Намаления 2013 - пролет

• 99 322
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Вчера в H&M видях летни дрехи от миналата година,които си ги купих на намаление тогава за по 5 и 10 лв,сложени между новата колекция и то на реални цени(17,90лв и 39,90лв! Мошеници! Същото така мернах една тениска,която съм я купувала на сина ми от Солун много преди да отворят магазин тук в Бг....има няма преди 3-4 г.Опитват се да ни пробутат изостанали неща.......и то без намаление! Mr. Green
И аз миналата седмица в LC WaiKiki видях потници от миналата лятна колекция. Тогава ги купих за по 10,90/не бяха намалени все още като ги купих, след това не знам/. Сега също бяха на същата цена, а си мисля, че трябва да са намалени, като стара колекция.  Rolling Eyes
Но въпреки това ми остава любим магазин.  Simple Smile

# 181
и аз вече станах фен на LC Waikiki, забравих за ХМ; цените в кикито са много добри и без намаления, а качеството е доста по-добро Peace

# 182
  • София
За качеството не съм сигурна-изпрах на ръка 2 бодита подарък-бяло с червено и червеното така пусна,че ся са розово с червено ooooh!

# 183
Здравейте!Пазарували ли сте от детските тениски на ,,Carnival Kids''?Изглеждат добре на снимките,но ми е трудно да преценя плътността на трикото...newsm78

# 184
  • Варна
Здравейте!Пазарували ли сте от детските тениски на ,,Carnival Kids''?Изглеждат добре на снимките,но ми е трудно да преценя плътността на трикото...newsm78

Подариха на сина ми тениска с Angry Birds. Трикото е плътно, но други от там не съм купувала.

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 14:30 от missNoir

# 185
Днес в Ню Йоркър харесах една блуза, но се оказа, че има леке. Нямаше друга. Поисках да я намалят с цената на едно химическо, а те предложиха 2лв. Петното било малко. Сигурно в химическото цените ги определят според  големината на петната???  Отказах да я взема, а те я сложиха отново на щанда за продаване.

ВНИМАВАЙТЕ В Ню Йоркър.

# 186
Окаиди имат -30% на определени стоки. Взех тънки блузки с дълъг ръкав за 12лв бройката. Размери и цветове имаше, но техните дрешки са умалени /имайте го предвид, ако купувате/

# 187
Някой знае ли кога са намаленията в Страдивариус и Бершка?

# 188
На мен ми харесва трикото им, имаме 3 тениски и 2 с дълъг ръкав. Много са добре като плътност и еластичност.

# 189
  • София
Окаиди имат -30% на определени стоки. Взех тънки блузки с дълъг ръкав за 12лв бройката. Размери и цветове имаше, но техните дрешки са умалени /имайте го предвид, ако купувате/
Дрешките да, умалени са, обаче някои модели от дебелите якетата  Blush размер като за Габи за отминалата зима (т.е. 94см) - ще й става следващата или по-следващата  Mr. Green
Иначе съм много доволна от дрешките!

# 190
  • софия
А дали имаше клинчета. Оказа се, че точно това някак пропускам да купя, а си трябва.

# 191
В Бургас има клинчета, различни цветове и размери. И пак ми се сториха умалени.

# 192
В Кенвелото има до -50%, като цените са доста сносни! Блузките с къс ръкав, дамски са между 10 и 15 лв.

# 193
За качеството не съм сигурна-изпрах на ръка 2 бодита подарък-бяло с червено и червеното така пусна,че ся са розово с червено ooooh!

Понякога перейки на ръка не можем да преценим температурата на водата и перем с доста по - висока от препоръчаната на етикета. Лично аз доста пъти го правех тоя номер докато се усетя. Вече честно казано нищо не пера на ръка. Пералнята си знае работата  Peace
Аз от дрехите, които имам от магазина не мога да се оплача. Не са много, но все ефтинджос съм ги избирала и по моите критерии стават.

# 194
  • Пловдив
А дали имаше клинчета. Оказа се, че точно това някак пропускам да купя, а си трябва.
Не знам по колко са клинчетата в Окаиди, но преди няколко седмици имаше много клинчета в Уаикики, не бяха намалени, но не бяха скъпи-по 10 лв. Сега разбрах, че имало някакво намаление, но не съм ходила, може да са намалени.

Общи условия

Активация на акаунт