahaha

# 689
  • Стара Загора
На мен Сълзите на русалката ми стоят по-тъмно и бозаво от мента, но явно заради това ги харесвам - някаква смесица между ментово-зелено и сиво-землисто. Общо взето са цвят, който допреди няколко месеца никога не би ми хрумнало да сложа, бих казала, че някой ще реши, че съм си прещипала пръстите  hahaha

Mr. Green
Права си - мента е, но мътна и със сив подтон. Аз за това и не харесах достатъчно Зоята.
Обичам ярки и чисти подобни цветове, когато са убити, ми бледнеят.
Suzi takes the wheel е моето Опи, за което писах в горния пост. То е подобно също и на Сълзите мисля.

Общи условия

Активация на акаунт