На екскурзия в Малта?

• 142 549
  • 845
  •   1
Отговори
# 465
Woman^In^White,страхотен пътепис.Много ми беше приятно да го прочета.Благодаря.Но съм изненадана,че не сте посетили катедралата Сейнт Джон.За мен тя е е едно от задължителните места в Малта.Тя ме остави без думи.Страхотна е. Simple Smile

# 466
Woman^In^White , много, много ти благодаря за хубавия разказ! Имаш невероятно умение да пресъздадеш видяното по много приятен и красив начин. По този повод си открадвам програмата ти за третия ден Hug Аз си бях записала само Мдина, Рабат и градините Сент Антон-мислех, че ще ми запълнят целия ден, а ми идва направо бонус, че ще мога да включа Моста и Наксар(сигурно не се произнася така Laughing). В този ден с автобуси ли се придвижва между отделните селища или пеш?

# 467

Нашар.
За всеки случай, ако ви се наложи да питате за пътя.  Wink

# 468
  • Луната
Но съм изненадана,че не сте посетили катедралата Сейнт Джон.За мен тя е е едно от задължителните места в Малта.Тя ме остави без думи.Страхотна е. Simple Smile
niamatakova предполагам, че за тази във Валета говориш - оказа се, че в събота следобяд не работи... имахме намерение и още веднъж да се посетим Валета, но... следващия ни път в Малта.
Eti*  Hug предвижвали сме се авсякъде с автобус. Бях си свалила от Гугъл мапс връзките между отделните градчета. Мога да ти го пратя.  Надявам се да няма промяна от октомври насам Simple Smile

# 469
Надявам се да няма промяна от октомври насам Simple Smile

Има, и то голяма от декември насам Peace Нови линии, нови маршрути на старите номера. В момента Гугъл мапс е ъпдейтнат с новите линии.

# 470

Нашар.
За всеки случай, ако ви се наложи да питате за пътя.  Wink
Благодаря! Много странно им се произнасят всички имена.

Woman^In^White bouquet

Фериботите за Гозо само от Cirkewwa ли ще хващат?

Последна редакция: нд, 17 яну 2016, 14:12 от Eti*

# 471
  • Луната
Фериботите за Гозо само Cirkewwa ли ще хващат?
Да Simple Smile

# 472
Здравейте, аз пак имам питане, тъй като мисля да записвам езиков курс в Малта, едната оферта , която много ми харесва е в Моста, Малта ( в средата), мислите ли , че там е добре, ще мога ли да ходя на плаж, или е по-добре да си избера нещо в st Julians???

# 473
не знам как е в Моста, но  St Julians не ми хареса изобщо
нещо като Слънчев Бряг - парти пиянска дестинация, не препоръчвам

# 474
  • на село
St. Julians си е направо като Сл. бряг - гюрултия, тълпи, пияни и повръщащи тийнове.

Здравейте !Имаме билети за Малта за началото на октомври  newsm44 newsm44
Woman^In^White това за температурите звучи многооо добре  Grinning
Не бяхме отишли в Малта заради плажа, но все пак отделихме един ден на Мелиха бей - през октомври успях да изгоря  Joy Не е като да нямах тен от преди.

Да си кажа и аз - Малта не е плажна дестинация - плажовете, освен че са малко, са и доста отдалечени.
Аз бях за 7 дни и пак не можах да разгледам всичко, хем бяхме с кола и с местен "гид".
Тази година пак ни врънкат да ходим, ще видим.

# 475
Много ни се искаше за тазгодишната великденска ваканция да отидем до Малта, но цените на полетите с Уиз за тоя период са вече ненормално високи  Sad Имате ли препоръки за други компании с вероятно по-нормални цени?

# 476
  • срещу двата комина :)))
Много ни се искаше за тазгодишната великденска ваканция да отидем до Малта, но цените на полетите с Уиз за тоя период са вече ненормално високи  Sad Имате ли препоръки за други компании с вероятно по-нормални цени?

ако държите точно по празниците навсякъде ще е скъпо , самолетните компании знаят кога са ваканциите и вдигат цените  Peace

и да кажа за локациите на Троновете- до половината места не се стига и не може да влиза, аз ви препоръчвам да отидете и до Дубровник, там се усеща истинския King's Landing  Peace даже имах късмета да попадна и по време на снимките на сериала  Heart Eyes

# 477
До какви цени падат билетите на Уиз до Малта извън сезона и началото на ноември удачен период за посещение ли е?Гледам,че цените на хотелите тогава стават на половина,но не знам да не е свързано с някои климатични особености.

# 478
До какви цени падат билетите на Уиз до Малта извън сезона и началото на ноември удачен период за посещение ли е?Гледам,че цените на хотелите тогава стават на половина,но не знам да не е свързано с някои климатични особености.

Миналата зима (2014) летях за 120 лв с  чекиран багаж
времето беше приятно в началото на декември - през нощта 13-14 градуса, през деня 18-19

# 479
и да кажа за локациите на Троновете- до половината места не се стига и не може да влиза,

Кое визираш?

Общи условия

Активация на акаунт