дали ми намаля кърмата???

• 678
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, искам да попитам нещо, което ме притеснява Simple Smile Имам детенце на 8 месеца и половина и досега съм го кърмела, не съм използвала АМ, но вече се чудя дали да не започвам да му давам? През деня е долу-горе спокоен, заместила съм 2 хранения и го кърмя вечер (през нощта около 6-7 пъти) и сутрин. За това си мисля, че може да не му стига кърмата за да е толкова неспокоен вечер, дори и след като е сукал. Събужда се на всеки час и се съдира от рев. Не усещам напрежение в гърдите, нито ги чувствам пълни, но не може просто ей така да ми спре, нали??? Тая вечер се опитах да му дам АМ, но той не иска и да чуе, бута шишето, цупи се, не иска. За това си мисля, че може да не му стига или да не е хранителна(знам ли вече), защото през деня като яде пюрета е спокойно детето. Моля ако някои е минал през това да ми пише, приемам всякакви съвети и критика Praynig

# 1
Свържете се с консултант по кърмене - ще отговорят изчерпателно на всичките ви въпроси  Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=205725.0

# 2
  • София
Здравейте! Браво за успешното кърмене! Първо искам да ви успокоя, като дам пример с моето кърмаче, което е на 10 месеца и суче като новородено Simple Smile Няма такова нещо като нехранителна кърма. Майчиното мляко има чудното свойство да се променя според нуждите на детето  Peace
как го храниш? На режим или на поискване? По-добрия вариант

# 3
Здравей
sugar baby, благодаря ти много за успокоението, значи и вие сте по същия начин? В началото бяхме на режим, но вече го няма, абсолютно е на поискване, когато ревне неутешимо и му давам да суче Simple Smile Но той е неспокоен само през нощта, не знам на какво се дължи. Благодаря ти  Hug

# 4
  • Пловдив
8-месечно бебче и нощно будене и рев... На мен това ми прилича на зъби. Имайте предвид, че бебетата са неспокойни не само от глад Wink.
За пример давам малкия си син, който спря да се буди нощем още на 7-8  месеца, но има ли период на усилено зъбоникнене се буди по 100 пъти и само гърдата го успокоява.

# 5
  • София
Възможно е да е от зъби, да Simple Smile Сученето чудесно ги успокоява. Я си представете ако я нямаше кърмата как ще се успокои? Simple Smile А за да разбереш дали бебето е гладно го наблюдавай за ранни признаци на глад: Примлясква с устичка, яде си ръчичките, започва да става неспокойно, вади си езичето. Това са ранните признаци, а късният знак, че бебето е гладно е плача. Но както Iggi е писала много възможно е да е от зъбки  Peace А това, че не усещаш гърдите пълни нека да не те притеснява. Не значи, че нямаш мляко. Кърмата ти вече се е регулирала според нуждите на детето ти. Simple Smile Моите гърди също са меки и аз ги чувствам "празни", но щом ме захапе и почне да суче, ела да видиш за какви гълтоци става въпрос!  Laughing Продължавай да следваш нуждите на бебето си и ти пожелавам дълго и все така успешно кърмене! Simple Smile  Hug

# 6
Благодаря Ви момичета за отговорите, не знам, дали са зъбки, той вече има 8 бройки, следват кучешките, а те след годинката излизат(поне така знам). Дали е възможно от сега да го мъчат?

# 7
Напълно възможно на каката кучешките изникнаха преди годинката.

Общи условия

Активация на акаунт