Отговори
# 570
Здравейте  Hug
Бел, Мон, Jos дано скоро да минават коликите на малките  Hug
Нанина, rainy... стискам палци да се случат по-бързо нещата  Hug
morgana07,Cigarette труден избор наистина, дано бебчетата тръгнат да излизат сами  Hug

И ние още сме си двечките. Мисля си, че тапата ми пада на части последните дни, но не съм съвсем убедена това ли е. Вечер, след поредната разходка получавам по някоя серия контракции. Боли ме къде ли не - корем, кръст, слиза и към краката, дори влагалището. Явно, обаче ще трябва да раждам с помощта на системи.  Sad
Вече съм доста изнервена, но за сега не съм успяла да се скарам с никой. Обикновено ме избива на чистене. Тази сутрин станах малко след 6 ч. и слязох да си почистя и подредя градинката с цветята. Това, с големия тумбак си беше живо приключение, а свекърва ми, като ме видя се опули.  Simple Smile

# 571
  • у дома
привет момичета, сега ще ви дочета, но тъй като мяркам за проблемите с коликите да споделя, че за племенника ми му капеха капки Sab Simplex и си мина съвсем ок детето. Аз съм взела една опаковка, но лично мнение не мога да дам, щото още съм от чакащите.

# 572
Мале, Смайли и твоята не е лесна.Какво казва доки?Кога ще ходиш на лекар?ЩЕ предизвикват ли раждането или ще чакате? ММ каза, че не искал да чакаме а доки да предизвика радането,ако не се роди до термина.Мен лично ми се иска сама да си излезе, да си реши тя кога иска

# 573
  • у дома
Мале, Смайли и твоята не е лесна.Какво казва доки?Кога ще ходиш на лекар?ЩЕ предизвикват ли раждането или ще чакате? ММ каза, че не искал да чакаме а доки да предизвика радането,ако не се роди до термина.Мен лично ми се иска сама да си излезе, да си реши тя кога иска
Нанинка, ще излезе беба скоро, споко. Една разходка до Альоша и обратно ще даде ефект Simple Smile

# 574
Здравейте момичета.
Нанина наистина отдавна не съм писала,благодаря ти че ме мислиш. Hug
Вчера бях на ЖК и доки измери бебо 4 кг,което доста ме изплаши честно казано,още повече че каза че нямам никакви индикации за скорошно раждане и най-вероятно може и да пренося даже,та бебко сигурно ще стане 5 кила и се чудя как ще го раждам. #Crazy
Вече взех да си мисля като вариант-секцио. newsm78Вие какво ще кажете?Другия вариант е да се предизвика раждане по-рано,но за целта трябва да си избирам екип и да плащам луди пари,което много не ме устройва.Незнам много се чудя. Rolling Eyes
Май станахме доста мамите,чиито мъници не искат да излизат.Само да са ни живи и здрави,но наистина е много изнервящо това пусто чакане.
Иначе се разхождам,не се спирам.Ей на днес ходихме до Бачковския манастир,и му дръпнахме 3 часова разходка и следобяд още толкова,ама ефект никакъв.

# 575
Нанина   Hug доки каза, че ако не родя до понеделник /13/ ще влизам в болницата за предизвикване на раждането. Всъщност не вярвах, че ще пренося толкова, но е факт. Тоновете на бебка са добре, ритка си и аз съм добре, но тези дни ми се струват по-дълги от деветте месеца досега  ooooh! Все се чудя дали всичко и е наред наистина и защо още се бави. Знам че преносване се води след 42 г.с., но съм 99 % убедена, че терминът ми е точно определен и това ме напряга допълнително.
Камбанчо може пък доки да не е измерил правилно.  Hug  На мен АГ ми каза да намаля количеството на храната. За секцио - аз не бих си избрала сама, дори се моля да не ми се налага и по мед. причини.
 Hug

# 576
Камбанчо тези измервания са относителни.На много бременни им казват"ау какво голямо бебе, как ще го родиш!?" и накрая излиза 2900, 3000  Tired  Ида ми казаха, че е под 3 , тя се роди 3100.Не е голяма разлика, а и са я посмалили, но пак не са били точни .
Да ви се похваля  Laughing Една моя приятелка е дошла в София и ще ходим на кафе  Blush Много съм щастлива, и аз да се почувствам като жив човек. Ще дойде да ме вземе и да види малката, и ще излезем за малко тук в едно квартално кафе. Баща ми ще гледа Ида  Laughing Сега все едно за среща се глася, отивам да се облека хубаво  hahaha

# 577
Камбанчо, не се притеснявай, тия мерки са много относителни.Мама е родила брат ми над 4 кг и каза, че изобщо не е усетила, че излиза,страшно лесно и бързо е било.Казват,че втоото раждане е по-лесно, нищо,че бебко е голям.Не се притеснявай, той като реши ще си излезе, важното е че сте добре

Смайли, още мъничко, ти не се притеснявай 13 си е мн хубав ден, важното е,че тоновете и са добр и си е добре бебето.

