Предизвикателство от Philips: спечелете два уреда за фотоепилация Lumea

• 24 187
  • 243
  •   1
Отговори
# 135
  • в 1001-та нощ
за коя част на тялото го ползва?

аз имам предвид - гърди, гръб ...  Rolling Eyes

# 136

Привет отново, a.l.e.n.a!   bouquet
Стига да не са налице някои от противопоказанията за употреба на уреда, наистина няма проблем да бъде използван в тези зони Simple Smile

Желаем на всички прекрасна вечер! Simple Smile

# 137
 Ако отстраниш космите, които са ти проблемни останалите мъхчета при процедурата също изгарат (мирише на пърлено пиле  Mr. Green). По-добре си се обръсни в зоната, в която ще се третира.
Дали се поврежда апаратурата от това, не знам. Бях задала този въпрос още в първият си пост, но все още не прочитам отговор. На приставката ми за лице има една-две поизгоряли зони на филтъра колкото малки точки, точно от пропуск в бръсненето. На свеки цялото прозорче, тя е със стария модел,стои като зацапан

Stefi Моето питане е ти сега като не може да се святкаш, имаш ли впечатления от процедурите на "Свеки" как действа при нея Лумеата???Мен ме вълнуват космите по лицето Simple Smile

# 138
  • Поморие
Здравейте Филипс, как ще коментирате твърдението, че мощността от 5 джаула на см2 е твърде малка и за качествена фотоепилация е нужна мощност над 15 джаула.

# 139
Здравейте, Ива_И.
Що се отнася до лицето - да, можете да подрежете космите с ножичка, но е наистина важно те да бъдат отрязани "до дъно" /както се получава при бръсненето им/.
Имайте предвид, че третирането на неизбръснати или неправилно избръснати области има редица нежелани ефекти:
- прозорецът за светлинния лъч и приставката може да се замърсят с косъмчета и прах. Замърсените прозорец и приставка може да намалят живота и ефективността на уреда. Освен това, прегарянията или черните петна, които се появяват на прозореца за светлинния лъч и приставките поради замърсявания, може да направят третирането болезнено или да доведат до кожни реакции например зачервяване и промяна на цвета;

- космите по кожата Ви може да изгорят, което ще доведе до неприятна миризма.

Резултати можете да отчетете след още след 2 процедури /по една на всеки две седмици. Видими резултати се постигат след 4-5 процедури.

stteli, здравейте!

Цитираме собственото си мнение, с което всъщност сме отговорили на въпроса дали уредът се поврежда от небръснатите косъмчета. Направили сме го още в първия активен период на нашата тема - можете да го прочетете на на стр. 5 от нашата тема Simple Smile

С пожелание за приятен следобед!

Поздрави,
Екипът на Philips Bulgaria

# 140
Здравейте Филипс, как ще коментирате твърдението, че мощността от 5 джаула на см2 е твърде малка и за качествена фотоепилация е нужна мощност над 15 джаула.

Здравейте, dobi_iv2!
Благодарим Ви за въпроса и за участието в нашата тема! Simple Smile   bouquet
Ще коментираме твърдението по следния начин: Philips Lumea е разработен вследствие на редица проучвания и тестове на международно ниво, които са абсолютно легитимни. Преди да бъде пуснат уредът на пазара, компанията е провела голям брой независими тестове върху потенциални клиенти и, за да бъде пуснат на пазара, резултатите показват категорично, че уредът е абсолютно ефикасен и дава необходимите резултати.
Нещо, което казваме по-скоро в допълнение, за Ваша информация, е, че Philips Lumea е много отдавна на пазара в редица страни и са налице изцяло положителни коментари и обратна връзка от потребителите Simple Smile

Поздрави,

# 141
  • София
Убедих се, че уреда е наистина страхотен! Жалко само, че по време на кърмене не може да се ползва.

# 142
Убедих се, че уреда е наистина страхотен! Жалко само, че по време на кърмене не може да се ползва.

Здравей!
как се убеди? Имаш го и си го ползвала или от прочетеното?

# 143

На гърдите Simple Smile

# 144
  • в 1001-та нощ
това е добра новина  Blush

# 145
това е добра новина  Blush

bouquet Така е, a.l.e.n.a Simple Smile Няма проблем Simple Smile

Савина1, благодарим за прекрасната Ви оценка! Само можем да се радваме, тъй като за Philips винаги е било и ще бъде от изключително значение да предлагаме решения, които да бъдат близо до нашите клиенти и да отговарят в най-пълна степен на техните потребности! Simple Smile

# 146
Искам да споделя,че преди да спечеля уреда за фотоепилация притежавах епилатор Филипс - новозакупен. Марката,за мен лично, е една от най-качествените марки на пазара. Старият ми епилатор на Филипс е първият,който някога съм си купувала- преди 12 години - бях 7 клас. Той все още беше в употреба,когато се изкуших по рекламата на Браун Силк Епил. Използвах го точно 2 години и моторчето му замина, започна да вие като гладно куче, а даже не съм го мокрила, както претендират на рекламата, просто го почиствах редовно,като нормален епилатор. В крайна сметка си взех просто един по-нов модел на Филипс Simple Smile Надявам се е Лумеата да не ми се налага повече да го използвам newsm44 . Довервам се изцяло на марката и мисля,че и с уредът за фотоепилация, като с всяко друго нещо, постоянството и дисциплинираността му е майката  smile3513

# 147
Привет, Мая! Simple Smile

Благодарим отново!

Права сте за дисциплинираността. Бихме добавили - нужно е и постоянство  Simple Smile   bouquet

Малко по-нагоре в темата много подробно описахме необходимия ред на процедурите, както и фазата на поддържане Simple Smile

Поздрави,

# 148
Ето, че дойде и денят за затваряне на темата. Изключителни "благодарности" към експертите "изложили" становище относно запитването ми от 30.04   bouquet newsm51 Дали и при следващото активиране на темата ще бъде отговорено  newsm78 явно да не чакам, благодаря все пак. Махам отметката за известия от темата....

# 149
Ето, че дойде и денят за затваряне на темата. Изключителни "благодарности" към експертите "изложили" становище относно запитването ми от 30.04   bouquet newsm51 Дали и при следващото активиране на темата ще бъде отговорено  newsm78 явно да не чакам, благодаря все пак. Махам отметката за известия от темата....

Здравейте отново!

Моля, не махайте отметката за известия от тази тема. Напълно разбираме разочарованието Ви и това, което бихме могли да направим, е да помолим за Вашето разбиране.

Поели сме ангажимент да Ви дадем този отговор и със сигурност ще го направим. Няколко пъти посочихме, че не бягаме ни най-малко от отговорност.

Съвсем открито и честно подходихме към питането, обяснявайки Ви чисто техническите причини за забавянето на този отговор - и те са, че изпращането до централата ни в Холандия, реакцията на хората на необходимото ниво там и изпращането на обратната връзка до България просто отне малко повече време.

Поднасяме Ви още веднъж огромните си извинения и много молим да проявите разбиране.
Що се отнася до въпросите тук - наистина мислим, че отговорите, които даваме, идват навреме.

Общи условия

Активация на акаунт