Предизвикателство от Philips: спечелете два уреда за фотоепилация Lumea

• 24 179
  • 243
  •   1
Отговори
# 225
Philips Bulgaria, как бихте препоръчали да се третират зони с пигментни петна? На крака си имам такова с размер на монета от 1лв, не е много тъмно, но се забелязва. Може ли да се използва уреда на това място, естествено на подходяща степен за този цвят кожа?
mentolka, по думите на д-р Елмира Павлова, ако петното наистина е повърхностна пигментация и е по-светло на цвят, няма проблем кожата да се третира с Philips Lumea   bouquet

Благодаря Ви за отговора, Philips Bulgaria! Това ме обнадежди, че този уред би ми свършил прекрасна работа и се надявам скоро да се сдобия с него  Simple Smile
Пожелавам успех на кампанията  bouquet
А на себе си и всички участници в темата поне по една сбъдната мечта  Hug
Благодарим за хубавите думи Simple Smile

# 226
И още един интересен факт: знаете ли, че през 1500 година ацтеките в Централна и Северна Америка използвали бръсначи от вулканично обсидианово стъкло, което било изключително остро и ефективно, но и доста чупливо.

През 1770 година френският бръснар Жан-Жак Пере написва упътването “Изкуството да се научиш да се бръснеш сам”, където за първи път заляга концепцията за бръснача. Съвсем скоро след това Пере изобретява първият в света бръснач. До средата на ХІХ век обаче жените продължават да използват домашни средства за епилиране.

През 1847 година британският изобретател Уилям Хенсън създава първия бръснач с острие, което действа перпендикулярно на дръжката и така бръсненето било значително улеснено.
Правият бръснач се появява в края на ХІХ век в Англия и бързо набрал популярност. Поради лесното изтъпяване се е налагало и често точене. По това време се появяват и първите автършейв продукти за мъже.

За първи път електричество за премахване на окосмяването се използва през 1875 година от американския офталмолог д-р Чарлс Мичъл. Той използва електролизата за третиране на подкожни мигли. Първата безопасна самобръсначка се появява през 1880 година, дело на братята Кампф от Съединените щати Simple Smile Simple Smile

# 227
Чак сега попадам на темата, но ми е изключително интересна. Цял живот се боря с космите, и съм се отчаяла, че някога ще ги преборя. Темата е много интересна и поучителна. Ако някога имам възможността да си закупя такъв уред, определено ще ми е от полза.
Пожелавам на всички дами скоро да се преборим с космите.

# 228
  • Нейде из лудите гори...
И още един интересен факт: знаете ли, че през 1500 година ацтеките в Централна и Северна Америка използвали бръсначи от вулканично обсидианово стъкло, което било изключително остро и ефективно, но и доста чупливо.

През 1770 година френският бръснар Жан-Жак Пере написва упътването “Изкуството да се научиш да се бръснеш сам”, където за първи път заляга концепцията за бръснача. Съвсем скоро след това Пере изобретява първият в света бръснач. До средата на ХІХ век обаче жените продължават да използват домашни средства за епилиране.

През 1847 година британският изобретател Уилям Хенсън създава първия бръснач с острие, което действа перпендикулярно на дръжката и така бръсненето било значително улеснено.
Правият бръснач се появява в края на ХІХ век в Англия и бързо набрал популярност. Поради лесното изтъпяване се е налагало и често точене. По това време се появяват и първите автършейв продукти за мъже.

За първи път електричество за премахване на окосмяването се използва през 1875 година от американския офталмолог д-р Чарлс Мичъл. Той използва електролизата за третиране на подкожни мигли. Първата безопасна самобръсначка се появява през 1880 година, дело на братята Кампф от Съединените щати Simple Smile Simple Smile

Интересни факти, стана ми интересно как са се обезкосмявали в домашни условия жените... останала съм с впечатление, че тогава не са се обезкосмявали  Mr. Green

# 229
В Древен Египет- Сода каустик – използвали я за премахване на окосмяването. Може да бъде много опасна, тъй като предизвиква парене и вероятността по кожата да останат белези е огромна.
Мисля, че бях чела някъде,че индианците са използвали смола за обезкосмяване.

Успех на всички днес  baby_neutral

# 230
  • GYM
Чак сега попадам на темата, но ми е изключително интересна. Цял живот се боря с космите, и съм се отчаяла, че някога ще ги преборя. Темата е много интересна и поучителна. Ако някога имам възможността да си закупя такъв уред, определено ще ми е от полза.
Пожелавам на всички дами скоро да се преборим с космите.
Дано! Hug

# 231
Ето един интересен метод за епилиране - http://vbox7.com/play:ae4188ed#commentTop .
Познавам хора, които по този начин си епилират цялото тяло и го правят невероятно бързо.

# 232
Дами, искаме да ви информираме, че всички, които до този момент са взели участие в нашата дискусия тук, са включени за участие в томболата Simple Smile

Стискаме палци Simple Smile   bouquet

# 233
Аз умуваm над закупуването на такъв уред. С 2 малки деца не мога и да посещавам салони за фотоепилация.  

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 19:13 от anima italiana

# 234
Пак сме тук Simple Smile Този път вече си имаме победител - преди 5 минути, в присъствието на нотариус, беше изтеглено името на Cherry_pie.

Честито! Пожелаваме Ви да се радвате на кадифено гладка кожа - ден след ден, сякаш времето е спряло  Simple Smile Очакваме да се свържете с нас, като за целта ще Ви напишем координатите си.

Дами, интересът към нашата тема ни убеждава, че трябва да се връщаме при вас още по-често  Hug И със сигурност ще го правим Simple Smile

# 235
  • София
Честито   bouquet

# 236
Честито, Cherry_pie!

# 237
Честито   bouquet И ще очакваме споделяне на отлични резултати при теб  Simple Smile

# 238
Аз още не мога да повярвам!!!!!!
Мноооого се радвам, мили дами, и се надявам резултата да е очаквания.
Благодаря на Philips   bouquet Утре ще отида да си взема наградата и веднага започвам процедури. После ще споделя тук с вас впечатленията си и резултатите, за да имате още едно мнение по въпроса. Все пак аз винаги, когато търся информация се "допитвам" до мамите, а сега ще имам възможност и аз да дам своя принос.  smile3521

# 239
Не че нещо, ама ми намирисва на нагласена работа. Cherry_pie има точно 3 коментара във форума, като първия е точно в тази тема  newsm78 и то в началото на първа страница. Не беше влизала във форума от 31 май и хоп изтеглиха и името и след 2 часа писа пак.... Дано не е това което си мисля, но фактите са красноречиви....

Общи условия

Активация на акаунт