Предизвикателство от Philips: спечелете два уреда за фотоепилация Lumea

• 24 185
  • 243
  •   1
Отговори
# 180
При мен площта е малка, но ако все пак е 1 см. примерно ще си е трудоемко. Laughing

# 181
По-напред в темата Мая беше пуснала ръководството за Lumea на български език, ако искаш го потърси. От там останах с впечатление, че става сравнително бързо - докато изгледаш един филм.

# 182
Май този уред е доста удобен за премахване на нежеланото окосмяване. За мен е най-важно това да е безболезнено. Нали няма болка при фотоепилацията?

Здравейте, zoq_r   bouquet
Потвърждаваме - няма никаква болка Simple Smile Това е и едно от основните предимства на Philips Lumea Simple Smile

# 183
Здравейте и от мен! Предстой ми четвърта процедура в събота.До момента съм много доволна от резултатите.Ръцете ми не са бръснати нито веднъж от третата процедура насам и нямат почти никакви косми. Подмишниците и триъгълника ми имат,но  са на рядко и вече имам обширни площи без косми.Излагам си се на  слънце,вече съм на морето,на работа и стоя по цял ден на  открито.Мажа се с висок фактор и нямам проблеми.Силно препоръчвам уреда.Засега нямам забележки.Бих задала отново въпроса си за долния триъгълник към Филипс и кожния специалист,мисля,че това ще вълнува доста жени.Защо е  неуместна употребата на уреда там?Може ли да се използва отстрани на срамните устни?Това е засега,ще се включа тези дни пак!

Здравейте, Мая Simple Smile
Що се отнася до използването на Philips Lumea на най-деликатните зони - отговорът на д-р Елмира Павлова се състои в следното: в областта на интимната зона има огромен брой мастни жлези. При някои жени има вероятност, колкото и малка да е тя, да се развият фоликулити, т.е. възпаления на тези жлези. Ако се използва апаратът в тази зона, трябва да е внимателно.

Разбира се, това е само една хипотеза. Също както ограничението да не се използва уреда по време на бременност и кърмене, така и тази мярка бихме квалифицирали като "превантивна". Не защото е доказана някаква вреда, а с оглед на това, че тези зони са наистина изключително нежни, богато кръвоснабдени, може да използвате Lumea за бикини зона и триъгълник, но не и върху най-деликатните зони, като срамни устни и влагалище Simple Smile

Поздрави на морето! Simple Smile   bouquet

# 184
А колко е голямо 'прозорчето Mr. Green ' за святкане? От приятелки съм чувала, че с подобни уреди минаването на един крак отнема 4-5 часа Crazy

Harukaze, http://2travel.bg/vstoyanov/wordpress/wp-content/themes/lumea/as … ets/SC2001_01.pdf - тук можете да откриете повече информация относно техническите спецификации на уреда Simple Smile Иначе - освен, че е удобно, третирането е и доста бързо - зоната на краката под коляното отнема средно 12-13 минути Simple Smile

Разбира се, бързината, с която всеки би извършил процедурата е различна Simple Smile

Можете да погледнете и видеата тук: http://www.philipslumea.bg/philips-lumea/    bouquet

# 185
Благодаря  bouquet

# 186
  • Варна
Philips Bulgaria, как бихте препоръчали да се третират зони с пигментни петна? На крака си имам такова с размер на монета от 1лв, не е много тъмно, но се забелязва. Може ли да се използва уреда на това място, естествено на подходяща степен за този цвят кожа?

# 187
Philips Bulgaria, как бихте препоръчали да се третират зони с пигментни петна? На крака си имам такова с размер на монета от 1лв, не е много тъмно, но се забелязва. Може ли да се използва уреда на това място, естествено на подходяща степен за този цвят кожа?

Привет, mentolka, и благодарим за въпроса   bouquet

Ще Ви отговорим в най-кратък срок Simple Smile

# 188
Да се включа и аз в следенето на темата, че е много интересна. И аз съм хвърлила око на уреда и за това живо се интересувам от всичко свързано с него - отзивите на вече спечелилото момиче, отговорите на зададените въпроси и т.н. А и за да разберем коя е следващата късметлийка Simple Smile Успех на всички!

