САМО за фенове на Стивън Кинг! - 9 част

• 35 694
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Оффф....прочетох Безсъние! Мисля, че определено трябва да си почина от Стивън Кинг.

ПП: Книгата ми хареса, давам й 8,5/10.

# 271
Я какво ми е пратил гудрийдъра за нови книги за този месец  Laughing
Инъче си поръчах "Град отчаяние" и скоро ще се похваля. Сега напредвам с "NOS4A2"  Heart Eyes

# 272
# 273
Любимата храна на Кинг

1) Печена сьомга (пече се 30 мин при температура 350 градуса и се залива със смес от масло, лимонов сок и съвсем мъничко кафява захар)
2) Ориз "Джамбалая" (ориз, сготвен с домати, целина, лук (и/или чесън), зелени/червени чушки, месо (най-често шунка, наденица, пиле или скариди/стриди*) и подправки (обикновено лют червен пипер, мащерка и розмарин)
3) Огромно парче чийзкейк
+ салата/аспержи

-------------------------------
* Кинг не обича стриди.

# 274
Отдавна не бях чела Стивън Кинг. Може би поне 6-7 години не бях подхващала нагова книга, но напоследък ми е много кинговско.  Simple Smile За последните два месеца изчетох Момичето, което обичаше Том Гордън, 11/22/63, седемте части на Тъмната кула от Читанката + Сестричките, Дума Ки и Романът на Лизи.
11/22/63 ми хареса много. Обичам книгите му, в които действието се развива през 60-те.
Момичето...и Дума Ки ми се сториха средна работа, въпреки, че втората започна много добре.
Тъмната кула е страхотна. Остава само да си купя сега Вихър през ключалката. Ще съм благодарна на вече челите я за коментари.
А в Романът на Лизи се влюбих. Чудесна книга!

Загледах Под Купола, вчера си купих и книгите. Сериалът започна много силно, но третата серия малко ме разочарова. Прочетох съвсем малко от първият том и вече има огромни разлики. Подозирам, че накрая сериала няма да има нищо общо с книгата.

# 275
Ще пробвам соса на Кинг за печената сьомга Simple Smile Чийзкейк и аз много обичам  Heart Eyes

"Пътна мрежа" е една много тъжна книга. Особено, ако я четеш на една малко по-зряла възраст. Не е за тинейджъри.

# 276
  • София
Сами  Hug Hug Hug
Видях, че вече сте на новото място! Всичко най-най-хубаво ви желая миличка  Hug Hug Hug

# 277
Благодаря Виви  Hug  Hug  Hug Благодаря ти от сърце   bouquet Дано!

Обичам Ви всички от тази темичка - най-любимата ми е! А теб и Кали най-много  Simple Smile Heart Eyes

# 278
  • София
 Cry Hug Two Hearts
Слънчице си ти, съкровище! Сигурна съм, че всичко ще е повече от добре  Hug
Скрит текст:
Честно казано, много ще ми липсваш  Cry

# 279
  • София
Самииии  Cry Cry Cry !
Въпреки че ми е мъчно, ти пожелавам най-искрено всичко да се подреди по най-добрия начин за вас! Добре че за Интернет няма ограничения в километрите и ще продължиш да ни радваш с присъствието и хубавите си постове поне тук във Форума. Прегръщам те силно, чувствата ни са взаимни Heart Eyes Hug !

Злате, привет и тук  welcome !
Споделям напълно твоите опасения за сериала "Под купола". Не съм чела книгата, но съм сигурна, че е много по-дълбока от екранното й пресъздаване - както повечето филмирани книги на Кинг.
За "Вихър през ключалката" не мога да дам мнение, не съм стигнала до нея. Планирам препрочит на Тъмната кула заедно с нея, но кога ли ще е .... ? Доста други книги чакат преди това.

# 280
Тъй като Злата повлече крак, ще си позволя и аз да се примъкна лекичко, да кажа "Здрасти" и да изкрещя колко е чудесна "Под купола". Последно му ръкоплясках за "Безсъние", сега ми идва даже да подскачам от удоволствие.

"Пътна мрежа" е една много тъжна книга. Особено, ако я четеш на една малко по-зряла възраст. Не е за тинейджъри.

И "Огън". Пътната мрежа съм я препрочитала, "Огън" не мога да се накарам да повторя.  Confused

# 281
Здрасти, Кали!  Hug

Пътната мрежа съм я препрочитала, но не ми е от най-най-любимите.

# 282
Аз пък не съм я чела, ще си я заредя в Киндъла  Peace

# 283
Пуц - добре дошла  Hug
Огън съм я чела отдавна, помня обаче, че не беше от леките.

Кали, Виви Heart Eyes  Hug

# 284
 Hug Добре заварила, Сам.

Много кофти беше Огъня, това ми е единственият Кинг, който не съм повтаряла.

Общи условия

Активация на акаунт