Лакове за нокти- 77

• 59 733
  • 756
  •   1
Отговори
# 705
Светле, и аз бях направила такъв гаф, но със Севънтийн, изглеждаше подобен на този в бутилката, но на нокти се оказа жълто, също покриващо на три слоя, така си и седи.

Много,много жалко...Така ми хареса като го зърнах.. Cry

# 706
  • Стара Загора

Благодаря. Heart Eyes Hug

# 707
  И едно бързо питане - откъде да си закупя Seche (стандартна опаковка)? Питам за физически магазин в София, но ако няма такъв, може и онлайн, но за предпочитане да е български, за да го получа по-бързо.  Sunglasses

В Мориа  Peace

И да ми оставите един червен пясък Зоя там  Mr. Green

# 708
  • Sofia
   ~betta~, Stop! Look at me right now* - Благодаря!   bouquet

# 709
  • Стара Загора
Heart Eyes Crazy

# 710
# 711
  • USA, Steak State
Едно пясъче от мен

# 712
  • София
Да покажа Zoya Chyna на моите нокти, няколко снимки при различни обстоятелства, на който му е интересно в скрития текст.
Скрит текст:
на слънце
на закрито с непряка изкуствена светлина
навън без слънце
със светкавица на лампа
без светкавица на лампа

# 713
А аз имам един Мейбълин колорама, който така се набалони, че ми стоеше като пясъчен лак. Сложих му един глитър си стана жив пясък Laughing
Но повече Мейбълин не.

# 714
  • София
Оооо Мац  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Прекрасен е и ти седи жееестооокооо  Heart Eyes.

Показвам две мои снимки:

# 715
  • Berlin
Ее, последната снимка на Зоята е направо като от рекламата! Simple Smile

# 716
Мацата Страхотен е  Heart Eyes Аз все повече се чудя между него и Миранда newsm78
И да попитам някой има ли идея от къде да поръчам Kiko(oсвен официялният сайт)

# 717
Аз минавам да поплача на вашите рамене  newsm45
Имаме си кученце - мъничко на 6 месеца и яде всичко. Извеждам го аз одеве и си намери кокал и разбира се - защо да не го изяде. Бръкнах му в устата да го извадя и то милото така ми захапа пръста (искаше да сдъвчи кокала и да го глътне). Кръв потече от нокътя и стана лилаво под него, там където захапа Cry
Дали е добра идея да се лакирам?

# 718
Аз минавам да поплача на вашите рамене  newsm45
Имаме си кученце - мъничко на 6 месеца и яде всичко. Извеждам го аз одеве и си намери кокал и разбира се - защо да не го изяде. Бръкнах му в устата да го извадя и то милото така ми захапа пръста (искаше да сдъвчи кокала и да го глътне). Кръв потече от нокътя и стана лилаво под него, там където захапа Cry
Дали е добра идея да се лакирам?
spoko  Аз на твое място бих сложила лепенка на този нокът и да си лакирам останалите.

# 719
  • София
Днес имах интересна лакова случка...  Mr. Green

Ходих до Мориа, да забърша една Zoya Godiva, преди пак да свърши... И се разприказвахме с единия консултант, и той извади свочове на стара колекция на Чайна, която имали и като суочнали върху дисплея, се оказало, че два от лаковете са пясъци... Shocked Ама не с ефекта China Glaze Textured, а с ефекта на Zoya.... Heart Eyes Аз веднага се влюбих в единия - тъмно зелено, от прекрасните нюанси които пускат по празниците. Ще го снимам и на моите нокти, когато го сложа, ето го тук на снимка от нета:

Явно е останал е незабелязан, защото повечето му снимки в нета са с топ отгоре... Laughing Освен него, имаха и златното, ето това:

Също много хубав цвят, едва се спрях...  Crazy

Та така - допълвам списъка на пясъците с още два - WInter Holly и Angel Wings.  Crazy Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт