Предизвикателство от Philips: спечелете два уреда за фотоепилация Lumea

• 24 183
  • 243
  •   1
Отговори
# 165
Привет , харесва ми това , че дамата тествала продукта е доволна , на мен проблема ми е най вече на ръцете и на краката . Успех в томболата и само доволни клиенти .
hali4ka85, успех и на Вас! Simple Smile   bouquet

# 166
Да се включа и аз - следя темата от самото начало, искам да пожелая успех на всички които ще участват в томболата  Simple Smile (никога не съм имала късмет в подобни игри).
 Благородно завиждам на дамата, която тества продукта  Heart Eyes надявам се, победителят да продължи да споделя резултати, много е полезно за всички четящи  Hug
Искам да поздравя и благодаря на Philips Bulgaria за чудесната инициатива  Hug

# 167
Да се включа и аз - следя темата от самото начало, искам да пожелая успех на всички които ще участват в томболата  Simple Smile (никога не съм имала късмет в подобни игри).
 Благородно завиждам на дамата, която тества продукта  Heart Eyes надявам се, победителят да продължи да споделя резултати, много е полезно за всички четящи  Hug
Искам да поздравя и благодаря на Philips Bulgaria за чудесната инициатива  Hug
didanka, ние Ви благодарим за участието!   bouquet

Надяваме се, отговорите ни са от полза за Вас!

# 168
  • Нейде из лудите гори...
ех, само ме радват постовете на Мая, все повече ме надъхва за тая джиджавка  Crazy
Обаче с интерес ще чакам отговора на въпроса й  Wink

Кажете каква е гаранцията на уреда, покрива ли целия уред или само части от него ?
(ще дам за пример телефона ми, който е в гаранция, но тя покрива счупен дисплей, но не и счупен заден капак.)

# 169
Хайде и аз тук. Simple Smile Със светла кожа съм и черни косми. Половината от тези по краката са под кожата и нищо не ги трогва да излязат навън.. Казвате, че е нужно да са обръснати до корен, за да е ефективна процедурата и да не мирише на горена коса. А при наличие на подкожни косми? (няма ли да е и болезнено?)
Здравейте, dilly.   bouquet
Фототипът на Вашата кожа е напълно подходяща за третиране с Philips Lumea Simple Smile Със сигурност няма да е болезнено - Lumea не причинява никаква болка - още повече, че можете да настроите степента на интензивност според Вашето лично усещане. Няма проблем и за подкожните косми - светлинните импулси достигат без проблем до техните корени и потискат растежа.

Поздрави,
Екипът на Philips Bulgaria

Philips Bulgaria, не съм много наясно но с моите разбирания тук виждам противиречие. Светлинните импулси достигали до подкожните косми. Значи косъма може да бъде повлиян и без да е преминал избил над кожата така ли?!

Тогава според гореказаното би трябвало да има ефект и при косми които не са минали все още над кожата на са близо до нея. Тоест за ефективността от процедурата  е добре,  но не е задължително да има контакт с косъма така ли

# 170
Marsy Rose, гаранцията е за целия уред - 2 години Simple Smile

Ива_И, след няколко процедури се решава проблемът с подкожните косми.
По същата логика, както с останалите косми, Philips Lumea изпраща деликатни светлинни импулси до  космения фоликул и потискат растежа. Т.е. принципът на действие е един и същ Simple Smile

# 171
Всъщност мен не ме интересуват подкожните косми, а само това че повлиява косъм който не е преминал нивото на кожата.

Тогава за какво е това специално изчакване да поникнат всички косми и след това да се бръснат. Нали за другите части на тлото няма значение, говоря за лице.
Значи може да се почне веднага...

# 172
  • Поморие
И аз все повече се надъхвам да купя уреда след положителните отзиви на Мая. Радвам се ,че Филипс са дали най-после изчерпателен отговор на въпроса на stef_v ,сега остава да видим коя ще е късметлийката от томболата.

# 173
  • София
Убедих се, че уреда е наистина страхотен! Жалко само, че по време на кърмене не може да се ползва.

Здравей!
как се убеди? Имаш го и си го ползвала или от прочетеното?

Моя приятелка го ползва от известно време и виждам от нея, а и от написаното тук, че уреда върши страхотна работа.  Grinning

# 174
Ива_И, най-важното е коренът на косъма да бъде наличен, тъй като светлинният импулс атакува именно корена Simple Smile Затова и винаги казваме, че ако последният метод на епилация е включвал премахване на корена (например с епилатор или кола маска), трябва да изчакате косъмчетата да поникнат отново, да ги избръснете (така че коренът да остане невредим) Simple Smile   bouquet

dobi_iv2, и на Вас се извиняваме за наложилото се забавяне.

Савина1,   bouquet

# 175
Май този уред е доста удобен за премахване на нежеланото окосмяване. За мен е най-важно това да е безболезнено. Нали няма болка при фотоепилацията?

# 176
Май този уред е доста удобен за премахване на нежеланото окосмяване. За мен е най-важно това да е безболезнено. Нали няма болка при фотоепилацията?
Niama nikakva bolka.Izvinqvam se,che pisha na latinica a,no e prez telefona.Grinning Useshta se leko parvane,koeto do 5min izchezva Wink

# 177
Все забравям да изтъкна най-хубавата черта на уреда Simple Smile На мен лично най-много ми харесва имено това,че не е нужно космите да са поникнали за да се използва уреда. Примерно при лазерната епилация трябва да са леко израстнали, докато тук кожата трябва да е гладко избръсната. Това е голям плюс,защото не е нужно да се криеш и да се чудиш как да ги пускаш, особено сега- лятото пускането на космите е трудна работа...В това отношение е подходящ и за подкожните косми. Не е нужно нищо да се е подало  Flutter

# 178
А колко е голямо 'прозорчето Mr. Green ' за святкане? От приятелки съм чувала, че с подобни уреди минаването на един крак отнема 4-5 часа Crazy

# 179
А колко е голямо 'прозорчето Mr. Green ' за святкане? От приятелки съм чувала, че с подобни уреди минаването на един крак отнема 4-5 часа Crazy

Е, то си зависи сигурно и от това колко е дебел и дълъг кракът  Laughing При мен сигурно много бавно ще стане - голяма площ има за святкане.

Общи условия

Активация на акаунт