Предизвикателство от Philips: спечелете два уреда за фотоепилация Lumea

• 24 197
  • 243
  •   1
Отговори
# 105

Бяхме помолени да коментираме и публикацията, която stefi_sv копира тук. Разбира се, ще го направим, както сме обещали. Даваме знак, че становището се подготвя от наши експерти на високо ниво и в най-кратък срок ще бъде отразено и тук.
Rolling Eyes продължавам да чакам значи  Confused
откакто ми казахте, че не е подходящо използването на Лумеата да се съчетава с кърменето преустанових процедурите и вече повече от месец и половина може би не съм се "святкала", забелязвам, че космите се връщат с много страховита сила  ooooh! направо много съм се отчаяла. В никакъв случай това няма да е причина да спра да кърмя!

# 106
  • Нейде из лудите гори...
Като говорих с козметичката ми, тя каза, че преди да се започне с фотоепилацията трябва да се правят хормонални тестове и ако има проблем първо да се лекува, после да се "святка", това отнася ли се за Лумеата?

# 107
Като говорих с козметичката ми, тя каза, че преди да се започне с фотоепилацията трябва да се правят хормонални тестове и ако има проблем първо да се лекува, после да се "святка", това отнася ли се за Лумеата?

Shanti, извинявай че ти отговарям аз. По козметичните салони работят  хора които не знаят какво говорят.
Хормоналните изследвания са най лесното нещо, от там нататък  нищо не можеш да направиш относно окосмяването с лекарства. Питай козметичката ти ако усатновиш високи андрогенни хормони какво трябва да направиш?! - общо взето нищо, пие се някакво глупаво Диане 35 и Андрокур и други подобни от които няма полза, а даже може да има и вреда по отношение на окосмяването.

Не може цял живот жената да си ходи с окосмяването щото имала хормонални нередности най вероятно генетични....няма как да се изкорени гена, че тогава да се прави фото или лазер. Окосмяването се маха само по козметичен път, иначе може да си пие каквито си иска лекарства жената и да си се лекува от каквото иска .........но от лечение косъма няма да падне.
А и лекарствата намаляват само временно андрогените които са причинители на окосмяването, като се спрат те пак се качват.

Е има някои редки изключения при които окосмяването е вследствие на някакво сериозно образование/тумор или нещо такова, тогава вече наистина трябва лечение за премахването му.
Но масовия случай не е такъв!

Жена която си има високи андрогени, просто ще трябва по често да използва подобен уред или каквото и да е друго с което се обезкосмява. И може би и ефекта да дойде, след повече процедури.

Последна редакция: ср, 15 май 2013, 22:54 от Ива_И

# 108
Съжалявам, ако вече е задаван въпросът - но има ли къде да се тества? Rolling Eyes Heart Eyes bowuu

Привет, a.l.e.n.a!  Simple Smile Благодарим Ви за въпроса!
В магазините за потребителска електроника можете да откриете нашите промоутъри. Момичетата ще Ви обяснят изключително подробно всичко, което искате научите за Philips Лумеа и ще отговорят със сигурност на всичките Ви въпроси.
За съжаление, на този етап няма възможност уредът да бъде тестван Simple Smile

Поздрави,
Екипът на Philips Bulgaria

# 109
Здравейте и от мен  Simple Smile . Минаха 2 седмици и си направих и втората процедура на ръцете, подмишниците и триъгълника. На ръцете има най-голям ефект, косъмчетата са доста тънки и разредени. На триъгълника и подмишниците се забелязва нещо много интересно  Laughing Космите продължават да си растат, аз си ги бръсна, но вече има места, на които не растат- все едно петна без косми,които са неравномерно разположени. Малко е смешно  Laughing Но явно има ефект, защото по тези места няма и зачатъци на косми  smile3521 Като цяло съм много доволна. Уредът е много неангажиращ- бръснеш си се, пък на две седмици, като звънне римайндъра се фотоепилираш. Сега да видим нататък- третата процедура ще си я правя на 25 май, тъй че ще споделям резултати на последния етап от форума, но дано да са още по-забележими  Simple Smile Другото,което исках да споделя е,че си се излагам стабилно на слънце, просто се мажа с 50 фактор първите няколко дни след процедурата и нямам никакви проблеми,произлезли от това.  bouquet Хубав ден на всички  Simple Smile

# 110

Бяхме помолени да коментираме и публикацията, която stefi_sv копира тук. Разбира се, ще го направим, както сме обещали. Даваме знак, че становището се подготвя от наши експерти на високо ниво и в най-кратък срок ще бъде отразено и тук.
Rolling Eyes продължавам да чакам значи  Confused
откакто ми казахте, че не е подходящо използването на Лумеата да се съчетава с кърменето преустанових процедурите и вече повече от месец и половина може би не съм се "святкала", забелязвам, че космите се връщат с много страховита сила  ooooh! направо много съм се отчаяла. В никакъв случай това няма да е причина да спра да кърмя!

