Предизвикателство от Philips: спечелете два уреда за фотоепилация Lumea

• 24 202
  • 243
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте отново,
Четвърти ден след използване на уреда.
Инфо: направих си го на ръцете, след което на триъгълника.  Нямам никакви реакции след употребата. Кожата не ми се е зачервявала, излагах се на слънце, но със слънцезащитен фактор 50 Simple Smile За всеки случай.
Триъгълника си го бръсна почти всеки ден- не забелязвам никакъв ефект след първата процедура.

На ръцете обаче забелязвам. Може би защото там не си бях махала космите никога. Стресиращо беше да ги обръсна. Четвърти ден след това няма почти никакви следи от косми. Кожата ми е много  гладка и приятна. Там където се забелязват наченки на косъмчета- доста по-малко са от по-принцип Simple Smile
Днес възнамерявам да си направя процедурата и под мишниците- чаках досега защото се епилирам, та да израстнат, та да ги обръсна и т.н. Заминавам за празниците и ще ви пиша след това.
На 11 май се пада да направя втората процедура на ръцете и триъгълника.
 newsm18Пожелавам на всички весели празници Simple Smile  bouquet

# 91

На ръцете обаче забелязвам. Може би защото там не си бях махала космите никога. Стресиращо беше да ги обръсна. Четвърти ден след това няма почти никакви следи от косми. Кожата ми е много  гладка и приятна.

Ама нещо падало ли е от корен, както в професионалните студиа, косъма който се е поддал на процедурата като се пипне след 1-3 дена та макар и милиметър голям пада .....или ....просто не са изникнали, растат по бавно, но корена си е все още вътре

# 92
Здравейте! Подходящ ли е за интим зоната? Болката от 1 до10 на колко бихте оценили?

# 93
Ива, видях, че пишеш и в другата тема и затова цитирах поста и тук, за да се види кой крив, кой прав
А и нека хората, които разбират да кажат истината, че вече доста се омотах

Здравейте отново и аз вече тотално се омотах ooooh!
започвам да се отчайвам и да си мисля, че този проблем с рунтавините няма да ме изостави.Но колкото и да чета и да не разбирам все още страха от възможните странични ефекти не ме напуска.Дали има вероятност от употребата на уреда да се появи и рак на кожата(това много ме тревожи). Това бръснене,което трябва да се прави направо ме ужасява.Все пак космите по лицето са кофти и ако няма ефект от тази епилация и се увеличат  #Crazy #Crazy newsm45 newsm45 .А и ценичката на това чудо не е никак малка и ако няма желания ефект.С толкова много неща трябва да се съобрази човек преди да започне да го ползва, а как да стане след като е нужна такава инвестиция в нещо,което може да се окаже че няма как да се ползва и да ти върши работа.Направо се отчаях и май ще се опитам да си съжителствам с космите които толкова много ме обичат и не искат да се разделят с мен Joy

# 94
Здравейте отново от нас в първия от многото почивни дни! Simple Smile
На първо място искам да ви пожелаем приятна и ползотворна почивка и слънчеви дни с близките хора! Simple Smile

Сега ще дадем отговори на зададените от вас въпроси, за които много ви благодарим. Такава точно е и целта на нашата тема - да ви дадем информация за нещата, които ви интересуват.

На въпроса на stefi_sv - да, в рамките на днешния ден ще коментираме това твърдение, разбира се Simple Smile

Alm, благодарим Ви за въпроса. Както правилно е отбелязала Ива_И, изчислено е, че при правилна употреба и съхранение уредът спокойно може да бъде използван 5-6 години, а и повече.
Инвестицията си заслужава - ще го разберете, ако съпоставите цената на Philips Lumea с цената на процедурите в салоните Simple Smile Още повече - удобството от употребата в домашни условия, както и възможността да съчетаете процедурата с някои приятни за Вас дейности е голямо предимство според нас Simple Smile

# 95
Здравейте, Philips Bulgaria,
Моите въпроси са следните:
* След каква възраст е подходящо използването на уреда?
* Как се третират участъци, в които от един корен излизат повече от един косъм?
* Имам една бенка под мишницата. Прочетох, че такива участъци не трябва да се третират. А има ли вариант, при който тази бенка да се защити/да се покрие по някакъв начин и уреда да се използва?

