На екскурзия в Малта?

• 142 549
  • 845
  •   1
Отговори
# 255
Bradley Cooper, zigizagi  bouquet  bouquet
Мнооооого ви благодаря, момичета!
Тайничко се надявах да получа такъв отговор, защото много ми хареса апартамента - има си всичко, че даже и джакузи на покрива, а и цената е ОК. Аз се разрових и открих, че в началото на селото, до двата супермаркета, има нещо като автогара (Marsa Park&Ride) с доста линии, от където може да се стигне навсякъде. Лелеее, кеф - довечера ще потвърдя резервацията и след празниците превеждам капарото!

# 256
Не се притеснявай изобщо за транспорта! Редовен е, единствения проблем е, че е бавен, но на мен това не ми пречеше, защото си разглеждах през прозореца по време на пътуването.

# 257
Здравейте, момичета!
Ходих до Малта и останах страшно очарована.
Толкова, че се вдъхнових да си направя блог, в който да разкажа впечатленията си.
Започнах да пиша и се получи доста подробно, може да ви е полезно. Описала съм транспорта, къде е най-удобно да се отседне, общи впечатления, някои любопитни факти за Малта и Гозо, както и всички места, които препоръчвам да посетите. Наистина е страхотно, хората са любезни, а природата може да те остави без дъх! Ако ви е интересно, може да прочетете творението ми  Laughing http://saveti.bg/malta-polezna-informacia/

# 258
Браво за усилията, Gi!

# 259
интересна информация

само да добавя, че отключени WI FI мрежи всъщност има почти на всяка крачка в Малта, дори и в по-малките селца  Peace

# 260
Мерси Bradley Cooper, ще поправя информацията. Ние тогава не намерихме на няколко места, но бях сигурна за MC  Simple Smile Радвам се, че е полезно!

# 261
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile
След 3 дни заминавам за Малта! Някой бил ли е по това време и какво да очаквам от времето? Аз някакси съм се нагласила за плаж, а тък прочетох за силен вятър?
Благодаря  Hug !

# 262
Аз бях миналата година между 1 и 6 май и имаше моменти на много силен вятър. Времето е много динамично, според разговорите ми с малтийци, през месец май. Имаше един ден бе топло, но такъв вятър, от морето идваха пръски и даже цели вълни 2-3 пъти, чак да басейна.

# 263
Якето против вятър е най-добрият приятел в Малта  Grinning

# 264
Преди два дни се върнах от там. Беше много топло, на моменти горещо дори, около 28-30 градуса. Имаше много хора на плаж, но водата е студена. Нямаше вятър през дните, които бяхме там.

# 265
  • София
Заа плаж с басейн ще става. Ние бяхме в началото на юни и водата беше 15 градуса. Влизах, но имах чувството, че ще замръзна.

# 266
Времето май вече навсякъде е непредвидимо.. Дано уцелиш слънчево такова, но имай предвид че плажовете са мънички и пренаселени Simple Smile Приятно изкарване! Малта е страхотна!

# 267
  • SF
Моля, препоръчайте ми в кой град (квартал) мога да намеря плаж, хотел, близо до плажа и ми опишете плажовете - пясъчен, каменист, със ситни камъчета.
Освен това ме интересува цената на чадър с шезлонги.
Искам да си направя лятната ваканция там, но без удобен достъп до плаж, каква лятна ваканция ще е това!! Simple Smile
Как е положението в Аура?

# 268
  • срещу двата комина :)))
Моля, препоръчайте ми в кой град (квартал) мога да намеря плаж, хотел, близо до плажа и ми опишете плажовете - пясъчен, каменист, със ситни камъчета.
Освен това ме интересува цената на чадър с шезлонги.
Искам да си направя лятната ваканция там, но без удобен достъп до плаж, каква лятна ваканция ще е това!! Simple Smile
Как е положението в Аура?

има два пясъчни плажа - Мелиха и Голдън бей, на втория има само един хотел, а първия е близо до градчето Мелиха , но си трябва транспорт. Има и някакви хотели близо до плажа, но нямам идея кои са. Другото са си скали или камъчета, като плажове има почти навсякъде. Лично ние бахме в Буджиба и ходехме на Мелиха на плаж  Peace

ето снимка :
Мелиха

Голдън бей

каменния плаж в Буджиба

и стандартен плаж в другите градчета

# 269
  • SF
С какво пътувахте до Мелиха? В коя част на острова е тази Мелиха?
На каменния плаж няма ли шезлонги?

Общи условия

Активация на акаунт