Здравейте отново, stefi_sv!
Много се радваме, че сте се съобразили с нашата препоръка Simple Smile За нас е от първостепенна важност да мислим за безопасността и максималния комфорт на клиентите си Simple Smile
Иначе - сигурни сме, че веднага щом спрете да кърмите и отново започнете да използвате уреда, ефектът отново ще бъде такъв, какъвто искате - особено след като направите необходимия брой процедури. Знаете - Lumea Ви гарантира дълготраен ефект - кадифено гладка кожа до 6 седмици Simple Smile

Поздрави,

# 111

ॐShantiॐ, здравейте!
По-нагоре в темата имахме въпрос относно съвместимостта на Philips Lumea с високо ниво на тестостерон, например.
Реално няма проблем за това. Идеята е просто, че нивото на окосмяване зависи от хормоните, както добре знаете. И всъщност, ако е налице хормонален дисбаланс, то има вероятност ефектът от процедурите да не е същият, да се усети по-късно и т.н.
Със сигурност, ако имате някакви съмнения, не пречи да се консултирате с лекар - дори е препоръчително Simple Smile

Поздрави,

# 112
  • в 1001-та нощ
Съжалявам, ако вече е задаван въпросът - но има ли къде да се тества? Rolling Eyes Heart Eyes bowuu

В магазините за потребителска електроника можете да откриете нашите промоутъри. Момичетата ще Ви обяснят изключително подробно всичко, което искате научите за Philips Лумеа и ще отговорят със сигурност на всичките Ви въпроси.

Поздрави,

Благодаря за информацията - ще разгледам. Ползвам фотоепилация от 2007г., буквално с няколко процедури не остана нищо и след това на 6м правя по една поддържаща процедура, понеже явно се повлиявам - има смисъл и да ползвам уред.

Излъчването аналогично ли е на IPL, PTF, лазер? На площ или в точна? Предполагам е от първите, но ако можете да предоставите тази информация - преди да разгледам в магазин бих била радостна да съм запозната.

# 113
Филипс Бг, колко тежат устройствата, всяко едно?
И няма ли да има ефект, ако не си се обръснал?
Винаги съм използвала епилатор и сега да се обръсна ми се струва абсурдно  newsm78
Благодаря предварително!   bouquet

# 114

Поздрави,

Благодаря за информацията - ще разгледам. Ползвам фотоепилация от 2007г., буквално с няколко процедури не остана нищо и след това на 6м правя по една поддържаща процедура, понеже явно се повлиявам - има смисъл и да ползвам уред.

Излъчването аналогично ли е на IPL, PTF, лазер? На площ или в точна? Предполагам е от първите, но ако можете да предоставите тази информация - преди да разгледам в магазин бих била радостна да съм запозната.

Привет отново, a.l.e.n.a! Simple Smile
IPL действа върху корените на косъмчетата, които са във фаза на растеж, т.нар. анаген. В този момент концентрацията на меланин, определящ пигментацията на космите, има най-високи стойности. Концентрацията на меланин е най-важният фактор за ефективността при третирането, Светлинният импулс загрява косъма и неговия корен, а меланинът поглъща светлината. Получава се фототермолиза, т.е. светлината се превръща в топлина и разрушава космения фоликул.
Важно е да се знае, че IPL действа само върху космените луковици, които са във фаза на растеж. Тези луковици, които са във фаза на телоген, т.е. стадий на покой и в катаген, т.е. междинна преходна фаза не се повлияват. Между процедурите косъмчетата падат по естествен начин, а техният растеж се потиска.
Светлинният импулс действа директно върху косъма, без да се засяга кожата.

Поздрави,

# 115
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Peace узнах това, което е важно за мен  Peace

# 116
Филипс Бг, колко тежат устройствата, всяко едно?
И няма ли да има ефект, ако не си се обръснал?
Винаги съм използвала епилатор и сега да се обръсна ми се струва абсурдно  newsm78
Благодаря предварително!   bouquet

Привет, kominochistach, теглото на целия пакет (с кутия, опаковка, адаптер, брошури и т.н.) е 1,4 кг. Теглото на самия уред бихме оприличили с тегло на сешоар, например.
Бръсненето е задължително, тъй като, както бяхме обяснили по-нагоре, важното е корените на космите, върху които светлината въздейства, да бъдат непокътнати - при употребата на епилатор това не е възможно.

Поздрави,

# 117
Благодаря  Peace узнах това, което е важно за мен  Peace

Радваме се, че сме отговорили на въпросите Ви Simple Smile
Оставаме на разположение!

С пожелание за хубава вечер,

# 118
Скъпи дами, разгледахте ли нашия сайт: http://www.philipslumea.bg/? Simple Smile

# 119
  • Русе
Марката Philips е чудесна и надеждна, като се поогледах в къщи доста неща на Philips имам: ютия, миксер с купа, сокоизстисквачка, помпа за кърма, епилатор ( доста старичък ) , всичките са в употреба  Grinning.  Цената на уреда за фотоепилация Lumea е доста висока ( сигурна съм,че си заслужава) , но няма как да отделя толкова пари  Blush.
Имам няколко въпроса:
- има ли вредно UV лъчение
- какви са дължините на вълните
- необходимо ли е намазване с подходящ гел преди епилация
- изсушава ли се кожата

Общи условия

Активация на акаунт