Белле, а така малко и ти да се почувстваш човек и да си отдъхнеш малко Hug Hug Hug

Ел Ем , аз бая се разхождам, ама на нея си и харесва, абе когато реши тогава Simple SmileСамо ме подритва.

# 578
стискам палци на мамите, които чакат още бебчета! дано скоро ви сполети радостта и се успокоите! Simple Smile
аз се присъединявам към майките с ръмжащи/скимтящи и неспокойни бебета. само дето по-често е неспокойна през деня, от обяд до вечерта, а през нощта вече от умора спи често непробудно. добре, че майка ми е при мен да ни помага, та се поспивам. но се притеснявам доста на моменти като не знам как да успокоя малката, особено като знам, че майка ми ще си замине другата седмица и ще трябва да съм сама с нея по-голямата част от времето, когато ММ го няма. все някакви пристъпи на плач и притеснение ме налягат и се опитвам да стискам зъби и да мисля положително, но сигурно тези хормони още са ми разбъркани и е трудно...

# 579
  • Бургас
Бел, виж как човек се научава да се радва на супер дребни нещица - преди кафетата ни бяха ежедневие, сега е малък празник да се отделиш за малко от вкъщи и да се почувстваш отново и човек, а не само майка  Mr. Green Хубаво изкарване ви желая  Hug

Моят звяр спа до преди малко, но сега се събужда... с ръмжене отново и ви оставям временно  Mr. Green

# 580
Привет и от мен . Още сме 2 в 1 . Утре е термина ми , но май няма изгледи за скорошно раждане. След 1 час права в кухнята , освен ,че ме заболяха краката и леко ме заболя ниско долу, като легнах и си завих кръста -бързо ми мина всяка болежка.
Утре ще ходя до болницата за мерене на тонове и ММ каза,че ще помоли да ме приемат,че вече не се търпяло и 2та сме се изнервили.  Joy
Как да му обясня,че без да ми няма нищо, ще  си ме изпратят вкъщи да си чакам Simple Smile И се чуди дали да не си вземе болничен за др седмица да е вкъщи , а не да ме мисли докато е на работа и да не е пълноценен на работа. Не стига ,че аз още чакам преод от НОИ, а ако трябва да чакаме после и неговия болничен, и бащиснтвото 15 дни от НОИ, не съм мн навита да е болничен .
smile - 13-ти си е мн хубава дата.
 Вие предстаяте ли си някоя мацка да си кръсти бебето - Волен, Сергей, Доган или Бойко утре .Ще е голям смях. Joy

# 581
*ЕлЕм , ползваме капките Sab Simplex и съм доволна, Сияна малко се инати и не иска да ги гълта,обаче ефект определено има и то сравнително бързо.Надявам се и при вас да е така,когато дойде времето Simple Smile
kamban4o , изобщо не се притеснявай,измерванията са прекалено относителни и доказано многократно разминавания има големи.Женския организъм си е проекторан да издържи раждане и не трябва да се плашиш,опитай се да бъдеш максимално спокойна Simple Smile
Аз сържах на нормално раждане,ама то като дойде не пита- понякога се налага секцио.Като цяло при всеки всичко си минава различно,аз съм на мнение,че ако ти е писано леко раждане ще е леко независимо дали нормално или секцио,така че момичета - не се плашете!
При мен нещата минаха доста тежко,но каквото и да става важен е крайният резултат- най-голямото щастие е да гушнеш своето съкровище!Заслужава си всяка болка и се забравя  Hug
На всички ви пожелавам леко раждане, на бебоците с колики - коликите да минават бързо и да оставят мамите да си почиват повече Simple Smile

# 582
  • Лудогорието
Ами и аз все още съм в очакване. Като се преуморя от разходки имам контракции, но те отминават бързо като си полегна. Вече взех да сънувам, че нещата започват  Rolling Eyes Изпитвам едни такива смесени чувства-хем искам вече да излиза, хем не ми се ще... Бъдещия батко е с гнойна ангина и деня ми се върти около него.  Sad Прищевки, разходки... Не остава време за хигиената у дома  Rolling Eyes Днес ще се пробвам да пооправя.

# 583
  • у дома
Привет маменца, как сте? Вчера щот ми беше зле, цял ден го изкарах във вкъщи. Днес обаче се постегнах, пооправих, ходих да гласувам, сега ще постоя малко у нас и после смятам да излезем да се разходим, та ай дано си тръгне на термин бебчо Simple Smile

Дано денят е хубав за всички ви.

# 584
Аз след обяд ще ходя да гласувам.Майка ми ще остане в нас, а аз с баща ми ще ходя.
Мисля да го изнудя да седнем някъде, да не се прибираме веднага, че видя слънце.
Мисля тия дни вече да я извеждам, писна ми да кисна в нас.
Ще започна периода на киснене по градинки и кафета  Joy 
Във вторник ще гледам и племенницата. Баща ми малко ще помага, но никой друг не може да остане в нас и си представям какъв ден ще е. Тя е голяма разбойница, цялата е в синини, одраскало.Сега е с бушон, че се стовари в/у играчките си и една фигурка право в окото.
Та как ще я удържам не знам.

Общи условия

Активация на акаунт