# 189
По това,което разбирам спокойно мога да използвам уреда за долен триъгълник-от страни...Незнам как е възможно там да има повече мастни жлези от под мишниците например,но щом докторката така казва.Ще пробвам утре и ще пиша!

# 190
  • Варна
Много интересна тема, изчетох я от самото начало. От известно време се замислям за такъв уред, но не съм сигурна дали инвестицията си заслужава. Какво е предимството му пред поредица от такива процедури, направени в козметичен салон? Трябва ли да се повтарят процедурите през известен период от време (т. е. има ли опасност, въпреки, че са изчезнали за определен период космите, после пак да се появят и да трябва отново да се правят процедури (което би дало предимство на покупката пред посещението в салон)?

# 191
Да се включа и аз в следенето на темата, че е много интересна. И аз съм хвърлила око на уреда и за това живо се интересувам от всичко свързано с него - отзивите на вече спечелилото момиче, отговорите на зададените въпроси и т.н. А и за да разберем коя е следващата късметлийка Simple Smile Успех на всички!
Plamuche, здравейте! Благодарим Ви за участието в нашата тема!   bouquet

# 192
Много интересна тема, изчетох я от самото начало. От известно време се замислям за такъв уред, но не съм сигурна дали инвестицията си заслужава. Какво е предимството му пред поредица от такива процедури, направени в козметичен салон? Трябва ли да се повтарят процедурите през известен период от време (т. е. има ли опасност, въпреки, че са изчезнали за определен период космите, после пак да се появят и да трябва отново да се правят процедури (което би дало предимство на покупката пред посещението в салон)?
Здравейте, chockolina, и добре дошла в нашата тема! Simple Smile   bouquet
Едно от основните предимства на Philips Lumea е, че можете да правите процедурите в комфорта на собствения си дом Simple Smile Както и че след като веднъж направите тази инвестиция, ще се радвате на дълготрайния ефект от уреда, без да изникват "скрити" разходи, като гелове, кремове, резервни части и т.н.
Иначе -  Philips Lumea потиска растежа на косъма, достигайки директно до космения фоликул. Интензивната пулсова светлина действа върху фоликулите, които са във фаза на растеж, т.нар. анаген. Между процедурите косъмчетата падат по естествен начин, а растежът им се потиска. След това обаче задължително се правят поддържащите процедури.
За да запазите кожата си гладка, ви съветваме да повтаряте третирането на всеки 4 до 8 седмици. Времето между третиранията може да варира в зависимост от индивидуалното повторно израстване на космите, а също и в различните части на тялото. Ако между процедурите порастват твърде много косми, скъсете отново интервала на третиране, но не третирайте никоя област по-често от веднъж на две седмици. Когато използвате уреда по-често, отколкото е препоръчително, не увеличавате ефикасността, но увеличавате риска от кожни реакции.

Поздрави,
Екипът на Philips Bulgaria

# 193
Определено ми беше полезна информацията за подкожните косми.
Аз сега имам други въпроси.
Стана ми ясно,че задължително трябва да се избръснем преди процедура,но в следващите две седмици (особено след бръснене) космите отново ще пораснат,ако използваме епилатор пък няма да има какво де се обръсне,когато дойде време за повтаряне на процедурата?! Как точно трябва да се процедира,след като започнем домашна фотоепилация само самобръсначка ли може да се ползва,докато се появи ефекта от самите процедури?
Във вашата статистика за уреда има ли случаи при които уреда не е помогнал изобщо?
И последно,смятате ли да пуснете уреда на изплащане?
Предварително Благодаря!

# 194
  • Нейде из лудите гори...
И последно,смятате ли да пуснете уреда на изплащане?

Чудесен въпрос  Money
Ако не на изплащане, споделете поне дали се планува хубава промоция(ако е възможно да се планува и каже де)  Mr. Green
Аз да си призная, чакам черния петък и да си го купя от Англия, но ако тук пуснете изплащане или хубаво намаление, няма и да се замисля и да чакам  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт