Лакове за нокти- 77

• 59 753
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз си поръчах 3 от летните  Essie, но пясъчните Зои не ме изкушават, защото си взех доста от пясъците на Кико+ OPI и ще пропусна, освен ако не е някой много интересен пясък.

# 661
  • Стара Загора
Маце, честито Hug

Гадамер, златната си заслужава. Много е хубава. Peace

# 662
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не знам, трябва на живо да я видя.

# 663
Имам си мъпетче  Simple Smile В събота взех OPI Warm and Fozzi и много му се радвам. Намерих и Good To Go на Еси, но не съм особено впечатлена.

Къде намери good to go Simple Smile?

В Lilly(срещу ВМА) и Елитиса В Халите го имаше в събота,като в Елитиса имаше повече бройки Peace

Точно в Lilly срещу ВМА беше изчерпан миналия уикенд. Единственият вариант да го има е да са заредили нови бройки от някъде, но ме съмнява.  Wink
Ами може нещо да са ги разбъркали,не съм се заглеждала,просто мернах че небеше празно,но в Елитиса със сигурност го имаше(там доста постоях)

# 664
На мен новите пясъчни Pои не ми харесват много/може би само синия, но пък имам син на Опи/, но все повече ми допада Godiva.

# 665
Да се похваля и аз с придобивката ми от днес  Party
Между другото са намалени в Ремедиум

# 666
  • USA, Steak State

Ще последвам примера ти, ако всичко мине гладко.  Peace

Момичета страхотни красоти сте показали за няколко дни, напълнихте ми душицата!

# 667
Честито на всички горди притежателки на пясъчните Зои  bouquetИскрено завиждам  Heart EyesВлюбена съм в тях,особено в новите
От къде поръчвате Кiko i Zoya

# 668
Да се похваля и аз с придобивката ми от днес  Party
Между другото са намалени в Ремедиум

Колко пък да са намалени  Crazy  Mr. Green  Blush

# 669
  • София
Честито на всички горди притежателки на пясъчните Зои  bouquetИскрено завиждам  Heart EyesВлюбена съм в тях,особено в новите
От къде поръчвате Кiko i Zoya

За мен това днес е първата Зоя. Взех я от Beauty One. Отдавна се регистрирах в сайта им, и уж изпратих свидетелство за завършен курс по маникюр, но продължаваше да ми изписва високите цени. Днес вече видях, че са разкомплектовали пролетните пясъци и се втурнах да грабна два за по 21лв бройката, за мен и за колежка. На място като отидох ги взех за по 14лв броя, и ми обещаха да ми оправят профила така че да мога да поръчвам на цени за салон.
Доволна съм много.
А летните пясъци не ме впечатлиха. Но червената Зоя е един път. Няма такова друго пясъчно червено.

# 670
Очаквах повече от този цвят - то се оказа почти жълто Sad тук цветът е доста зелен Sad

http://girlstemptation.blogspot.com/2013/05/haul-essence-balea-a … oree-essence.html

# 671
Stop! Look at me right now*
4.99 e laka
Мацата мерси   bouquetА от кои чужди сайтове поръчвате и сте доволни

# 672
  • МАРС
Светле, и аз бях направила такъв гаф, но със Севънтийн, изглеждаше подобен на този в бутилката, но на нокти се оказа жълто, също покриващо на три слоя, така си и седи.

# 673
И аз така се излъгах с един лак на Ревлон - зеления...Абе уж зелен, а на 3 слоя върху ноктите ми все си беше жълт със съвсеееем лек нюанс на зелено...Поне мирише на лайм Mr. Green

# 674
Еее, хубава работа. Точно си търсех такъв цвят и се чудех между тези марки  Mr. Green
Някой да има предложение за такъв бюджетен цвят?

Общи условия

Активация на акаунт