Намаления 2013 - пролет

• 99 313
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Информация от фейса:
Бенетон от днес -30% от лятна колекция.
Детски обувки Рихтер шус /е как го написах/ -riechtershoes - 20% до края на месеца.
Hope for Two къде са наммалени обувките на Рихтер?

# 316
Информация от фейса:
Бенетон от днес -30% от лятна колекция.
Детски обувки Рихтер шус /е как го написах/ -riechtershoes - 20% до края на месеца.
Hope for Two къде са наммалени обувките на Рихтер?
Аз намерих това, но пак са ми скъпи:
https://www.richtershoes.bg/bg/products/category15.html

# 317
  • София
Момичета дали да очаквам скоро някакво намаление в Бершка?

# 318
до 10-15 дни вероятно ще почнат и те с намаленията   Peace

# 319
  • София-Младост
Някой назад питаше за намаления в ХМ, да доложа Wink - в неделя в мола на бул. България почти нищо нямаше намалено, огледах основно детските неща - явно по-късно ще е. Но питах и ако някой се интересува, още важи кампанията с връщане на дрехи Peace
В какво се състоеше тази кампания...връщаш някакви стари дрехи и получаваш отстъпка от пазаруване...има ли някакви условия? Трябва ли да са техни...или може и от друга марка?

# 320
  • софия
Някой назад питаше за намаления в ХМ, да доложа Wink - в неделя в мола на бул. България почти нищо нямаше намалено, огледах основно детските неща - явно по-късно ще е. Но питах и ако някой се интересува, още важи кампанията с връщане на дрехи Peace
В какво се състоеше тази кампания...връщаш някакви стари дрехи и получаваш отстъпка от пазаруване...има ли някакви условия?
Носиш торба дрехи и ти дават талон за 15% намаление на продукт по избор при следваща покупка.
Ето го
Скрит текст:

Имам вече 2 талона, но не съм ги ползвала. Все така не ми е ясно дали отстъпката е за едно нещо или за касовата бележка?

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 10:34 от zvanche

# 321
  • София-Младост
  bouquet
Благодаря момичета! Онзи ден си купих една рокля, ама хич не съм се сетила за тази промоция...мислех че е свършила.
За Бенетон потвърждавам вчера и онзи ден сменяха етикети, но все още са доста високи цените...
http://www.edna.bg/moda-i-kozmetika/moda/hm-startira-mashtabna-k … -na-drehi-4628678
Пише 15% от следваща покупка...

# 322
  • софия
 Пише 15% от следваща покупка...
Но и "Продукт по избор" newsm78

# 323
В ХМ талона важи за 1 артикул, до 30.06.2013г. са талончетата  Peace Талон дават за 1 плик с дрехи, може да не са техни, моите дори не ги погледнаха какви са.

# 324
Звездица за Richtershoes на Граф Игнатиев 13 е магазина.
Някой да сподели за детското в Бенетон - специално за момчета ме интересува.

# 325
  • софия
В ХМ талона важи за 1 артикул, до 30.06.2013г. са талончетата  Peace Талон дават за 1 плик с дрехи, може да не са техни, моите дори не ги погледнаха какви са.
Моите са до 31.12.2013

# 326
Новите талони важат до 31.12.2013.

# 327
  • Kyustendil
Звездица за Richtershoes на Граф Игнатиев 13 е магазина.
Някой да сподели за детското в Бенетон - специално за момчета ме интересува.
След обяд ще мина оттам /през Бенетон в The Mall/ и аз търся за момчета, ако не ти е късно довечера мога да пиша по-подробно!

# 328
  • София, България
ей, това е супер, знаете ли от колко време се чудя къде да разкарам старите си дрехи и се чудех къде се изхвърлят. Тези, които стават за нещо раздадох, но тези,които за нищо не стават, например развлечени бански или скъсани чорапи ... дали ще ги приемат  newsm78 И какво ли ги правят  newsm78

Едно време имаше из София едни кофи за дрехи, но отдавна не съм виждала

# 329
emilina...мерси предварително.

Общи условия

Активация на акаунт