САМО за фенове на Стивън Кинг! - 9 част

• 35 721
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Сори за двойния пост, но това е култово:

Pennywise on Google Maps:

# 211
Хаааа, Кали - това някой умишлено ли го е направил? М?  Crazy

# 212
Ти как мислиш? newsm78

# 213
Гледам, че пише Дери. А Дери в Мейн истински град няма. Има някакъв град Дери, но беше в друг щат.

Явно си е много яка шегичка. Мен ме изкефи.

Последна редакция: пт, 14 юни 2013, 10:02 от Самсара

# 214
Браво, Шерлок. tooth

# 215
Хайде да минем без иронични подмятания.

# 216
Aх, ама сте (изне)жени! Хайде пък да минем със, а? По темата - другата седмица излиза "Рога" на Джо Хил:

...който е син на Стивън Кинг. Twisted Evil По книгата има и филм с Даниъл Радклиф, който май ще излезе през есента. Sunglasses

# 217
Калиии, страхотно!!! Joy Joy Joy

Аз да питам, някой може да е запознат.
Поръчах си от Книжен пазар "Сейлъмс Лот" чрез лично предаване, понеже продавача е от София. Статуса ми се промени на "потвърдена" но нямам за сега /два дена/ нито обаждане, нито съобщение. Да му пращам ли аз запитване чрез ЛС или да чакам? newsm78
Благодаря!

p.s.
Току що получих съобщение! Peace

Последна редакция: нд, 16 юни 2013, 00:29 от SANDS

# 218
# 219
Потривам ръчички Grinning

*

Една крийпи рисунка:

А тук пуснах няколко яки корици на Кинг, които може би не сте виждали, така че хвърлете им едно око.

Сега дочитам "Joyland" и скоро ще споделя впечатленията си.

# 220
Кинг оповести, че пише нов роман на име "Revival" и че половината от него вече е готова Laughing
Освен това заяви, че от всичките си романи най-много харесва... "Романът на Лизи".

# 221
Aх, ама сте (изне)жени! Хайде пък да минем със, а? По темата - другата седмица излиза "Рога" на Джо Хил:

...който е син на Стивън Кинг. Twisted Evil По книгата има и филм с Даниъл Радклиф, който май ще излезе през есента. Sunglasses
Чакам филма с нетърпение!:)

# 222
  • София
Кинг оповести, че пише нов роман на име "Revival" и че половината от него вече е готова Laughing
Освен това заяви, че от всичките си романи най-много харесва... "Романът на Лизи".

Ееех, защо Джордж Мартин не вземе пример от Стивън. Само в последните три години с колко неща Кралят зарадва читателите си  Heart Eyes , да ни е жив и здрав!
"Романът на Лизи" не съм го чела, но от отзивите за нея съм останала с впечатление, че не е нещо кой знае колко добро. Интересно защо Кинг го харесва най-много  Thinking .

# 223
  • Варна
Такаа, вече си имам ново попълнение в класацията Топ 5 на книгите на Кинг - Дума Ки. Много ми хареса. Peace Така ми се дорисува  Grinning

# 224
"Романът на Лизи" не съм го чела, но от отзивите за нея съм останала с впечатление, че не е нещо кой знае колко добро. Интересно защо Кинг го харесва най-много  Thinking .
На мен Романът на Лизи ми хареса. Беше ми много приятно когато я четох книгата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт