Намаления 2013 - пролет

• 99 283
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Някой знае ли къде е изместен магазина на НЕКСТ?Благодаря!

Прочети предишната страница и ще разбереш...
Няма НЕКСТ в България вече  Peace

Истината за Некст , е че нямаше как да не го затворят този магазин. Държаха го Арменци за България,които искаха без да влагат много пари, да спечелят много..Магазинът беше малък и слабо зареден , всички знаете колко голям асортимент има  бранда поприцип. Доставки на стока имаше по веднъж в месеца.......За сравнение в H&M зареждат 4 пъти в седмицата... Цените на някои от артикулите бяха завишени.
 Но да видим как ще се справят с обувките Aldo,които се държат от същтите арменци....

# 301
Това за Бенетон е много добра новина   bouquet

А на кой етаж ще бъде, ако си обърнала внимание?

На чудесно място е , на първия етаж, точно срещу Esprit. Simple Smile

# 302
то май отдавна се чака откриването на Бенетон там

аз не съм влизал в мола от 3-4 месеца и помня, че бяха сложили рекламите на Бенетон

# 303
Peek and Klopenburg са започнали намаленията. Намалени са плетивата - тънки пуловери и жилетки, част от трикотажа, повечето рокли, костюми, ризи. Има и щандове с големи намаления : )

# 304
  • София
Това за Бенетон е много добра новина   bouquet

А на кой етаж ще бъде, ако си обърнала внимание?

На чудесно място е , на първия етаж, точно срещу Esprit. Simple Smile

Благодаря  Hug

В петък минах за кратко през мол Сердика и ми направи впечатление, че почти на всички витрини имаше обявени някакви намаления. Не мога да дам по-конкретна информация, тъй като не съм влизала в самите магазини.
  Хареса ми, че са открили Овиезе там, но няма детско  Sad

# 305
Днес ми казаха, че на 12ти щяло да има Треска за техника в Техномаркет. Знаете лид али има нещо вярно? И дали пак Технополис ще конкурират? Сега нямам време да се ровя из сайта им да гледам, че след малко ще приспивам детето и реших да вляза да погледна тука за по на бързо.

# 306
  • София
Някой назад питаше за намаления в ХМ, да доложа Wink - в неделя в мола на бул. България почти нищо нямаше намалено, огледах основно детските неща - явно по-късно ще е. Но питах и ако някой се интересува, още важи кампанията с връщане на дрехи Peace

# 307
Някой от Бургас да знае кога почват намаленията в аутлета на Адидас, който е до Космос?

Това за Техномаркет го гледах и останах с впечатление, че това е просто реклама и няма да има никаква треска за намаления, а показват през годините какво са представяли .. не знам и аз ..

# 308
 И аз се интересувам дали ще има намаление в Техномаркет, че съм хвърлила око на една кафемашина. 

# 309
  • Beyond the Frontiers
Я, а аз на фотоапаратите се точа...

П.П. днес минах през Парадайз Център - и там ще има Бенетон. Зара, Бершка, М анд С, Страдивариус - всичко си работеше и молът е чудно празен  Mr. Green Харесва ми така.

# 310
Някой разбра ли дали ще име намаление в Техномаркет?

# 311
Аз поне не  Tired и в сайта им нищо не пише. Пък се надявам на някой лев по малко, че ме чака голяма покупка.

Не съм я гледала рекламата, но може наистина да е това, за което писа  Vivian27

Все пак аз така или иначе до края на седмицата трябва да си купя нещата със или без намаление, че така ми се бави ремонта.

# 312
  • Варна
Момичета може да не съм права, но мисля, че рекламата по ТВ за Техномаркет е някакъв трик. Забележете, пише 12-петък. Треската беше на 12.04.2013 - петък. Дано не подведа някого, но на сайта им също излиза информация само за 12 април.

# 313
Информация от фейса:
Бенетон от днес -30% от лятна колекция.
Детски обувки Рихтер шус /е как го написах/ -riechtershoes - 20% до края на месеца.

# 314
Информация от фейса:
Бенетон от днес -30% от лятна колекция.

Party

Общи условия

Активация на акаунт