Mrs Jan, уредът не е предназначен за лица под 15 години. Тийнейджъри между 15 и 18 години могат да го използват със съгласието и/или съдействието на родителите си.
Участъците, за които говорите, се третират по същия начин, както другите - след като ги обръснете. Интензивната пулсова светлина действа директно върху космения фоликул.
Що се отнася до бенката - съветваме Ви, за Ваше успокоение, дерматолог да погледне мястото.

Оставаме на разположение за всичко, което Ви интересува! Simple Smile

# 96
Здравейте отново,
Четвърти ден след използване на уреда.
Инфо: направих си го на ръцете, след което на триъгълника.  Нямам никакви реакции след употребата. Кожата не ми се е зачервявала, излагах се на слънце, но със слънцезащитен фактор 50 Simple Smile За всеки случай.
Триъгълника си го бръсна почти всеки ден- не забелязвам никакъв ефект след първата процедура.

На ръцете обаче забелязвам. Може би защото там не си бях махала космите никога. Стресиращо беше да ги обръсна. Четвърти ден след това няма почти никакви следи от косми. Кожата ми е много  гладка и приятна. Там където се забелязват наченки на косъмчета- доста по-малко са от по-принцип Simple Smile
Днес възнамерявам да си направя процедурата и под мишниците- чаках досега защото се епилирам, та да израстнат, та да ги обръсна и т.н. Заминавам за празниците и ще ви пиша след това.
На 11 май се пада да направя втората процедура на ръцете и триъгълника.
 newsm18Пожелавам на всички весели празници Simple Smile  bouquet

Мая, много се радваме за положителните Ви първи впечатления от уреда! Simple Smile
Скъпи дами, припомняме ви, че за да се усетят резултати, трябва да минат поне 2 процедури (по една на всеки две седмици), а истинските резултати можете да видите и усетите след 4-5 процедури Simple Smile
Пожелаваме ви цяло лято да се радвате на комплименти за кадифено гладка кожа - ден след ден, сякаш времето е спряло Simple Smile

# 97
Здравейте! Подходящ ли е за интим зоната? Болката от 1 до10 на колко бихте оценили?
Здравейте, Milk_Butter! Simple Smile
Philips Lumea е подходящ за бикини зоната. Не е предазначен за третиране на по-деликатните места като влагалище и срамни устни.
Едно от основните предимства на Philips Lumea е, че няма да Ви причини никаква болка. Има 5 различни степени, на които можете да използвате уреда. За максимална ефективност и комфорт може да настроите дължината на вълната на светлината според фототипа на кожата си. Освен това, предпазният пръстен на Philips Lumea предотвратява нежеланите импулси светлина, а вграденият UV филтър предпазва кожата Ви от фотоувреда Simple Smile

# 98
Здравейте отново и аз вече тотално се омотах ooooh!
започвам да се отчайвам и да си мисля, че този проблем с рунтавините няма да ме изостави.Но колкото и да чета и да не разбирам все още страха от възможните странични ефекти не ме напуска.Дали има вероятност от употребата на уреда да се появи и рак на кожата(това много ме тревожи). Това бръснене,което трябва да се прави направо ме ужасява.Все пак космите по лицето са кофти и ако няма ефект от тази епилация и се увеличат  #Crazy #Crazy newsm45 newsm45 .А и ценичката на това чудо не е никак малка и ако няма желания ефект.С толкова много неща трябва да се съобрази човек преди да започне да го ползва, а как да стане след като е нужна такава инвестиция в нещо,което може да се окаже че няма как да се ползва и да ти върши работа.Направо се отчаях и май ще се опитам да си съжителствам с космите които толкова много ме обичат и не искат да се разделят с мен Joy

Здравейте stelli, както вече обещахме, ще коментираме подробно горепосочените твърдения.
Що се отнася до страничните ефекти, от които се опасявате - Philips тества този метод с помощта на водещи дерматолози в световен мащаб в продължение на повече от 10 години. Уредът е тестван от 2000 жени за ефикасно и деликатно третиране дори на най-чувствителните места на тялото и лицето.
Ако нямате някои от изрично посочените противопоказания за използване на уреда, наистина няма от какво да се притеснявате. IPL технологията се използва от професионалните козметици за премахване на окосмяване през последните 15 години. Philips Lumea Ви дава възможността да използвате IPL безопасно в собствения си дом Simple Smile
Отстраняването на окосмяване със светлина е един от най-ефикасните методи за третиране на нежеланото телесно окосмяване, при това с дълготраен резултат. То се различава от досегашните начини за депилация в домашни условия, тъй като съществено намалява повторното израстване на космите.

