Лакове за нокти- 77

• 59 742
  • 756
  •   1
Отговори
# 720
Ноарче, замалко сме се разминали. Hug
Аз не взех Бежовия пясък след дълго умуване, защото не ми отива на бялата кожа, но си взех лилавия от новата колекция. Корала е страхотен, но аз имам такъв на Кико и пропуснах. Синия пък е много малко по-различен от синия Опи.

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 15:03 от densi

# 721
  • София
И аз си чакам червената Зоя.. на живо много ми хареса и нямаше как да не се сдобия с нея, след като вече ги пуснаха на бройка Simple Smile)
От летните пясъци нищо не ми харесва.. и изключение на златния, но и той не ми е кой знае колко симпатичен Simple Smile)))
Тия дни ще изпробвам кико-то - имам 3 цвята от пясъците.
Кикото 640 с Опи Джинкс дали са еднакви .. ???

# 722
  • Belgium
Само да кажа, че "нашият човек" от Мориата сподели, че пясъците на ОПИ от Бонд серията щели официално да дойдат в България чак през август  Rolling Eyes

# 723
Само да кажа, че "нашият човек" от Мориата сподели, че пясъците на ОПИ от Бонд серията щели официално да дойдат в България чак през август  Rolling Eyes
Да и на мен така ми каза. Ще ги изчакам.

# 724
  • Казанлък
Ето ме и мен:

Повече снимки в блога: http://kati-kz.blogspot.com/2013/05/manhattan-surprise-from-manhattan.html

# 725
  • USA, Steak State
Аз минавам да поплача на вашите рамене  newsm45
Имаме си кученце - мъничко на 6 месеца и яде всичко. Извеждам го аз одеве и си намери кокал и разбира се - защо да не го изяде. Бръкнах му в устата да го извадя и то милото така ми захапа пръста (искаше да сдъвчи кокала и да го глътне). Кръв потече от нокътя и стана лилаво под него, там където захапа Cry
Дали е добра идея да се лакирам?

Бих ти препоръчала първо да идеш да ти бият тетанус ваксина.

Хахаха аз този Angel Wings го имам и още не съм го пробвала. Без да искам съм се сдобила с пясък ( беше подарък).

# 726
Имаме си кученце - мъничко на 6 месеца и яде всичко. Извеждам го аз одеве и си намери кокал и разбира се - защо да не го изяде. Бръкнах му в устата да го извадя и то милото така ми захапа пръста (искаше да сдъвчи кокала и да го глътне). Кръв потече от нокътя и стана лилаво под него, там където захапа Cry

Хахаха аз този Angel Wings го имам и още не съм го пробвала. Без да искам съм се сдобила с пясък ( беше подарък).

Той има ваксина, преди някколко дни когато стана на 6 месеца му я биха.
Лакирах го и ме наболява малко, но ще трая  Mr. Green

# 727
  • USA, Steak State
Той може да има, но ти нямаш.. Казвам го от опит да не стане УПС после. Имах един такъв случай с куче, което си имаше всички ваксини, имаше усложнения за ухапания. Това, което казаха лекарите беше, че въпреки, че животното има всички ваксини е нужно и човека да си бие тетанус ваксина превантивно.

Но в крайна сметка ти си знаеш. Simple Smile Според мен не се лакирай, ако нокътната плоча е наранена, лака може да мине под нея и да направи беля. Сложи си лепенка.  Peace

# 728
Той може да има, но ти нямаш.. Казвам го от опит да не стане УПС после. Имах един такъв случай с куче, което си имаше всички ваксини, имаше усложнения за ухапания. Това, което казаха лекарите беше, че въпреки, че животното има всички ваксини е нужно и човека да си бие тетанус ваксина превантивно.

Но в крайна сметка ти си знаеш. Simple Smile Според мен не се лакирай, ако нокътната плоча е наранена, лака може да мине под нея и да направи беля. Сложи си лепенка.  Peace

Това е и моето мнение. Не е шега работа.
И аз съм си наранявала нокътните плочки, но никога не съм ги лакирала, докато не оздравеят. Последното от което се нуждаят раните е химикали, които не им позволяват да дишат.
Успех, и дано бързо да мине.  Peace

# 729
  • Ст Загора
Кати , Миш , Маци  Heart Eyes Heart Eyes

Вдович , интересен лак харесва ми .

Ивче , честит блог .

Stop! Look at me right now* , имала съм подобен случай , но ме захапа на няколко милиметра от нокътя . После ме болеше пръста доста време , дори и без да го мърдам . Бързо да ти се оправя нокътя.

Мацки , не е ли ходил някои да търси Песъци на Перфект ?

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 16:22 от nasito8988

# 730
Прави сте, махнах лака само от този пръст и ще лгам лепенки поне седмица.

Hug

# 731
  • USA, Steak State
Прави сте, махнах лака само от този пръст и ще лгам лепенки поне седмица.

Hug

Казвам ти тези неща под предлога, че не искам да ти губя хубавите нокти от темата поради нещо неприятно заради тази ситуация. Пази си ги, защото са много хубави!

# 732
  • София

Той има ваксина, преди някколко дни когато стана на 6 месеца му я биха.
Лакирах го и ме наболява малко, но ще трая  Mr. Green

Бих дала следния съвет:
Скрит текст:
Когато кучето ти захапе, опита се да глътне нещо, което не трябва, веднага, на секундата с едната ръка му отвори устата, а с другата извади нежеланата "вещ". Става с два пръста на едната ръка и стискаш, то отваря устата, защото му е неприятно и ти с другата вадиш каквото трябва.
Относно раната: задължително инжекция тетанус и промивки със кислородна вода, спирт и реванол. Нищо, че са му сложили поредната имунизация. Simple Smile Нашето куче, преди години, заради един кокал, така ми захапа ръката.......до кокал. Ходих в Пирогов. Горе-долу, същата процедура ми направиха, с тази разлика, че ме шиха и се изчака едно денонощие до стягане на конците. Дай Боже всичко а е О.К. при теб. Накажи кученцето, за да знае, че друг път не трябва да хапе стопанина си. Simple Smile

# 733
     Ако кучето е здраво и ваксинирано, не виждам смисъл тя да си бие инжекция. Моите кучета са ме хапали и не съм си и помисляла да си слагам ваксина. Все пак говорим за домашно куче.

# 734
  • София
     Ако кучето е здраво и ваксинирано, не виждам смисъл тя да си бие инжекция. Моите кучета са ме хапали и не съм си и помисляла да си слагам ваксина. Все пак говорим за домашно куче.

Препоръчах да си сложи инжекция против тетеанус, защото преди няколко години, когато нашето куче ме хапна много яко, дежурния от Пирогов ми сложи такава инжекция, въпреки, че кучето ни беше с всички необходими имунизации.

Общи условия

Активация на акаунт