Лакове за нокти- 77

• 59 804
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Moля използвалите лаковете Essie да споделят дали са издръжливи.

Имам само един засега на тази марка, но съм много доволна - покриват добре и, лично при мен, издържа към 5-6, че и повече дни, без да има обелено. Препоръчвам с две ръце, но нека и други да дадат мнения.  Peace

# 526
Всичко е индивидуално, зависи от нокътната плочка, дали ползваш основа и топ, начин на лакиране, и т.н.
На мен лично всеки лак ми седи докато не реша да го сваля; било, че ми е омръзнал, или вече ми израства в основата, и ми седи грозно  Peace / единствено едни променящи си цвета на втория ден се обелваха по връхчетата/.

# 527
  • София
Moля използвалите лаковете Essie да споделят дали са издръжливи.

Аз до момента съм се лакирала три пъти с три различни Есита и две от тях издържаха по 7 дни без забележка, а третото се обели на втория  Tired Основата и топа са ми винаги едни и същи, както и ежедневната работа, която би се отразила на трайността.

Току що използвах топа на Микросел. Изуми ме със скоростта си на съхнене - една идея по-бързо от Сеш  Shocked Няма обаче изобщо този стъклен ефект. Бляскав е, но седи някак плоско...

# 528
  • Sofia
   А, аз искам, ако може да споделите, как точно използвате маслата за нокти? Например, това на Икаров пише, че е препоръчително да се слага всеки ден, но като постоянно си с лак, ще има ли изобщо някаква полза от мазането (като изключим въздействие върху кожичките)? Някой беше споменал, че маслата проникват и през лака, но се чудя дали така не им се намаля значително благотворното влияние?  newsm78

# 529
   А, аз искам, ако може да споделите, как точно използвате маслата за нокти? Например, това на Икаров пише, че е препоръчително да се слага всеки ден, но като постоянно си с лак, ще има ли изобщо някаква полза от мазането (като изключим въздействие върху кожичките)? Някой беше споменал, че маслата проникват и през лака, но се чудя дали така не им се намаля значително благотворното влияние?  newsm78

Аз понеже се лакирам два пъти седмично и като остана без лак - имам си процедури :
вит. А, маслото на Икаров, бадемово масло, йод - но не в тази последователност (май е само това  Joy), седя  тях по 2отина минути, измивам, следващото и целия ден без лак и вечерта слагам основа и се лакирам.  Mr. Green

# 530
  • Sofia
   О, ама, моля те, препоръчай и още някой продукт за заздравяване, много я претупваш тази процедура.  Joy
   Но сериозно, опасявам се, че от 2, че дори и от 3 пъти в седмицата, ефектът няма да е пълноценен. А, съм решила яко и комплексно да атакувам проблема.  Peace

# 531
  • Sofia
   И още едно бързо въпросче - имаше една мацка, която много хвалеше бързосъхнещия топ на Essie - Good to go. Искам да попитам, ако и други от вас са го ползвали, наистина ли има такъв поразителен ефект и буквално за минути лакът да е сух? Толкова добър ли е, колкото и Seche?

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 02:31 от Black_Cat_13

# 532
Аз съм много доволна от бързосъхнещия топ на Еси, съхне много бързо и има блясък. Според мен все пак няма блясъка на Сеша, но аз лично го предпочитам, защото не ми се отдръпва лака с него и няма вредните съставки.

# 533
Аз съм много доволна от бързосъхнещия топ на Еси, съхне много бързо и има блясък. Според мен все пак няма блясъка на Сеша, но аз лично го предпочитам, защото не ми се отдръпва лака с него и няма вредните съставки.

Като ми свърши Сеш-а ще го взема и аз този. Той какви парички е  Laughing

# 534
  • Den Haag
Препоръчайте ми нещо против цепене на нокти  Praynig. От известно време се цепят и не мога да ги пусна дълги. Sad

# 535
# 536
  О, ама, моля те, препоръчай и още някой продукт за заздравяване, много я претупваш тази процедура.  Joy
   Но сериозно, опасявам се, че от 2, че дори и от 3 пъти в седмицата, ефектът няма да е пълноценен. А, съм решила яко и комплексно да атакувам проблема.  Peace

Маслото на Икаров го мажа всяка вечер върху кожичките и отдолу на нокътят, тъй като не оставам без лак по - дълго от два - три часа Mr. Green Има ефект и вече четвърто шишенце ползвам Peace

# 537
  • Стара Загора
Flormar 420 & Gabrini Summer Edition M104

Другата ръка ми е наобратно. Laughing

# 538
  • София
Днес имах лакова поща  Party Party Party. Мнооого съм хепи. Нещата дето ги получих са обсъждани, така че няма да навлизам в лирически отклонения. Само да спомена един невероятен неонов красавец. Просто убийствен.
China Glaze - Surfin` for boys /само дето не се вижда колко е ярък реално/
Скрит текст:
Нещо средно между Джапанката и Пул партито  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

Сега имам питане. Една прекрасна съфорумка ми подпали фитила за China Glaze - Kiwi Cool-ada. Ако някоя от вас го има, ще съм много благодарна за снимка на БГ ръчичка, че в нета е много различен на снимките  Peace.

# 539
  • Стара Загора
Миш, Сърфина е страхотен наистина. Оранжев неон, но с шимър, което е нетипично за този тип лакове. Laughing А цвета за мен е подобен на Хедониста, но идея по-оранжев.

Кивито мисля го имаха Лу и/или Ноар, но не бяха доволни от покривността по спомен. Peace

Общи условия

Активация на акаунт