Желаем на всички прекрасен слънчев почивен ден с любимите ви хора! Ще се "видим" малко по-късно през деня! Simple Smile Припомняме ви, че следващият период, в който ще можете да пишете в нашата тема, е 15.5.-21.5. Simple Smile Тогава ще очакваме и Мая да се включи отново и да ни сподели впечатленията си! Simple Smile

# 99
Ама нещо падало ли е от корен, както в професионалните студиа, косъма който се е поддал на процедурата като се пипне след 1-3 дена та макар и милиметър голям пада .....или ....просто не са изникнали, растат по бавно, но корена си е все още вътре

Нищо не пада... Просто са по редки, има места на които не са се появили...Това на ръцете, а на триъгълника си растат все едно нищо не се е случвало...Надявам се след втората процедура на 11.05 да забележа резултати и там... newsm08...Поне така пише,че след втората процедура...Малко е индивидуално според мен, защото оставам с впечатление,че наистина е много важно да си се бръснал преди това, за да има голям корен,който да бъде изгорен.А аз цял живот се епилирам...незнам дали това не оказва влияние в случая...

# 100

Здравей,
аз си направих на триъгълника. Болката от 1 до 10 е 0  newsm10 . Не мога да разбера само, защо не е подходящ за отдолу. Това може би е добре да бъде обяснено от дерматолог... Пише,че не трябва да се използва при срамните устни и влагалището. Но все пак срамните устни са вътрешни и външни, или так големи и малки,както се наричат  newsm62 ... Аз лично имам малко косми само от двете страни, по една много тънка линиика, която не посмях да мина, но много ми се искаше. Може би дерматолог трябва да отговори дали тази зона влиза към горните противопоказания. Според мен повечето жени имат там, а аз това не го броя нито за срамни устни,нито за влагалище- малко е игра на думи и кой как ще го разбере?

# 101
Здравейте отново от нас!

Както ви обещахме, стартираме отново нашата тема. Отново благодарим за всички въпроси и коментари, които получихме в първия й активен период.

Знаете, че сега очакваме Мая /първият победител е нашата игра/ да продължи да ни споделя впечатленията си от Philips Lumea.

Бяхме помолени да коментираме и публикацията, която stefi_sv копира тук. Разбира се, ще го направим, както сме обещали. Даваме знак, че становището се подготвя от наши експерти на високо ниво и в най-кратък срок ще бъде отразено и тук.

Оставаме на разположение за вашите въпроси. Ние, както и д-р Елмира Павлова, ще продължаваме да правим всичко възможно да ви отговаряме възможно най-скоро след постъпването им.

Припомняме ви, че през месец юни, от всички участници в темата ще изтеглим на томболен принцип още една щастливка, която ще получи Philips Lumea.

Поздрави,
Екипът на Philips Bulgaria

# 102
Philips Bulgaria, може и да не сте наясно. Но ако знаете, .........знаете ли дали и професионалните фото и лазерни епилатори има лимит в импулсите, както примерно вашия за домашна употреба има приблизително  100 000 такива.

Просто искам да си обясня защо им се плаща едно, а те те минават през пръсти и пестят импулси...........

# 103
Philips Bulgaria, може и да не сте наясно. Но ако знаете, .........знаете ли дали и професионалните фото и лазерни епилатори има лимит в импулсите, както примерно вашия за домашна употреба има приблизително  100 000 такива.

Просто искам да си обясня защо им се плаща едно, а те те минават през пръсти и пестят импулси...........
Здравейте отново, Ива_И.
Уредите за фотоепилация в салоните също имат лимит на лампите, да.

Поздрави!

# 104
  • в 1001-та нощ
Съжалявам, ако вече е задаван въпросът - но има ли къде да се тества? Rolling Eyes Heart Eyes bowuu

Общи условия

Активация на акаунт