Лакове за нокти- 77

• 59 740
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
Чета, че се оплаквате от балони при нанасяне на Essie, а при мен никога не се е случвало, имам 7-8 лака от марката.  Rolling Eyes

# 691
  • Стара Загора
Чета, че се оплаквате от балони при нанасяне на Essie, а при мен никога не се е случвало, имам 7-8 лака от марката.  Rolling Eyes

Блазе ти Laughing
10-12 броя имам и с всички ми се получават за съжаление. Tired

# 692
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ето това е много близо до сълзите, но е една идея по-сиво и по-малко ментово:
Скрит текст:

Аз бях поръчала него, но по щастлива грешка получих сълзите и направо се влюбих в тях.

# 693
  • Стара Загора
Наистина щастлива грешка, Сълзите са по-хубави. Grinning Peace

Ето ги тук сравнени със Зоята

Скрит текст:

# 694
Тъй като в последните дни "изневерих" на броката, сега пак се връщам към него Laughing
http://prikachi.com/images/494/6163494D.jpg

# 695
  • Belgium
В Мориата вече ги има новите пясъчни Зои.

Взех си Zoya Chyna и Zoya Destiny  Laughing

П.П. Sally Hansen се продават в България

# 696
  • Sofia

Блазе ти Laughing
10-12 броя имам и с всички ми се получават за съжаление. Tired

И на мен ми се получават, но аз донякъде го отдавам на аматьорските си умения в лакирането, тъй като правя всички неща, които неминуемо довеждат до наличието на балончета - тръскам силно лака преди употреба, нанасям прекалено дебели пластове и т.н.  Rolling Eyes Почти с всяка марка ми се получават тези дразнещи мехурчета.  Crazy

Колкото до факта, че на някои от вас не им издържа на ноктите дълго време - това смятам, че е доста индивидуално, тъй като при мен издържа около 10ина дни, преди да започне да се бели по връхчетата. Като цяло марката доста ми допада.  Peace

А и само да се похваля, че днес също бях до Мориа и грабнах една Zoya Pixie Dust Godiva - снимки идните дни, но мисля че цветът ще седи уникално на мургавите ми ръчички (това как прозвуча само)...  hahaha

# 697
  • Отвъд алеята зад шкафа

Къде ги има и каква цена?  Crazy

# 698
  • Sofia
   И едно бързо питане - откъде да си закупя Seche (стандартна опаковка)? Питам за физически магазин в София, но ако няма такъв, може и онлайн, но за предпочитане да е български, за да го получа по-бързо.  Sunglasses

# 699
  • Sofia

Къде ги има и каква цена?  Crazy

В Мориа, ако си от София, разбира се; цена - 22 лв.  Peace

# 700
  • Отвъд алеята зад шкафа
Става дума за Sally Hansen, нали? Зоя знам, че има в Мориа.

# 701
  • Sofia

Извинявай, не видях изречението под снимката...  smile3538

# 702
  И едно бързо питане - откъде да си закупя Seche (стандартна опаковка)? Питам за физически магазин в София, но ако няма такъв, може и онлайн, но за предпочитане да е български, за да го получа по-бързо.  Sunglasses
lhttp://beautyshop.bg/category/316/top-lak.html
Иначе го видях преди няколко дни в едно магазинче,по-точно бутка малко преди Лили на Раковска и Грагфа

# 703
  • USA, Steak State
Ивче, честит блог Simple Smile  Heart Eyes

# 704
  • Belgium

В Сефора, обаче за цената не съм особено сигурна, защото не съм си купувала Laughing

Общи условия

Активация на акаунт